• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Fialka♡

Velmi známý člen
Chcem Vám oznámiť že týždeň tu nebudem. Mám veľké problémy z chrbticou,to znamená že ma budú operovať. Moja kamarátka za raz zastaví na creative a bude mi zatiaľ staviať pozemok. Pre niektorých ľudí z AT alebo aj normálnych hráčov to bude asi dobré... No pre máloktorých asi nie. Takže keby ste ma hľadali.... NEMOCNICA.

Čo sa mi vlastne stalo?
Tak takto.
V sobotu sme boli v Nitre.
No ja som sa potkla o obrubnik,a spadla som na zem. Bola to strašná bolesť. ;)
Čiže vlastne neviem či som neochrnula lebo som zakričala skoro na celú Nitru -_-
Takže týždeň tu nebudem. Totiž to fórum bude prázdne.. Čiže budete mať radosť že tu niesom.

Vanesska.^ω^

P

PVNST

Návštěvník
Ďakujem... Neviem ktorý človek môže mať v živote toľko nešťastí... Snáď šťastie raz príde aj ku mne. Modlim sa. Všetko robím čo iný nerobia a nevedia.
To neovlivníš .. Někdo má z pekla štěstí a někdo prostě smůlu no. Ale tak nikomu nepřeju nic zlého. ;) A zatím si žiju no :D

ThomM_

No lifer (:
Chcem Vám oznámiť že týždeň tu nebudem. Mám veľké problémy z chrbticou,to znamená že ma budú operovať. Moja kamarátka za raz zastaví na creative a bude mi zatiaľ staviať pozemok. Pre niektorých ľudí z AT alebo aj normálnych hráčov to bude asi dobré... No pre máloktorých asi nie. Takže keby ste ma hľadali.... NEMOCNICA.

Čo sa mi vlastne stalo?
Tak takto.
V sobotu sme boli v Nitre.
No ja som sa potkla o obrubnik,a spadla som na zem. Bola to strašná bolesť. ;)
Čiže vlastne neviem či som neochrnula lebo som zakričala skoro na celú Nitru C-D
Takže týždeň tu nebudem. Totiž to fórum bude prázdne.. Čiže budete mať radosť že tu niesom.

Vanesska.^ω^
Uzdrav se ;)

Fialka♡

Velmi známý člen
Watafak? Mi zistili toto..
4.PLOCHÝ CHRBÁT
Je to nedostatočné zakrivenie chrbtice.

ZÁVER:
Ochorenia chrbtice patria v dnešnej dobe medzi časté civilizačné choroby. Používanie ergonomických stoličiek, dbanie na správne
držanie tela, rehabilitačné plávanie a včasná návšteva ortopéda znižujú riziko vážnej deformácie chrbtice.

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Watafak? Mi zistili toto..
4.PLOCHÝ CHRBÁT
Je to nedostatočné zakrivenie chrbtice.

ZÁVER:
Ochorenia chrbtice patria v dnešnej dobe medzi časté civilizačné choroby. Používanie ergonomických stoličiek, dbanie na správne
držanie tela, rehabilitačné plávanie a včasná návšteva ortopéda znižujú riziko vážnej deformácie chrbtice.
:eek:
Tak to jsme rádi že jsi se uzdravila (kappa)
Ale nebudu hlupák, zdraví je nejdůležitější :)

Fialka♡

Velmi známý člen
:eek:
Tak to jsme rádi že jsi se uzdravila (kappa)
Ale nebudu hlupák, zdraví je nejdůležitější :)
Aj tak týždeň musím ležať ešte v nemocnici.. Musia to kontrolovať či sa to nezhorsi.. Kamarátka dneska bola na servery no.. Hlavne sa provokativne spravala k DanDiikovy..

Inter

Velmi známý člen
Hmm.. Co nejdřív se uzdrav :) . Ps: Jak se vrátíš tak si pěkně počteš, přibudou asi 3 kapitoly ;)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.