• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ValenC_ARG

Nový člen
Ahoj, moje jméno ve hře je ValenC_ARG. Mám potíže s Reskou mluvil jsem s Helprem : _Mititi_CZ říkal že maimální počet res jsou 3 (pro hráče bez VIP) Ale já mám jen 2 res a přesto mi nejde nová udělat... Nevím proč

Přílohy

honza3333333

Nový člen
ahoj,kazdy na survivalu mě říká že jdou udělat jen 2 pritom jednomu hraci bez vip to de a to nechapu... ale nevadi skus si nejakou vymazat

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Zdravím,

Já mám na survivalu celkem 3 res (možná i 4 (kappa) ), ale to už je tak cca měsíc zpátky jelikož ted mám dočásný ban.. Nicméně, třeba se změnil maximální počet res pro jednoho hráče. A jak já rád říkat - @MrWakeCZ volím si tebe!

Přeji krásný zbytek dne :p
-Mitchellin

DadOswk

Aktivní člen
Niekto v nejakom topicu písal tiež problém s týmto a to bol DVIP. Dostal odpoved, že môže založiť max 5resiek. Aj ked tu jednu rezidenciu zruší, predá tak už nieje návratu a o tú jednu rezidenciu príde. Neviem či je to tak aj s normal hráčmi ale pre DVIP som čítal toto :)

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
Niekto v nejakom topicu písal tiež problém s týmto a to bol DVIP. Dostal odpoved, že môže založiť max 5resiek. Aj ked tu jednu rezidenciu zruší, predá tak už nieje návratu a o tú jednu rezidenciu príde. Neviem či je to tak aj s normal hráčmi ale pre DVIP som čítal toto :)
Asi tak. Musíš si preto premyslieť, kde si rezidenciu spravíš a či to má nejakú budúcnosť. Ak chceš ďalšie resky, musíš si zakúpiť VIP.

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
Myslím, že táto téma je zodpovedaná, takže zamykám. :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.