jn.. bodaj by sa do*ebal ten survival update nech začnu robiť prison... minimalne 25%ˇhráčov zo survivalu prejde na Prison
Ty se vyjadřuj. První, co jsi na Prisonu 2.0 dokázal ty, bylo tak akorát cheatovat a vymlouval jsi se na to, že ostatní to dělají taky.
A kdyby se dojebal update na survival, tak logicky se nahození Prisonu o to víc protáhne, trochu přemýšlej, když už píšeš nadávky a nedoceňuješ snahy ostatních, co tohle všechno dělají zadarmo.
Děláme to v našem volném čase. Vy ve volném čase chcete hrát. My ve volném čase ten server připravujeme, nebo někteří se o něj zase starají.
Možná jsem ti ten permanentní ban měl nechat, dát ti ho i na web a byl by od tebe klid.
Lidi jako jsou ty by se nad sebou měli zamyslet, než vypustí něco z úst nebo něco napíšou na internet. Za monitorem je každý borec.
A to si pamatujte všichni. Holt to Wake pokazil a smazal to, stát se může cokoliv. Shoda náhod a okolností prostě nastala a musíme jít dál.
Snažíme se to napravit, ale nejde to rychle.. Někteří z nás, včetně mě a Wejka, jsme pracující lidé, co chodíme i do školy. Do toho ještě spravovat servery. Není to nic jednoduchého.
A osobně mě mrzí, že Prison není, ale urychlit to nijak nejde.