• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

JacobVeres

Jakub Verešpej
Matry klame urcite stoji draho sp majitel ja som som zaplatil aby som bol sp majitel a prisiel som o prachy nick bol :monkey ale to bolo na inom serveri to este v lete 2014.takze zacalo sa to tak ze monkey napisala ze podte na server dala ip povedala ze kdo chce byt sp majitel tak piste cez msg ja som napisal chcem byt sp majitel a napisala ze stoji 2 eur majitel a dalo mi to 8 alebo 9 eura dole (wat) netreba sa dopustat podvodnikom :O:O

áá, známá firma Marty :O ten dělal reklamu na snad všech serverech co znám, každý týden má jinej server, kterej jede od začátku! bacha na něj! opravdový podvodník, vlastně jsem mu kdysi dávno naletěl, byl jsem blbej no :D mělo to být myslím 15 Kč ale bylo to asi 60 Kč mě stálo, byl jsem sp. majitel s právama menšíma než VIP, byli tam snad 4 sp. majitelé, a server jako každej jeho do týdne skočnil

Dobrý deň.
Ahojte samozrejme robý reklamu aby niekto došiel na jeho kokotský server sprepáčením aby mal peniaze mna tiež okradly o 6 euro a bol som nasraty nikdy neverte ked nevíte moja rada Spodravom TheMaster01

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.