• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Ahojte teraz som dostal BAN za KA po 1 nemal som KA ale 1KND1 on mal čiste KA ja s lackom sme išli nanho a odratzal nas obidvoch a tocil sa tak prečo som dostal ja BAN za KA na KA nemam kurva chcem okamzite UNBAN -_- nevím akoho dovodu som dostal BAN ja KA nemam KA ma 1KND1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1KND1

Velmi známý člen
lol ja te nenahlasil ;) ale zdalo se mi ze to tvoje hitovani na 7 bloku nebude normal btw jestli chces fotku s verzema klidne ti ji dodam :)

1KND1 ti mlč ja a lacko sme išli na teba a hitoval si nas na 9 blokov tak si zavri papulu ti kokot mali zasrani dobre lacko je svedok ze máš KA a hituješ na 9 blokov tak čo tu ojebávaš lidi čo si mislíš že si ta zastavaju to teda ne oni ta chrania preto aby šetci najhorši dostali BAN tak čo tu kecáš že ja hitujem na 7 blokou ka Nemam ale ty -_-

1KND1

Velmi známý člen
1. laskave se vyvaruj nadavek -> s timto pristupem unban asi nedostanes
2. ja te nenahlasil
3. mel by jsi to dat dom spravne sekce pro unbany
4. hitoval jsi na 7 bloku
5. to co jste videli jako vsichni ostatni je to co dovedu :)
6. nejednou jsem byl nepravem narknut z ka
7. nikdo me nechrani, dokonce tu mam podminku u Hl. Admina
8. priste jestli o me chces mluvit laskave me tam oznac :)-> dekuji @bloudoveccz ze me jaksi informoval :)
9. tvoje ciny na Craftmanii jsou mi u partii kam lidske oko nedohledne a paprsky svetla nedosahnou.

BlakkMety

Aktivní člen
Za prvé jsi velice vulgární takže by jsi měl okamžitě sklidnit svůj slovník a za druhé nemáš doložené to že jsi nic neměl ... Celou tu situaci v PvP na skyblocku sledoval admin jménem iTz_Jarko ... Tudíž vinnen jsi a měl by jsi navíc dostat mute za vulgaritu na webu ;)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.