• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

ok

• soud

Votes: 10 27.0%
  • sout

Votes: 3 8.1%
  • bagr

Votes: 6 16.2%
  • *paštika*

Votes: 18 48.6%

• Total voters
    37
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Nevim jestli to někdo čte, ale tedy abych věděl třeba kolik lidí si to přečetlo, tak kdo si to přečetl dejte do ankety jakoukoliv odpověď, jen pro počet lidí kolik to čte

Ok, bulvár vzbuzen panem @TheRejmond27 protože já už na bulvár zapomněl a čekejte jen takový malý orientačně nezákonný oddíl bulváru, který dává nesmysl, čili nedává smysl a je krátký, poučný a úvahově zřetelně pitomý.

Takže všichni už ví, díky jednomu instagramovému craftmania profilu, který vede osoba mě známá, ostatním neznámá, nebUDU JMENOVAT JO! tak všichni už ví, že wake je fake
Všichni už taky mají v mobilech postahované real fotky waka, aby nad tím mohli NIC vy úchylové.
Mám tu ale konspirační teorii o realitě dennise. počkat ne to jméno z bezpečnostních důvodů tady na craftmanii nebudu vyslovovat.... Co když je dennis fake! a wake real! co když je wake dennisem a "real" wake fotky jsou fake! HA! teď jsem vám zlomil hlavu tímto hlavolamem.

Všichni mají rádi důvody banu tečka. Někteří mají rádi i bany důvodu čárka, které jsou obzvláště výjimečné. Proč si ale @Voojta nechal schválně dát ban z důvodu cheatů, které natočil, když mohl ještě jednodušeji dostat ban důvod tečka vyslovením jediného jména? to je mi záhadou... Každý správný sběratel banů má přece na svém seznamu přání dostat na CM ban s důvodem tečky.
A protože jsme v bulváru, dáme si nějaké hezké skríny ze světa minecraftů a tak podobně.
Rej má s podobnými hlavolamy občas problémy,

A krostův typicky kidský postoj, ptáte-li se proč má být tento postoj kidský, je to prostě tak protože mě slovo kid napadlo v správnou chvíli na špatném místě.

Smrti života zdar, a já jdu spát, mějte se hezky a doubrou noc, ať vám notch vymýšlí minecraft celou noc:emoji_anguished:

Itz_Patrik_CZ

Aktivní člen
nevym o co go ale asy že SirVeverkaSK Je nějakej dennys ale ten je fake ale protože ten d*** je fake toho Veverky tak wake neny fake ale ještě sem neviluštil proč je ban za ".".

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.