• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Ohodnoť 1-10

• Total voters
    5
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Doomsday_SVK

Nehackuj a bude dobre!
Čau pracujem na projekte Nudger ktorý ešte nie-je hotový takže prosím netestujte nejak extra funkcionalitu a nehľadajte bugy preto že ešte všetko je len vo vývoji a čo sa týka obrázkov je možné že niektoré porušujú autorské práva tak ma nehateujte neskôr sa to pomení. Tu je link https://www.nudger.app.

P.S.: ak sa vám niečo nepáči napíšte to sem a zbytočné hates pre to že som Doom si nechajte pre seba :emoji_wink:

Delfik

Člen
Nějak to nechápu.

Ty chceš, aby ti lidé ohodnotili něco, co nejde stáhnout a tím pádem se k tomu nedostanou ? :D

Doomsday_SVK

Nehackuj a bude dobre!
Nějak to nechápu.

Ty chceš, aby ti lidé ohodnotili něco, co nejde stáhnout a tím pádem se k tomu nedostanou ? :emoji_smiley:
Aplikácia je táto stránka len ako keby vložená do tejto aplikácie takže dostaneš to isté ako keď si klikneš na login. A áno ešte to nie je hotové a chcem od vás aby ste ohodnotili design a ostatné prvky ktoré som doteraz urobil :)

Delfik

Člen
Aplikácia je táto stránka len ako keby vložená do tejto aplikácie takže dostaneš to isté ako keď si klikneš na login. A áno ešte to nie je hotové a chcem od vás aby ste ohodnotili design a ostatné prvky ktoré som doteraz urobil :emoji_slight_smile:
Pokud jde jen o to, tak vzhledově mi to přijde dobrý.

Spíš co to lidem nabídne, oproti Discordu, TSku, Skypu a podobným, by mě ještě zajímalo.

Doomsday_SVK

Nehackuj a bude dobre!
Pokud jde jen o to, tak vzhledově mi to přijde dobrý.

Spíš co to lidem nabídne, oproti Discordu, TSku, Skypu a podobným, by mě ještě zajímalo.
Kvôli bezpečiu nebudem hovoriť čo presne tak chcem spraviť aby to bolo oprtoti aplikáciam lepšie, dočkáš sa, no jednak skype a TS má len jednoduché prvky a Discord je len pre hráčov. Chcem vytvoriť niečo aj pre profesionálne či rutinné používanie a taktiež tam bude viac prvkov ako napríklad v Skype alebo TSku a najviac sa to bude podopať funkcionalitou discordu ale nebude to kopčina

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.