• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Stalo se vám to?(koukně te se co jsem napsal)

• JJ o dost krát

Votes: 2 18.2%
  • nn nikdy

• moc ne

Votes: 5 45.5%
  • docela jo

• Total voters
    11
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DenyyCZ

Člen
Tak tady máte o demně nový příspěvek?Možná z toho udělám sérii ale,to je na vás.Jistě se omlouvám za neaktivitu a že nevyšel dotazník.No víte ono už nevím o čem psát.Proto,mi pište.A tohle je takový speciál za překonání 100 Zhlédnuti.Ale, zpět k věci.Příběh na BW Western.Od té doby co jsem zažil silnej bug na Westernu tak sem přestal doufat že najdu bug glitch nebo hackera.Ale, to bych nebyl já a bych ho našel.V klidu hraju z kámošem a nejdnou vydímjak se Red staví do středu.Ten týpek skočil já ho odrazil a co nevidím.On vylétl nahoru jako andílek akorát že mě zabil.Potom nás spawn kiluje a nemůžeme s tím nic dělat.Potom asi jsme ho nahitovali. A slétl dolů po snaze ho ňák zabít ale byl pod naším ostrovem.Takže nic.Potom tam přišel další Red. A spawn kiloval nás.
Ale!Můj kámoš zavolal Admina ItzJarko a ten mu dal ban.Ale potom nás zabil ten druhej.A prohráli jsme.
To bylo něco co?:D takový dlouhý věci o demně nemáte.

No nezapomeň na like budu rád za sledování
Tvůj DenyyCZ.

DenyyCZ

Člen
Tak tomuto som vôbec nepochopil... Neviem o čo ide
Tak se na to nedívejte ja ti taky začnu dávát bezdůvodňe všude dislike a taky tomu nerozumíte tak dobře protože jste slováci.Magraklik SK dává jenom disliky abysme neměli dobré hodnocení.A stebou N3niPvP slovo magkarlik sev mém projevu neobjevilo.

Tyhle typy lidí nesnáším a hatuju je. A kdyŽ to nechápete tak to nečtěte.
Tvůj nasran* DenyyCZ
Jo a dneska budu možná psát report.Takže nečekejte možná novou aktivitu.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.