Ahojky skyblockáři, toto je řekněme první díl rad pro začátečníky. Dnes si ukážeme jak si založit is, udělat cobblestone generátor a řekneme si pár rad do začátků.
Jako první si založíme náš skyblock ( jak jinak ) příkazem /is, potěžíme strom, ze dřeva si uděláme dřevěný krumpáč a natěžíme si nějaký ten cobble. Dále si můžeme potěžit nějakou přebytečnou hlínu a trošku s ní rozšířit svůj ostrov. Teď si postavíme náš cobble generátor. Jak by měl vypadat bude někde v tomto příspěvku na obrázku.
Za druhé je dobré si zajistit zdroj jídla. Jednou z moznosti je pole, k tomu nemám co dodávat vzhledem k tomu že semínka by měly být v začátečnický truhle takže šmitec. Tou druhou možností je maso, ano říkáte si ,, než si našetřím na vajíčka krav v shopu tak uběhne hodně dlouhá doba´´. Já to rychle shrnu - v shopu si můžete zakoupit spawner a ten si příkazem /ss change ( ID zvířata ) změnit třeba na krávu ale jen za herní money. ( POZOR abyste přejmenovali spawner musíte na něj mířit kurzorem ) Spawner v shopu stojí 4200 money a pokud nechcete mít na spawneru nastavené prase tak to je +- 500 money navíc.
! POZOR ! aby vám spawner fungoval musíte mít kolem spawner položenou trávu ( nikoliv hlínu ).
Toto je z dnešního prvního dílu vše a já se na vás těším pří dalším díle rad pro začátečníky Ahojky.
PS : Moc se omlouvám ale obrázek cobblestone generátoru mi nejde načíst, ale slibuji že bude co nejdříve.