• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Zakoupil jsem si VIP účet. K 16000$ jsem obdržel dalších 75000$. Za celkovou částku 100000$ jsem si zakouil IronGolem spawner. Umístil jsem jej do IronGolem MobTrapky. IronGolemové se mi začali spawnovat mimo MobTrapku. Měl jsem na krupáči Enchant Silk Touch. Vykopel jsem jsem IronGolem spawner, který mi spadl do inventář, y kterého ale v zápětí zmizel. Kde je chyba? Udělal jsem něco špatně. Přišel jse takto o 100000$ ve hře a nevím proč. Vypadá to tak, že se mi nakopíroval na 2 kopie. Jedna, pravá, nešla sebrat. Druhá, která sebrat šla, vzápětí s inventáře zmizela.

Hexii

Heksy
AdminTým je rozumný, rádi by ti ho vrátili, ale pokud nemáš Důkazy, tak ti s tím nikdo nepomůže.
Zkus se podívat, zda si něco nefotil (screenshoty)

Screenshoty nemám, nebyl důvod je dělat, jelikož nebylo možné takovou chybu předpokládat. Domnívám se, že AdminTým by měl být schopen uvedené údaje zrekonstruovat tj., že jsem peníze v uvedené výši skutečně měl, co jsem za ně pořídil a co aktuálně mám či jsem měl v chestkách či v inventáři.

Asi mi to nevrátí, ale nerad bych, aby se podobná chyba opakovala. Stála mě 300 korun.

loglinek

Aktivní člen
Screenshoty nemám, nebyl důvod je dělat, jelikož nebylo možné takovou chybu předpokládat. Domnívám se, že AdminTým by měl být schopen uvedené údaje zrekonstruovat tj., že jsem peníze v uvedené výši skutečně měl, co jsem za ně pořídil a co aktuálně mám či jsem měl v chestkách či v inventáři.

Asi mi to nevrátí, ale nerad bych, aby se podobná chyba opakovala. Stála mě 300 korun.
Jestli neskončil v lavě tak tam někde určitě byl a možná se bugnul za tu zed:/

Chtěl bych podotknout že mi také najednou zmizeli všechny itemy ze shulker boxu to mne donutilo svuj shulker box hodit do lávi :D

Mohl by se k mému úvodnímu příspěvku vyjádřit kromě vtipálků i někdo z adminů? Když si zaplatím IronGolem podruhé, opět o něj mohu přijít?

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.