• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
ja sem si vytvoril frakci nasel sem chorus fruit koupil sem si spawner cely sem obehnal plotem zacalsem tam farmarit. proste sem si vytvoril dobrou frakci. potom tam přijdou dva full ench. dia s vajicky na creepery a zapalovači,všechno nám rozbombí. prostě všechno zničí. dost mě štve. chtěl bych se zeptat jestli tam vůbec existuje jestli ne tak ho prosím přidejte

Voojta

Nikoho tvůj problém nezajímá :emoji_expressionless: že ti někdo něco rozbombarduje, o tom jsou frakce
Bacha ať nedostaneš za to
Nikoho tvůj problém nezajímá -_-
za tohle delete příspěvku :( já to dostal, cituji..
Kdežto tvá arogance nás zajímá
Btw, k tématu
ja sem si vytvoril frakci nasel sem chorus fruit koupil sem si spawner cely sem obehnal plotem zacalsem tam farmarit. proste sem si vytvoril dobrou frakci. potom tam přijdou dva full ench. dia s vajicky na creepery a zapalovači,všechno nám rozbombí. prostě všechno zničí. dost mě štve. chtěl bych se zeptat jestli tam vůbec existuje jestli ne tak ho prosím přidejte
A víš vůbec o čem jsou frakce :emoji_smiley: ?
Tak nějak xdd
Takže :-D, víš o čem to vůbec je? :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.