• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
D

Deawen

Návštěvník
Keďže som sa tak trošku nudil, tak som si povedal že postavím menšiu PvP arénu. :cool:
Aréna obsahuje rôzne prekážky za ktoré sa dá ľahko skryť keď do Vás niekto strieľa a chcete sa nejak vyhnúť. Inak povedané, nechcete aby Vám šíp skončil v zadku (kappa)
Ďalej obsahuje veľké logo CM (Znamená to CraftMania, nečakane :eek:) a sochu uprostred arény.
Aréna je postavená do jednoduchého štýlu. To znamená, že som tam moc blokov nepoužil. Keďže je to PvP, tak aby sa tam dalo dobre bojovať. (hungry)
Tak, nebudem tu zbytočne písať básne o tom, pozrite si fotky. :)

2015-12-21_13.11.54.png 2015-12-21_13.12.03.png 2015-12-21_13.12.24.png 2015-12-21_13.12.42.png 2015-12-21_13.12.59.png

Použitý ShadersPack : Werrus Shaders V3.0 Medium

D

Deawen

Návštěvník
doslova wau :D
Jen bych tomu dal více toho zdobení... jinak pěkný :)
No práve som to tam nechcel moc hrotiť, keďže je to PvP, má sa tam dobre orientovať a dobre hitovať. :) Ale ďakujem za názor. ;)

UbyGamer

Ubynec 3:D
Dodělal bych tam nějaké detaily -> Kopce atp.

Já osobně bych si to přál jako PvP arénu na Survivalu (beaver).

Fialka♡

Velmi známý člen
Dodělal bych tam nějaké detaily -> Kopce atp.

Já osobně bych si to přál jako PvP arénu na Survivalu (beaver).
Nechcem ťa hejtovat ale väčšina hráčov čo dorobia posledné detaily si to doseru ako ja pred 3 mesiacmi..

Koukal jsem, že tu máme nějakého začínajícího buildera, a pak mi to došlo :D Ae je libová :D Určitě by se hodila na survík ;)

Naposledny upraveno:

ItzMeBudyy

Velmi známý člen
Já bych to dal na survival pvp arena je úžasná a fakt bych ji tam rád viděl. :D Myslím že s tímhle bys něčeho dosáhl :)

D

Deawen

Návštěvník
Už som sa dohodol s Wakom a aréna bude pridaná na SkyBlock :) Na Survival server bude postavaná nová :) Samozrejme ďakujem za názory a aj skvelé nápady :D Ale ako som už písal, je to PVP aréna a nie nejaké lobby, takže tam moc detailov dávať nechcem. :)

PS:
Dělá to z WE, nic netřeba kopírovat, stačí napsat //set 0 a má vymazaný co chce :p
Preferujem VoxelSniper :) s WE robím len málokedy.

P

PVNST

Návštěvník
Na survivalu je stávající arénka dobrá. Ale na skyblocku je ještě taková ochuzená a pokud tam bude tato, tak to není špatné ;)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.