• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Andreww

Velmi známý člen
já si užívám jen těch songů :dd Tyhle tutorialy jsou zbytečné, cuz je najdeš po celém YT xd

JokeCZ

Člen
Chceš upřímnost, máš jí mít.
1. Dej tam jinou hidbu, tohle se nedá poslouchat.
2. Máš strašné lagy, přes co natáčíš?
3. Vypni si chat na točení tutoriálu a text doedituj, ten chat je strašně rušivý.

standiczech

Čokoládka
Vidím, že jsem v první, kdo v tom nevidí jen kida, co se snaží natočit video. Konečně vidím, že na tom creativu dělá někdo něco jiného, než rodiny, soutěžě skinů, nebo seznamky. Podle mě docela užitečné video, takže za mě :emoji_thumbsup:

KaktusManCz

Velmi známý člen
Vidím, že jsem v první, kdo v tom nevidí jen kida, co se snaží natočit video. Konečně vidím, že na tom creativu dělá někdo něco jiného, než rodiny, soutěžě skinů, nebo seznamky. Podle mě docela užitečné video, takže za mě :emoji_thumbsup:
A taky poslední, já v tom vidím kida, zasekané video a špatný střih. A creativ není na natáčení videí, tohle je důkaz :emoji_stuck_out_tongue:

Ale zase oceňuju autora, že dělá redstone a RS komunita se zase trošku rozrostla :emoji_grin:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.