• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

3rr0rCZ

Ex Builder
Ahoj, řeknu ti to takhle.

Skoro každý kdo se v těchto věcech trochu vyzná, ti řekne, že poskládané počítače jsou drahší, než kdyby sis ho poskládal sám, nebo si ho nechal poskládat.

Ale aby ti někdo mohl poradit, stanov si maximální cenu, kterou by si za to byl odhodlaný zaplatit.
Dále by bylo dobré, aby jsi řekl, co na tom hodláš hrát.

Toť ode mě vše.

koza37

Iluminát
Ahoj, řeknu ti to takhle.

Skoro každý kdo se v těchto věcech trochu vyzná, ti řekne, že poskládané počítače jsou drahší, než kdyby sis ho poskládal sám, nebo si ho nechal poskládat.

Ale aby ti někdo mohl poradit, stanov si maximální cenu, kterou by si za to byl odhodlaný zaplatit.
Dále by bylo dobré, aby jsi řekl, co na tom hodláš hrát.

Toť ode mě vše.
Vím že seskládáni svojeho je levnější, maximální cenu ti říkat nebudu a budu hrát csko pubg farcry OW a další.
A názor na PC? Ples.

F4sTeRcZ

Velmi známý člen
Hele, za tu cenu dokážeš i sehnat pc s grafikou GTX 1070 :emoji_slight_smile: mám sám seskládaný PC a jedu vše na full detaily bez problémů, takže v tomto případě do LYNXU bych ani nechodil z minulých zkušenosti z roku 2015.

Veverka_153

Developer, ale ne na CM °_°
Doporučuji poskládat, dostaneš větší grafický výkon jelikož tam může být GTX1070. Hlavně je tam starý procesor 7. generace doporučuji koupit PC s 8. generací (když už chceš tedy složené).
Pokud by jsi chtěl poskládat:
Složil jsem tento s 8.generací: https://www.czc.cz/4b8uaeos7sho0btlfbolfl9mu2/seznam +GTX 1070(nebo 1060)
Pokud by jsi chtěl složit něco jiného musíš brát desky podporující tu generaci procesoru. 8.generace má desky s chipsetem Z370 nebo B360.
Snad Ti to pomůže :emoji_slight_smile:

koza37

Iluminát
Dík všem, no každopádně, nezná někdo nějákou jinou stránku na složení PC než CZC, která je aspoň trošku kvalitní? Díky :)

LYNX? ne díky, zdroje pochybné kvality do PC nepatří
Doporučuji poskládat, dostaneš větší grafický výkon jelikož tam může být GTX1070. Hlavně je tam starý procesor 7. generace doporučuji koupit PC s 8. generací (když už chceš tedy složené).
Pokud by jsi chtěl poskládat:
Složil jsem tento s 8.generací: https://www.czc.cz/4b8uaeos7sho0btlfbolfl9mu2/seznam +GTX 1070(nebo 1060)
Pokud by jsi chtěl složit něco jiného musíš brát desky podporující tu generaci procesoru. 8.generace má desky s chipsetem Z370 nebo B360.
Snad Ti to pomůže :emoji_slight_smile:
ty tam máš nač tu šílenou nekvalitní darhou skříň a svítivé HLUČNÉ větráky?

Kozos, pokud nechceš skládané PC, ideální je HALL3000, jsou malinko dražší, ale používají kvalitní komponenty a za nijak hroznou cenu mají prodlouženou záruku celého PC, kdy jde i v reálu o bezstarostný servis na 3 roky
Když budeš vymýšlet přímo sestavu, napiš kdyžtak do SZ či discord, když jsem tohle někdy řešil tady tak je z toho hroznej spam..

Murka

Velmi známý člen
Hlavně bych šel do Ryzenu... I ten Ryzen 3 2200G je stejně výkonný, jako ta i5, ale o polovinu levnější. Ryzen 5 2600 za podobnou cenu a 2x výkonnější

Carbon

TYVOE PSOJEDY
Hlavně bych šel do Ryzenu... I ten Ryzen 3 2200G je stejně výkonný, jako ta i5, ale o polovinu levnější. Ryzen 5 2600 za podobnou cenu a 2x výkonnější
Tou druhou generací Ryzenu si hlavně uděláš future-proof PC co nemusíš hned po třech letech poslat do kytek xD

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.