Tak normálka, přijdeš na server, zkoukneš svoje resky, jdeš vymýšlet další věci pro lidi aby se zabavili a pak ti napíše "člověk" nickem - Anonymouse( trošku jinak to má ) a napíše ti něco ve smyslu, že jsi mentálně postižený atp a to jen z toho důvodu, že jsem si chtěl koupit před 2mi dny VIP a napsal jsem do chatu jestli mi to VIP někdo neprodá za peníze ve hře, tenhle člověk mi napsal, že by mi to VIP nějak převedl, tak jsem mu napsal kolik by za to chtěl a on mi napsal 20 miliónů, tak jsem napsal, že to mu určitě nedám a ať to už neřeší. Tenhle člověk i přes to, že jsem mu napsal, že to od něj nechci, tak mi i přes to pořád psal a chtěl semnou mluvit, tak jsem mu řekl, že jsem na teamspeaku, tak tam došel a už jenom podle toho, že nemluvil a jen divně "kdákal" (asi pokaždený mic), tak jsem si jen potvrdil, že to od takového člověka nechci, tak po nějaké chvíli vysvětlování, že to od něj opravdu nechci odešel. A dnes mi to právě připomněl stylem nadávek a že jsem mentál a plno dalších urážek, které viděl admin, který byl na serveru. Tak jsem mu jen v klidu odepisoval a napsal jsem jedinou nadávku že je "mentál" a dostali jsme oba mute a oba na 3 hodiny ?! jak můžem být oba měřeni stejným metrem ? Já bych nic nepsal, kdyby nepsal on a já mam mít mute na stejnou dobu jako on ? Tak po mute jsem šel na forum a psal si v chatu s adminem co nám to mute udělil a souhlasil jsem s trestem, ale ptal jsem se proč ten hráč, který to vyprovokoval má mute stejně dlouho ? po chvíli admin napsal že už má mute o hodinu navíc než já ??!! kde to jsme... to musím adminům psát jak to mají dělat ? A mute na 3 hodiny za to že vám někdo nadává a vy mu odpovíte ? nebo to bylo 3 hodiny mute za slovo mentál ? Tohle neni stížnost ani nic podobného jen vám všem kdo to budete číst chci ukázat jak to tady chodí a podle mě to neni úplně ok, ale napište svůj názor sami ahój