KinimodCZE
Člen
Ahoj, dnes cca 17:05 jsem se rozhodl trošku jít do pvp našel se hráč jménem DoomFair ovšem jsem napsal 2 pravidla bez štítu a že vracíme věci ovšem pravidla potvrdil souhlasek "ok" po té jsem šel do arény probíhal souboj dokud se mi nevypojila wifi po 4 minutách se vracím na server a žá dám hráče o vrácení věcí ovšem on opakovaně odmítá a vráci nehodlá vrátit a chtěl po mě peníze za vrácení
Poprosil bych o navrácení věcí jelikož mě nezabil jsem vzal mé věci - byl jsem v combatu a spadl mi net = Okamžitá Smrt
Seznam Věcí
Požaduji tyto věci zpět.
Popřípadě potrestání hráče za nečestnou hru
Poprosil bych o navrácení věcí jelikož mě nezabil jsem vzal mé věci - byl jsem v combatu a spadl mi net = Okamžitá Smrt
Seznam Věcí
- Diamantový meč - Enchanty - Sharpness V - Unbreaking 3 - Sweeping Edge 3 - Knockback 2 - Mending
- Diamantové boty - Enchanty - Depth Strider 3 - Protection IV - Unbreaking 3 - Mending - Feather Falling III
- Diamantový Chestplate - Enchanty - Thorns II - Protection IV - Unbreaking III - Mending
- Diamantová Helma - Enchanty - Respiration III - Aqua Infinity - Protection IV - Unbreaking III - Mending
- Diamantové Kalhoty - Enchanty - Protection IV - Unbreaking III - Mending
Požaduji tyto věci zpět.
Popřípadě potrestání hráče za nečestnou hru