• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Chemicky

Inkvizitor
Řeším už nějakou dobu problém se zvuky. Když zapnu hru, tak mi prostě nejdou. Musím hru několikrát vypnout a zas spustit.
Zvuky v mc mám samozřejmě zaplé. Reinstall nepomohl. Reinstallaci zvukové karty jsem nezkoušel, protože notebook prošel už 4x totální reinstallem.
Jediný mód, který mám je optifine a i bez něj to dělá.
Je to můj dlouhodobý problém.
Setkal se s tím někdo? Jak jste problém vyřešili?

Cheap_

(・∀・ )
Tyyyy jo, problem se zvukem jsem zatim nikdy nemel, ale nasel jsem tohle, tak uvidis, jestli Ti to pripadne pomuze. :emoji_thinking:

//edit: Pripadne muze pomoci jeste F3 + S

Mám ke sluchátkům na dva Jacky USB redukci, která je zároveň externí zvukovou kartou. Když ji odpojím během hraní a znova zapojím, zvuky v MC nejdou. Ani v menu. Ostatní zvuky, jako jsou komunikace nebo videa, normálně fungují. Po restartu hry je to v pořádku, ale musí být redukce zapojená. Problém tedy vidím v tvé zvukové kartě. Minecraft je snad jediný, který odpojení a připojení mé redukce nepobere. Ostatní programy ano.

P.S. Též mám notebook.

Pokud mám jen optifine nebo čistý MC tak mi to dělá taky, nevím proč.. S módama (forge,liteloader atd.) mi to funguje normálně

Mně to dělá problémy bez ohledu na to, jestli mám čistý Minecraft nebo módy. Bez ohledu na verze. Tahle hra nemá evidentně ráda výpadky zvukové karty.

Mně to dělá problémy bez ohledu na to, jestli mám čistý Minecraft nebo módy. Bez ohledu na verze. Tahle hra nemá evidentně ráda výpadky zvukové karty.
Hra nemá ráda ani vypojení sluchátek - pokud vypojíš a zapojíš sluchátka nejdou zvuky, musí se restartovat MC

Chemicky

Inkvizitor
Tak když jsem reinstalloval komplet celý notebook, tak se logicky reinstaluje i zvuková karta.

Je ale zajímavé, že teď jsem na té nové verzi 1.12.12 bez Opti, prostě čistý mc a najednou vše naběhne hned na první dobrou..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.