• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Dalo vám to něco?

• Ano

Votes: 34 73.9%
  • Něco málo

Votes: 7 15.2%
  • Ne

Votes: 5 10.9%

• Total voters
    46
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Dadovnik

Aktivní člen
Dobrý den/večer nevím kdy tohle čtete :D
určitě všichni znáte iTzErr0ra ale pro ty kteří ho neznají je momentálně na serveru builder (fakt nechápu jak se tam někdo takový mohl dostat) ale popořadě iTzErr0r začínal zde na CM jako DjStanley nevím jestli si ten nick ještě pamatuje, pak se přejmenoval na 3rr0rCZ a u tohohle nicku na chvíli zůstanu protože se za něj událo docela dost jak mužete vidět na přiložených screenech. Ano tohle všechno udělal u dosti věcí jsem byl třeba u te provokace,nadávání a u par hadek.
Nadále bych chtěl zmínit jeho chování celkově podle mě už každý (snad) ví jak se chová a kdo né tak se to teď dozví.
začnu na začátku, já osobně ho znám už od 5. třdy (rok 2013/14) takže vím co je zač, abych se už konečně dostal k tomu chování jedna z věcí co si podle mně musel všimnout každy je že hodně lže a mužu potvrdit že čím je starší tím je to horší, za další hraje dost na city zde můžete vidět kratkou ukázku:
[4.11.2017 10:15:08] iTzErr0r: A nevím, co ti zas někdo řekl, a jedeš po mě
[4.11.2017 10:15:16] Dadovnik: nejdu po tobě
[4.11.2017 10:15:26] iTzErr0r: Ale nechci být tvůj nepřátel, když je to poslední rok
[4.11.2017 10:15:39] Dadovnik: to chápu ani já nechci nepřátele
[4.11.2017 10:15:56] iTzErr0r: Je to 9 třída, měli bychom stát při sobě, a užít si to
[4.11.2017 10:16:03] Dadovnik: přesně
[4.11.2017 10:16:07] iTzErr0r: Poslední rok, co se uvidíme všichni po spolu
[4.11.2017 10:16:22] Dadovnik: je no
[4.11.2017 10:16:25] iTzErr0r: A na konci roku, bude objednaná sál, jen pro nás, asi
[4.11.2017 10:16:32] Dadovnik: lul
[4.11.2017 10:16:33] iTzErr0r: rozlučka

je dost lidí kteří mu na to skočí a věří mu ALE JÁ NE, dále tu je pomlouvání za zády ale toho už si asi všimli všichni, ještě tady je vydírání (Ano i to dělá),urážlivost (u toho se nemusím zdržovat), náladovost to se mi dokonce stalo na vlastní kůži: jeden den sme byli "Nej kámoši" a na druhý den z ničeho nic nepřátele. Je toho víc ale nechci vás tím zdržovat tak sem tady dal jen to podle mně nejhlavnější.

Doufám že vám tohle otevřelo oči a kdo semnou souhlasí ať dá vědět(a taky mužete psát své názory)
S pozdravem Dadovnik

Přílohy

Delfik

Člen
Spíš by mě zajímalo proč je v týmu někdo, kdo tvrdí, že být v týmu je rakovina a nebaví ho pomáhat lidem... :emoji_thinking: Ale to už není moje věc.

Dykol

Odpadlík
Ano, ano. Taky zde něco napíšu (dodatečná osobo, neber si to nějak proti, toto si o tobě myslím a nejsem sám), Err0r jako takový je člověk strašně falešný, hraje na city, pomlouvá ostatní okolo sebe a nestydí se hráčům na Discordu ve voice chatu nadávat do cancerů, pí*í apod. A nebo si dost často hraje na chytrého a když v tom nemá pravdu, tak se vás snaží zakopat do země, aby nebyl za blbce :emoji_smiley: A jaké s ním mám osobní zkušenosti? No... tvrdil, že jsme kamarádi.. Upřímně? Vyhrožují si navzájem kamarádi tím, že zajdou za Wakem, aby vás vyhodil? A to jsem ještě nezmínil.. Můj tak dobrý kamarád pan Err0r mi vyhrožoval celkem 4x, že zajde za Wakem, aby mě sesadil z admina či celkově vyhodil. A jednou mi napsal "Dostanu tě z AT jako Mititiho" to jsem upřímně vyprskl smíchem, jelikož Mititi odešel sám, nikoliv vyhozením na základě Errora. Možná mi někteří nevěříte, ale toto se opravdu stalo. Viz screeny. Nikdy jsem Err0ra neměl rád, jelikož byl vždycky problémový, arogantní apod. Ale když nastoupil do AT, tak má reakce byla ":emoji_smiley:DDDDDDDD cožeeeeeeeee". Tak jsem si s ním po pár dnech začal psát a zdál se mi celkem v pohodě. Tak jsem si říkal, že by se snad změnil? Moc jsem tomu nevěřil, ale celkem jsme vycházeli. Semtam jsme zavolali, pokecali, popsali i zahráli. Ale pak přišlo to kdy dostal práva.. Do té doby byl jako beránek, klidný a celkem fajn. Ale jak dostal práva? Arogance, arogance, arogance atd.. Sypalo se to jedno po druhém. Nejsem proti tomu, abychom se mohli spřátelit, ale musel bys nejprve začít u sebe Err0re :emoji_slight_smile: Zamyslet se proč tě několik lidí včetně mě nemusí. PROTOŽE SE NEUMÍŠ CHOVAT. Nevím co ti víc říct, ale kdyby jsi zlepšil chování, tak bychom i kámoši být mohli, do té doby fakt ne :emoji_slight_smile: Dykeš.

