• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Napadlo mně že by mohl existovat VIP Creative, což je Creative na který můžou jen VIP a VIP+

• Total voters
    15
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MOTOVEC

Nový člen
Shodl jsem se na tom na Creative 2 s ostatními VIP. Bude to mít výhody že lidi co nemají VIP nebudou otravovat lidi co VIP mají např. zprávami: Kolik stálo VIP??? Potřebuju pomoc od VIP. atd...

Emememc

gamer
Ahoj. Tak jako jo, byla by to jistá VIP výhoda, která by možná přilákala hráče, ale stálo by to dost peněz a vyplatilo by se to? Však stejně ty “rodiny” a “města” potřebují více hráčů, a většinou se k nim připojují hráči bez VIP. Takže by měli města bez hráčů, rodiny bez členů a stavby bez obdivovatelů. A dotazy jako ,,Kde si koupím VIP?” rozhodně nejsou otravné. Ba naopak, vždy když je vidím v chatu tak jim pomůžu, jelikož oni pak pomůžou serveru, přispějí na jeho chod. S pozdravem, Eme.

Alinek

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooOOOOOOOOOOOO
Wake by musel platit za další server.
Připadá mi to, (jak už psáno v hlasování) jako diskriminace.
Jenom kvuli tomu, že někoho otravují lidi, se nemusí za měsíc utrácet další peníze. Prostě si na ně dejte ignore.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.