• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Myslíte si že prison bude okolo 24.11. nebo až na vánoce 24.12 ? xD

• Na vánoce

Votes: 4 30.8%
  • na kubrovi narozky xD

Votes: 9 69.2%

• Total voters
    13
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Vrodrrr

Velmi známý člen
Ahoj bláta hráčky a hráčové
Určitě váš všechny zajímá kdy bude Prison 2.0 (možná né všechny)
přišel sem na jistou spekulaci a dnes si jí rozemereme budu rád když mi napíšte nějaký komentář jako.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prison 2.0. už mělo být nejspíš před rokem. (jen sem to někde slyšel) ale stále nebylo. Ale dnes wake napsal status ve kterém byl odkaz na toto.
Prison2.0.png.jpg

Trochu sem pátral koho narozeniny by to mohli být a pak jsem přišel zase na toto xD (neumim napsat ani větu sorry)
ss.jpg

Kubra má narozeniny 24.11. což by mohlo být Datum nového prisonu.Ptal sem se asi před 1 týdnem waka kdy by mohlo nové prison být. On mi řekl že kolem vánoc
Vrodher545.jpg

Datum vánoc je 24.12 a Kubrastig má narozeniny 24.11 to znamená že vánoce by byli přesně za 1 měsíc. Tak možná že nové prison bude 24.11 ale nic od toho nečekejte já se loučím jak pes a čau vy bláta.

Přílohy

Daniel10KD

Velmi Aktivní Člen
Moc bych se nedivil kdyby to bylo na kubrovi narozeniny. Ale stát se může i to, že se vydání znovu odloží. Protože.. Řekněme si upřímně. Jaký builder by chtěl stavět 100 prestiží?

Pokud to bude opravdu na kubrovi narozeniny, tak bych se nedivil protože zrovna od kubry většinou unikly tyto screeny z warpů a je to hlavně kubruv projekt.

Možná, že by stálo za zvážení, jestli zrovna magický odpočet který je na hlavní stránce webu neodpočítává čas do vydání prisonu...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.