• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Walder_

Velmi známý člen
Ahoj...

Přišel jsem o všechny residence automaticky po 3 měsících i když je v pravidlech jasně napsáno, že by to mělo být po 6 měsících.

Pravidla
Herní účet
3. V případě, že hráč žádá zrušení ochrany na pozemku/ostrovu/residenci nebo jiné ochraně musí hráč, vlastnící daný region být offline nejméně 6 měsíců, aby hráč, který žádá zrušení dostal přístup. V opačném případě musí počkat nebo požádat o povolení u daného hráče, kterému region patří.

Takže bych byl rád o vrácení objektů, na kterých byla residence.

Dál mi přijde blbost automatického rušení po 3 měsících. Ta krajina je teď rozgriefovaná ještě víc. Proto podávám návrh.
https://craftmania.cz/tema/survival-mazani-residenci.33859/

Krosta8

Prostě Keighto
Ahoj,
Přečti si to pravidlo znovu a pořádně.
Toto pravidlo říká, že když jiný hráč žádá zrušení Residence jiného hráče, tak ten hráč vlastníci residenci ke zrušení musí být offline nejméně 6 měsíců. O počtu měsíců, kdy se automaticky maže Residence, nic psáno není.
K automatickému mazání se vyjadřoval již Wejk v tématu, které jsi jako další vytvořil. Osobně mi i ty tři měsíce přijdou zbytečně moc v některých ohledech.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.