• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
Ahojte, chcel by som poďakovať každému s nášho skvelého A-Teamu + MrWakeCZ.
Takže ja by som už začal:
@MrWakeCZ je to nás skvelý zakladateľ skvelého ČeskoSlovenského serveru na ktorom hrám aj ja a ďalších 700 hráčov :) Takže Ďakujeme Waku! x3
@zuzik92 no tak proste čo mám dodať je to najlepšia na serveru a dúfam že tu bude ešte dlho s nami a bude to s nami zvládať! :D
@CheapTV čo mám dodať je to náš Čípok admin je to dobrý a dúfam že tu budeš ešte dlho!! :D

@MineBobCZ no proste je to náš milý Bobík na serveru je to môj najlepší kamoš na servery a pre mňa najlepší admin takže dúfam Bobe že tu budeš ešte aspoň 1 rok! :D
@Nedzdo človek ktorý začínal s Helperom a pozrite čo sa s neho stalo Admin ktorý sa nevzdáva! :D
@Flafy_LP náš Flafýk je to náš ako keby 2. eventer a Admin ktorý sa nepára so žiadnym hráčom ktorý ho nahnevá
@sCuess zo začiatku mi celkom nesadol lebo som si myslel že je úplný suchár, ale potom sa z neho vykľul dobrý a príjemný Admin! :)
@Notchi tiež mi zo začiatku celkom nesadol, ale potom bol celkom v pohode! :D
@SpyroSVK chlapík ktorý keď som začínal zo SkyBlockom tak mi pomohol veľmi si toho vážim :'(
@SpiritV veľmi som ťa na servery nevidel, ale na plugu si sa mi zdal celkom v pohode! :) :D
@MrdKev_CZ tiež keď som začínal tak som ťa na servery nevidel, ale potom po dlhšej dobe som ťa už dobre spoznal (woot)
@Martin2035 náš veľmi dobrý a starostlivý eventer dúfam že tie eventy budú ďalej také dobré ako do teraz! :)
@Misery96 ten tvoj pozdrav je legendárny a tvoje miesto v A-Teame tiež!! :D
@pokecrafter2000 čo povedať o tebe? Si dobrý Admin dlho si už na servery nebol a len tak ďalej s banovaním kvôli zoznamkám!!! (punch)
@Lolerkoo si dobrý Helper síce ťa na servery veľmi často nevídavam, ale dúfam že to tam dotiahneš aspoň na Admina! :p
@Menclik92 úžasný builder to čo on postavil to by som nepostavil ani v mojom sne nie to ešte v Minecrafte a mrzí ma že už nie si Hlavný Builder! :(
@Tomprev veľmi pekné stavby staváš, ale dúfam že tu budeš dlhšie než Depsy! :) #NoHatePlease
@Ccarmel naša super builderka na servery, ale vlastne už sa správa ako Adminka! :) :D
@F4sTeRcZ čo ťa to napadlo odísť si super Helper a dúfam že ťa povýšia na server aspoň na Admina lebo...proste nemám slov! :)
@DarkStrike007 náš Striker si super Helper a len tak ďalej! :) :D

No tak to je asi všetko z mojich slov k našemu Admin-Teamu dúfam že sa vám to páčilo ak hej tak tu zanechajte Like

Ďakujem za váš názor na môj príspevok!

Váááš MrPrasiakk :D x3

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
Slajmáč, zase raz si sa trafil. A-Team tohto serveru je zložený zo samých úžasných ľudí napríklad Wake... Vďaka jeho úsiliu a snahe tu máme jeden skutočne prepracovaný server, ktorý vôbec nezaostáva za konkurenciou a je možné, že čoskoro tu budeme mať československý M***plex alebo H**e (reklama?). A taktiež napríklad zuzik92 či Cheap, dúfam že to budete ťahať ďalej, síce vás na serveri veľmi nevídam, ale... čo už, Cheap je fantastický grafik a ak sa zuzik volá tak ako predpokladám tak potom sme menovkyne :) Vo funkcii "niekoho hlavného" musím pochváliť aj Menclíka, síce podľa mojich pozorovaní trávi váčšinu nahraného času na Vanille, ale je proste perfektný builder a UCTIEVAM ho. K ostatným adminom či helperom na serveri nemám nejaké špecifické názory kedže ich na CREA veľmi nevídam... Pre dnešok je môjho vykecávania koniec, IkaraSVK aka HorseRider_ was here and writed this.

Misery96

Dark Lord of the Sith
Slajmáč, zase raz si sa trafil. A-Team tohto serveru je zložený zo samých úžasných ľudí napríklad Wake... Vďaka jeho úsiliu a snahe tu máme jeden skutočne prepracovaný server, ktorý vôbec nezaostáva za konkurenciou a je možné, že čoskoro tu budeme mať československý M***plex alebo H**e (reklama?). A taktiež napríklad zuzik92 či Cheap, dúfam že to budete ťahať ďalej, síce vás na serveri veľmi nevídam, ale... čo už, Cheap je fantastický grafik a ak sa zuzik volá tak ako predpokladám tak potom sme menovkyne :) Vo funkcii "niekoho hlavného" musím pochváliť aj Menclíka, síce podľa mojich pozorovaní trávi váčšinu nahraného času na Vanille, ale je proste perfektný builder a UCTIEVAM ho. K ostatným adminom či helperom na serveri nemám nejaké špecifické názory kedže ich na CREA veľmi nevídam... Pre dnešok je môjho vykecávania koniec, IkaraSVK aka HorseRider_ was here and writed this.
Reklama je pouze IP Takže Hive a MinePlex to nevadí
.
.
.
Krásně napsaný

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.