Přílohy

Naposledny upraveno:

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Ja si pamatam, jak som Errora s Dodkom pred rokom okradal o money na SB. asi sme ho okradli dohromady o 16m. Predali sme mu tak 4x fake metody na zarabanie za 4m :emoji_smiley::emoji_smiley:

Naposledny upraveno:

Dadovnik

Aktivní člen
Ja si pamatam, jak som Erorra s Dodkom pred rokom okradal o money na SB. asi sme ho okradli dohromady o 16m. Predali sme mu tak 4x fake metody na zarabanie za 4m :emoji_smiley::emoji_smiley:
a jak to souvisí s tímhle tématem? :D

koza37

Iluminát
Lul, jak najednou všichni píšou jak ho nemaj rádi, když s tím jeden začne, ostatní se přidaj. Ne že bych ho měl rád, ale když začne jeden a ostatní se přidaj, je to sad.

Btw errora nemá rád asi nikdo, včetně mě, a ještě jsem neviděl stavbu co by postavil.
Taky se vykašlal na Hexiho když se měl rozhodnout mezi banem pro něj i hexiho na 30 dní, nebo IP banem pro hexiho a pro něj nic.
A taky abych přidal svoje, někdo mi vykrad is, na kterém jsem byl já, bloudovec a on, a bloudovec nebyl poslední 2 měsíce online (asi 5 měsíců z5)

//EDIT: That moment when you realize that... https://ctrlv.cz/67JZ He doesn't have slova

Naposledny upraveno:

ItzMinotaur

Velmi známý člen
Ano, ano. Taky zde něco napíšu (dodatečná osobo, neber si to nějak proti, toto si o tobě myslím a nejsem sám), Err0r jako takový je člověk strašně falešný, hraje na city, pomlouvá ostatní okolo sebe a nestydí se hráčům na Discordu ve voice chatu nadávat do cancerů, pí*í apod. A nebo si dost často hraje na chytrého a když v tom nemá pravdu, tak se vás snaží zakopat do země, aby nebyl za blbce :emoji_smiley: A jaké s ním mám osobní zkušenosti? No... tvrdil, že jsme kamarádi.. Upřímně? Vyhrožují si navzájem kamarádi tím, že zajdou za Wakem, aby vás vyhodil? A to jsem ještě nezmínil.. Můj tak dobrý kamarád pan Err0r mi vyhrožoval celkem 4x, že zajde za Wakem, aby mě sesadil z admina či celkově vyhodil. A jednou mi napsal "Dostanu tě z AT jako Mititiho" to jsem upřímně vyprskl smíchem, jelikož Mititi odešel sám, nikoliv vyhozením na základě Errora. Možná mi někteří nevěříte, ale toto se opravdu stalo. Viz screeny. Nikdy jsem Err0ra neměl rád, jelikož byl vždycky problémový, arogantní apod. Ale když nastoupil do AT, tak má reakce byla ":emoji_smiley:DDDDDDDD cožeeeeeeeee". Tak jsem si s ním po pár dnech začal psát a zdál se mi celkem v pohodě. Tak jsem si říkal, že by se snad změnil? Moc jsem tomu nevěřil, ale celkem jsme vycházeli. Semtam jsme zavolali, pokecali, popsáli i zahráli. Ale pak přišlo to kdy dostal práva.. Do té doby byl jako beránek, klidný a celkem fajn. Ale jak dostal práva? Arogance, arogance, arogance atd.. Sypalo se to jedno po druhém. Nejsem proti tomu, abychom se mohli spřátelit, ale musel bys nejprve začít u sebe Err0re :emoji_slight_smile: Zamyslet se proč tě několik lidí včetně mě nemusí. PROTOŽE SE NEUMÍŠ CHOVAT. Nevím co ti víc říct, ale kdyby jsi zlepšil chování, tak bychom i kámoši být mohli, do té doby fakt ne :emoji_slight_smile: Dykeš.
Hihi, na screene som ja. :Đ

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.