• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Ahoj,
Už delší dobu se na prisonu mluví o tom, že prý v době co výjde prison 2.0 (což pokud vím bude ke konci ledna) se restartuje prison 1.0. S tímto poprvé přišel hráč @sepiyak, že prý od HL.Adminů na TeamSpeaku. Já bych se však chtěl zeptat @MrWakeCZ jak to opravdu bude. Píšu to takto veřejně, aby potom hráči prisonu mohli vědět jak to bude.
-Pneumatika

Nerdy42

Developer
Developer
Ano, Prison 2.0 bude úplně odznova, to znamená, vše se smaže.
A ano je to nutné, Prison 2.0 pojede na jiném systému ranků než Prison 1.0, takže reset je nutný.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Ano, Prison 2.0 bude úplně odznova, to znamená, vše se smaže.
A ano je to nutné, Prison 2.0 pojede na jiném systému ranků než Prison 1.0, takže reset je nutný.
No, já toto téma píšu jen z důvodu, aby lidi věděli jak to je. Ptal jsem se Waka na discordu, jestli se bude prison resetovat a on mi napsal něco takového: "Bude nový prison 2.0, zatímco starý prison zůstane takový, jaký je a nic se na něm restartovat nebude."

Nerdy42

Developer
Developer
No, já toto téma píšu jen z důvodu, aby lidi věděli jak to je. Ptal jsem se Waka na discordu, jestli se bude prison resetovat a on mi napsal něco takového: "Bude nový prison 2.0, zatímco starý prison zůstane takový, jaký je a nic se na něm restartovat nebude."
Tak to Wake asi změnil plány :D :D

Heman_pvp

Aktivní člen
A když si píšu s Žwejkem tak mi napíše, že do té doby dokud tam bude hrát nějaký počet hráčů tak se Prison 1.0 nesmaže

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.