• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Bulldozer1337

Velmi známý člen
Ak si chcem zahrat MC, a idem napr. na CM, tak po chvílke mi to vyhodí Game Output (KupidoSK)
A napíše mi to toto:

# A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:
#
# EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x00007ffe269c3033, pid=6012, tid=3776
#
# JRE version: Java(TM) SE Runtime Environment (8.0_25-b18) (build 1.8.0_25-b18)
# Java VM: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (25.25-b02 mixed mode windows-amd64 compressed oops)
# Problematic frame:
# C [ig4icd64.dll+0x43033]
#
# Failed to write core dump. Minidumps are not enabled by default on client versions of Windows
#
# An error report file with more information is saved as:
# C:\Users\luky\AppData\Roaming\.minecraft\hs_err_pid6012.log

#
# If you would like to submit a bug report, please visit:
# http://bugreport.sun.com/bugreport/crash.jsp
# The crash happened outside the Java Virtual Machine in native code.
# See problematic frame for where to report the bug.
#
AL lib: (EE) alc_cleanup: 1 device not closed

EnchantedMikie

Aktivní člen
Emm stávalo sa mi tiež ... Ak máš nejaké módy (Okrem Optifinu) tak si ich vymaž ... Dalej môže byť problém s tvojím netom pretože ked sa pripjíš ťa to po chvílke vyhodí a potom sa môžeš v pohode pripojiť naspäť ak sa ti toto stalo zrejme máš slabý net / vysoký ping na servery... Dalej to mže byť aj že máš zapnuté iné /hry /aplikácie na PC - v pozadí ak ano tak si všetky vypni ... Toto je odomňa všetko s pozdravom EnchantedMSDomca

EnchantedMikie

Aktivní člen
A aké módy? Ak máš len Optifine tak to ti nič spôsobovať zrejme nemôže a ak máš shadery alebo niečo podobné to vätšinou zhodí MC - kopne ťa to zo serveru zo správou Game Output

Bulldozer1337

Velmi známý člen
Módy od "trickovy módy" tie som si vymazal, a mám tam len optifine a skusil som to vymazať a zase.. proste ak sa pripojím na server tak po 10 sekundách game output a shadery nemám

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.