• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Sweaftie

Aktivní člen
Zdravím, takže jak vidíte, zase mám bezdůvodný ban :emoji_smiley: Velice nečekané. V tomto článku bych chtěl shrnout všecko dohromady. Píšu to, aby si někteří něco uvědomili, ostatní aby se dozvěděli pravdu a další aby z nudy měli co číst. No, takže první je, proč jsem vůbec „žádal o UB“. Kamarádi a ovečky na survivalu. Jo je to tak, já nemám potřebu do někoho prcat. (TOHLE NĚKOMU PŘIJDE MEGA VTIPNE, ale je to tak. Nemam to zapotřebí, ale občas není na škodu vrátit zpětný úder) O UB jsem vůbec neuvažoval, ale když jsem si pak asi 3hodinky povídal s Delfikem, tak mě donutil něco napsat majiteli serveru. Co se týče toho Delfika a jeho psaní Wejkovi. Kde si sakra vzal že přes něj žádám o UB? :emoji_smiley:DDDDDDD Vůbec hele, já mu jasně říkal, že UB nemám zapotřebí. On ti psal zcela dobrovolně a se svojí hlavou. A copak to jde zklamat Delfa a zahodit celé jeho snažení? Ne… No dál, Ub jsem nakonec dostal. Přišel jsem na server a první server kam jsem zavítal byl Skyblock. Viděl jsem tam Sspirita. Chvíli jsme si, dle mého normálně, psali. Jak už to vidí druhá strana, která k tomu přidá x věcí ze svého soudku představivosti mě celkem nezajímá. Další den m přišla zpráva od majitele. Cituju: „mám tu na tebe poslední dobou stížnosti :emoji_smiley: asi jsme udělali chybu“ Já měl za to, že jsem nic neprovedl. Když mi pak přišel tento screen (http://prnt.sc/erhevf) říkal jsem si „jakože watafak, však tam nic není“. Vy tam něco vidíte? Po delším psaní jsem se dozvěděl, že se s AT vůbec nemám vybavovat. (Pokud by někoho zajímali další stížnosti [celkem byly 3] tak je nemám nikde dokázané, nic :emoji_smiley:DD Nic mi nebylo předloženo, jen jsem byl obviněn :emoji_smiley:) No tak jsem se AT snažil vyhýbat. Kladl jsem pouze dotazy ohledně serveru. Jenže před tím, než jsem byl obviněn tak jsem si nascreenoval chování admina. Následně, po tom všem dohadování ohledně mého chování s majitelem, jsem se zeptal, jestli stížnosti podávat můžu. Bylo mi sděleno, že ano. Tak jsem jí napsal :emoji_smiley: I PŘES TO, ŽE MI BYLO SCHVÁLENO JEJÍ PODÁNÍ MI BYL UDĚLEN OPĚT BAN, I KDYŽ JSEM ŽÁDNÉ JINÉ PROBLÉMY NEMĚL. TAKŽE BY MĚ DOST ZAJÍMALO, CO BYLO TÍM SPUŠTĚČEM, KTERÝ TĚ OPĚT DONUTIL DÁT MI BAN. Celá tahle situace je absolutně nelogická. Shrnuti: vedení by si mohlo uvědomit, že ne vše co kdo napíše je pravda. Dále by mohlo používat tolik fantazie. Mít pečlivě ověřené obvinění hráče. Závěrem bych rád poděkoval těm, co při mně drží a nenechají se sebou manipulovat. Podle všeho co tady vidíte jsem jen já ten špatný, zlý a hloupý. Hledá se na mě jakákoliv špína, i za nehtem, jen abych mohl být potrestán. Očividně jsem byl sledován nonstop.. Jinak vzkazuju majiteli, že nemít virtuální přátelé není nic smutného, ale naopak. Co já nemám ve virtualitě, toho mám nad hlavu v realitě. Takže se tu mějte „moc hezky“ protože s tímhle přístupem ala „NEBUDU PŘÍJMAT NIČÍ NÁZOR, BUDU ŽÍT PODLE MINULOSTI A NIKDY NA NIKOHO NÁZOR NEZMĚNÍM“ je pěkně na nic.

S pozdravem Rep

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.