• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Není

• Like

Votes: 0 0.0%
  • Dislike

Votes: 8 100.0%

• Total voters
    8
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MaxiKnG

Člen
Poprosím o vrátenie 8€ čož som si zakupil na creative serveru uplne zbytočne :) urobil som chybu a chcem tých 8€ z5 .. :)

ostrich

Člen
To že si si to zakúpil zbytočne je tvoja chyba, nieje to povinné. A radšej chod prosiť učitelku do školy o doučko zo sloviny bo sa za teba hambím..

MARIMR008

ExAdmin
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A za čo? :DDDDD
Takých ľudí ako ty tu bolo veľa....nikomu to nevyšlo.

ostrich

Člen
A trestné oznámenie je ti k ničomu pretože si bol predom upozornený v pravidlách. To že si si ich neprečítal je len tvoja vina :D

Delfik

Člen
92. V případě, že hráč požádá o chargeback/refund bude mu zamítnut.

Pokud jsi o VIP neměl zájem, neměl jsi ho kupovat, VIP je nevratné.

Krosta8

Prostě Keighto
tak tím pádom podám trestné ozamenie na server :)
Ahoj,
takový typ lidí mám opravdu rád, proto si rád vyslechnu, co by jsi v tom trestném oznámení popsal. Nemyslím to ironicky, ale naprosto vážně mě to zajímá.
Každopádně ať už napíšeš cokoliv, tak to neprojde ani přes tvé rodiče, natož aby to prošlo někam na další pozice (soud atp.).
V tomto případě je občas lepší se zamyslet nad následky a důsledky, které mohou z tvého konání vzniknout.
Tvé chování v tuto chvíli je dosti předvídatelné už jen z toho důvodu, co se stalo mezi tebou a adminem na Creative, kde sis zmíněné VIP koupil.
Závěrem: Mysli a pak piš.
Děkujeme.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Já jsem nakoupil na serveru skoro všechny VIP navždy a taky premium zde, a když jsem dostal IP BAN tak jsem o vrácení peněz neprosil, protože vím že by mi to neprošlo a byla jen a jen moje chyba že jsem pravidla porušil. A jak již psalo více lidí, trestní oznámení ti dle mého názoru neprojde protože v pravidlech je jasně psáno že vracení peněz za VIP se nepodporuje :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.