• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DenyyCZ

Člen
Opravdu tohle mě nebaví slováci bez důvodně dávají všem disliky a ti češi s nima ale oni nevý jak to vypadá kdyby jim to oni dělaly.A ti ostatní se dívají a aby byli in(výraz moderní) tak sou s nima.A ja to říkám všude
Když tomu nerozumíte nelíbí se vám to tak se nato nedívejte!A Dívejte se na to co vás baví!Né dávat všem disliky jenom kůli tomu a byste souhlasili.Taky jsem říkal že někteří dávájí disliky jenom aby nebyli horší neš my.A já si taky začnu platit psychologa.Podle mého věku to vůbec takhle nevypadá ale!Uvědomte si co děláte
dost lidí dělá to že,bezdůvodně dávají disliky a jak už jsem říkal neřiťe se abyste byli in potom až vás to napdne co jste udělali bude pozdě.Budete mít špatný pocit. Nebudete to vy!Zamyslete se nad sebou.
Myslete do předu když tak napište komentář co se vám nelíbilo a nedávat hned dislike!
Annonym(DenyyCZ se na to no vy víte co)

krtekCZ

Lopatka
Dávání disliků nezáleží na tom, jaké je člověk národnosti. Ale souhlasím v tom, že někteří lidé to s nimi těžce přehánějí.

Jardoismus

Autobusák
Problém je, že tento příspěvěk je rasisticky zaměřen, nejedná se totiž jen o Slováky, ale i Čechy, hejtovat může každý bez ohledu na národnost nebo dokonce rasu.
Takže bych se být tebou omluvil Slovákům, jinak s příspěvekem souhlasím, měli by si to hejteři uvědomit, ale když ne, není to důvod pro to, abys ty šel za psychologem, ale nejspíše oni. Každopádně ti doporučím dané hodnocení ignorovat, mohl bys s tím mít problém dokonce ty, kdybys náhodou neudržel nervy jen kvůli blbému označení, stalo se mi, že už jsem tu jednou i Bohnice doporučoval. Dále je ale zapotřebí uvědomovat si rozdíl mezi zdůvodněným hodnocení a nezdůvodněným a dále také rozdíl mezi kritikou a hejtem.

krtekCZ

Lopatka

Jardoismus

Autobusák

Jardoismus

Autobusák
@DenyyCZ je potvrzeno, že jsi se vyjádřil nehezky o Slovácích.
Je možná, že se vyjadřovali nehezky o tobě.
Pravděpodobně se jedná o oboustranou nenávist ...
Zkus si vyhledat něco o projektu Hatefree.

DenyyCZ

Člen
Chtěl jsem se vyjádřit nic jinak proti nim nemám mám rád goga exploiteda mám slovácký kámoše....

DenyyCZ

Člen
Tímto nechcem hajtovat slováky btw DenyyCZ(pravej to vzdal takže se musím kouknout co dělat).Ale stále na craftmanii bude hrát. Mám ho v kumunitě.Kdyby vám chtěl něco zdělit tak vám řeknu.

R.I.P DenyyCZ for hate.

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Som Slovák.. Dal som ti niekedy negatívny bod?:) Dávam každému negatívne body? Tak to si teda nemyslím.. Vždy mám dôvod dať negatívny bod ;).. Neviem čo potom riešiš

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Dávala som niekedy dislike bez dôvodu ? na čecha ? len som dávala facepalm, že som niečo nepochopila :p A mimochodom nehejtuj slovákov, to ťa robí hejterom :/ a v tom minulom topicu si sa nepekne zmienol o slovákoch

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Dávala som niekedy dislike bez dôvodu ? na čecha ? len som dávala facepalm, že som niečo nepochopila :p A mimochodom nehejtuj slovákov, to ťa robí hejterom :/ a v tom minulom topicu si sa nepekne zmienol o slovákoch
Je tu aj smajlík "nechápu" ;) :D

Jardoismus

Autobusák
Tímto nechcem hajtovat slováky btw DenyyCZ(pravej to vzdal takže se musím kouknout co dělat).Ale stále na craftmanii bude hrát. Mám ho v kumunitě.Kdyby vám chtěl něco zdělit tak vám řeknu.

R.I.P DenyyCZ for hate.
Podle mě to jsi stále ty, místo tohodle, by šlo normálně přiznat, že jsi udělal chybu. A oznámit, že jsi z ní poučen, a že jí už dělat nebudeš.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.