• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Ahoj, dnes cca 17:05 jsem se rozhodl trošku jít do pvp našel se hráč jménem DoomFair ovšem jsem napsal 2 pravidla bez štítu a že vracíme věci ovšem pravidla potvrdil souhlasek "ok" po té jsem šel do arény probíhal souboj dokud se mi nevypojila wifi po 4 minutách se vracím na server a žá dám hráče o vrácení věcí ovšem on opakovaně odmítá a vráci nehodlá vrátit a chtěl po mě peníze za vrácení

Poprosil bych o navrácení věcí jelikož mě nezabil jsem vzal mé věci - byl jsem v combatu a spadl mi net = Okamžitá Smrt
Seznam Věcí

1. Diamantový meč - Enchanty - Sharpness V - Unbreaking 3 - Sweeping Edge 3 - Knockback 2 - Mending
  2. Diamantové boty - Enchanty - Depth Strider 3 - Protection IV - Unbreaking 3 - Mending - Feather Falling III
  3. Diamantový Chestplate - Enchanty - Thorns II - Protection IV - Unbreaking III - Mending
  4. Diamantová Helma - Enchanty - Respiration III - Aqua Infinity - Protection IV - Unbreaking III - Mending
  5. Diamantové Kalhoty - Enchanty - Protection IV - Unbreaking III - Mending
Stojím si za tím že hráč potvrdil pravidla ovšem "zvítězil" nečestně a k tomu nenavrátil věci (Nezabil mě .. Jak jsem řekl dropla mi wifi)

Požaduji tyto věci zpět.
Popřípadě potrestání hráče za nečestnou hru

No, hrál jsem s jinýma hráčema pvp a ty potvrdí že jsem tyto věci měl a důkaz že s tím souhlasil, no bohužel ne, byl jsem tolik zažraný do pvp že mě ani nenapadlo že by mě vůbec mohl podvíst... :(

No tak víš co.. Oni toho člověka, kterého si našel jako svědka.. nemusejí brát jako důkaz :emoji_nerd: Každý by pak mohl říct "Oni mě zabili mám na to svědka" a ten mu to potvrdí i když to třeba nebyla ani pravda.. A dostane věci zadarmo. například jo? :emoji_slight_smile: Nuže uvidíme zda "by" to přijali jako přesvědčivý důkaz. :emoji_innocent:

Mě o to tolik nejde získat ty věci získat zpátky .D Já v zásadě chci ukázat tomu hráčovi že mi nemá podvádět, začínám úplně od znova takže osobní re-make

Dostal jsem informaci, že tento přestupek by se neměl řešit... A také.., když jsem koukal do pravidel nic o tomto tam nebylo.. ale počkáme si na rozhodnutí někoho z AT :emoji_nerd:

iTzRewii

„Někdy i žít je statečným činem.“
Co tu řešíte, v pvp jedeš na vlastní pěst, pvp je o tom aby jsi popřípadně i získal věci, je to jeho věc či ti to vrátí nebo ne.

_yyySepii

Antichr†st
Tvrzení se nebere jako "stoprocentní" důkaz, tuždíž ti Admin nemůže udělit věci nasílu jen tak, pro nic za nic.. Napiš mi do DM a nějak se to "snad" vyřeší..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.