• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ZipslandHD

TAK SES GAY ne promin warn
Zdravím ʕ•ᴥ•ʔ

Chci se zeptat co si myslíte o zákazu psaní jinými fonty na cedulky (je to zakázáno i v knížkách, ale jde to obejít :emoji_smiley:).
Většina to řeší tak, že řeknou adminovi a ten jim to prostě přepíše...tak nechápu důvod proč to je zakázáno :emoji_smirk: Jak jsem se již zmínil tak v knížkách to jde obejít a psát jinými fonty - to samé platí pro Warp cedulky, kde může psát barevně i člověk bez vip :emoji_smiley:

Naposledny upraveno:

Hexii

Heksy
Já myslím, že by se to povolit určitě mohlo.. však to zas tak op není, ne? :) aspoň to zkrášlí ty texty na cedulkách :p

TeSs

Velmi známý člen
Zdravím ʕ•ᴥ•ʔ

Chci se zeptat co si myslíte o zákazu psaní jinými fonty na cedulky (je to zakázáno i v knížkách, ale jde to obejít :emoji_smiley:).
Většina to řeší tak, že řeknou adminovi a ten jim to prostě přepíše...tak nechápu důvod proč to je zakázáno :emoji_smirk: Jak jsem se již zmínil tak v knížkách to jde obejít a psát jinými fonty - to samé platí pro Warp cedulky, kde může psát barevně i člověk bez vip :emoji_smiley:
Jo,podle mě by se to mohlo povolit, až na ty fonty xD . Pokud vím,tak font je změna stylu písma,a ty asi myslíš písmo barevně. Jestliže se teď pletu,tak se omlouvám :emoji_slight_smile:.Ale za mě je to dobrý nápad (takže ;Ano)

-Rossmie

Hexii

Heksy
Jo,podle mě by se to mohlo povolit, až na ty fonty xD . Pokud vím,tak font je změna stylu písma,a ty asi myslíš písmo barevně. Jestliže se teď pletu,tak se omlouvám :emoji_slight_smile:.Ale za mě je to dobrý nápad (takže ;Ano)

-Rossmie
Rossmie, Font jako např. Italic, Bold... :emoji_slight_smile:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.