• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

_Stejsky_

Nový člen
Ahoj, mám potíže na Survivalu.
Před nějakým časem jsem na Survival serveru hrával velmi aktivně, strávil jsem kopec času nad stavěním baráčku s farmou, těžením apod.
Dům jsem měl klasicky v residenci, tak jako to obvykle bývá. Teď jsem tam nějakou dobu nehrál (max pár měsíců, nevybavím si to přesně), dneska přijdu a ejhle. Nemůžu ničit bloky, stavit ani otevírat dveře. Po chvilce nadávání jsem zjistil že to je residence nějakého matt251 avšak můj dům tam stál i s farmou. Uvnitř dokonce byly truhly, které jsem tam před časem umístil já, ale prý nemám permise na to je otevřít. Nechápu, nehrál jsem tu maximálně 2 měsíce. Mám takový pocit že když někam položím truhlu uzamkne se ostatním hráčům, nejde zničit ani otevřít na trvalo, teď ta truhla navíc prej ani není moje, veškeré věci jsem měl samozřejmě v ní. Permise do residence jsem nikomu nikdy nedával. Nechápu to, přišel jsem o veškerý herní čas co jsem zde strávil. Předem díky za odpověď ;)

Henousek

Aktivní člen
Myslím si, že se po 3 měsících resky mažou. Pokud píšeš, že si byl pryč max. jen 2 měsíce tak je to divný. Taky to mohlo být z důvodu, že jsi třeba porušoval pravidla residencí 10 bloků mezera od jiné a nějakému hráči se to asi nelíbilo a vyžádal smazání.