• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Hofeng

Člen
Zdravím.
Bylo mi řečeno že je možné požádat o vrácení DVIP (konkrétně na survival a to navždy), které jsem si zakoupil před onom ´Rušení VIP na serveru´.
Předem děkuju za vyřízení :)

Hofeng

Člen
Tak odpoví nám už někdo na tohle téma .... je tu víc lidí s tímhle problémem a nikdo nic ......

Krosta8

Prostě Keighto
Ahoj,
Omlouvám se, že se nedívám na každé otevřené téma na webu, když má být v jiné sekci. A nejednalo se o rušení VIP, ale o převod na nový systém a nebyl způsob, jak to VIP všem nahodit automaticky, tak se to musí dělat ručně. Napiš svůj nick, na který jsi to kupoval a případně přibližně datum nákupu, pokud si jej pamatujes.

Hofeng

Člen
Ahoj omlouvám se za mojí unáhlenou reakci pokuď je to špatná sekce tak se omlouvám. Myslel jsem že je to podle servru na kterém ten problém je no Nick Hofeng a datum pfff... no myslím že to bylo tak cca červen,červenec,srpen 2018 (myslím si že v tom datumu byly právě VIP v docela dobrých slevách )
Takže ještě jednou se omlouvám á mnou zbytečně způsobené nedorozumnění.Předem děkuji za vyřízení ;).

Krosta8

Prostě Keighto
Ahoj,
v pohodě :)
Dohledal jsem to a máš aktivované EVIP (ekvivalent dřívějšího DVIP) na trvalo pro server Survival :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.