• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Zdravím, chtěl bych se zeptat, plánuje se někdy ted uplný restart serveru (islandů,itemů atd)
Důvod proč se ptám je, že mě zajímá kdy bude restart, protože všichni už toho maj hodně a přestalo mě to tam bavit.

Nellísek

Aktivní člen
Jono, taky už mě to přestává bavit :D
ale zase na druhou stranu nějací lidé fakt strávili na tom hodně času a když zjistí, že bude wipe, tak se hodně naštvou :D

Hexii

Heksy
Já jsem PRO. sice už mám taky něco nahrané ale myslím si že začátky jsou stejně nejlepší a nejzábavnější:)
@MrWakeCZ co ty na to ?
Já bych byl určitě pro ANO...

Podle mně by byl Skyblock jeden z nehranějších serverů Craftmánie... Hráči mezi sebou budou určitě více soupeřit.... Nevím jak to může někoho bavit když má třeba 10 mg..
Je to pak už fakt o ničem :(

Jo, a pak odejde polovina lidí... Jako byl by dobrý server něco mezi vanillou a skyblockem, žádný shop, vote, nic.. Ale bylo by to úplně něco jiného a lidi by si na to nezvykli a stejně by si radši hráli skyblock ;)
Přesně takto to dopadlo na známém serveru, kde to museli nakonec stejně zrušit ;)
Takže pokud by se hlasovalo, tak za mne ne ;)

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Wipe nebude není ani důvod, jelikož se vše maže průběžně pokud se daný hráč nepřipojí 75 dní. Pokud chcete odznova tak /is reset a pokud chcete uplně od znova, tak mi napiště a já vám smažu učet ;)

_AnNie

Dark Queen of the Sith
Já bych řekla, že wipe by byl užitečný.. na druhou stranu je to nesmysl.
Hráči, kteří už jsou na nějaké úrovni a začínat znovu?
Být já osobně tímto hráčem, tak už znovu nehraji. Jaký by to pro mě měl smysl, kdyby se v budoucnu opět ukázal wipe?

Začínající hráči si mohou hrát sami, bez obchodů a všeho okolo a udělat si to tak obtížnější.
Nikdo je nenutí tyto "výhody" využívat. Samo sebou je to jen můj názor a každý může mít názor odlišný.

Vzhledem k tomu, že se tu každý vyjadřuje ano či nikoliv, tak za mě by to muselo být nikoliv.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Tak si požádej o restart učtu, nebudu restartovat celý skyblock kvůli pár individuálům co je to nebaví, protože už tam hrají půl roku a mají všechno. Někteří tam mají taky rozestavěný stavby nebo nedávno začali a mám jim to mazat? -_-

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.