• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

LunaCZ

Velmi známý člen
Ahoj,
tak dneska tady přidávám něco na čem jsme dělali dost dlouho. Všichni jistě víte že nedávno byl survival updateován na 1.8 a já si zpoměla že před rokem jsme v tuto dobu jsme začli stavět náš minulý Ranch tak jsme se rozhodli postavit další. Tady ukážu fotky. Dalo nám to celkem zabrat proto děkuju moc 2nd47 a Laysnovi za pomoc také děkuju BlackCZ když nám dal 15 staků dřeva. Jsem ráda že už to je skoro hotové ještě tam máme chestky atd. ale to už se do 1. Září kdy plánujeme otvírat zmizí :) Chtěla bych se zeptat na názor ale nezapomeňte že je to hlavně pro praktické účely ne jenom na okrasu :)
Tak těším se na vás. ;)

Přílohy

Kikush

Člen
Co kdyby jste kolem té fontány a od vchodu udělali chodníček. Klidně z písku a kameného písku. Aspoň náznak cestičky, aby to moc neničilo přírodu. Jinak je to pěkné.

LunaCZ

Velmi známý člen
jsem ráda že se vám to líbí ještě k tomu s největší pravděpodobností přistavíme parkur a jezdeckou halu na soutěže ale to se ještě domluvíme s 2nd47 :)
Ayrim_SK neboj koně tak jsou :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.