• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

kapr20

rybiška
Bylo jedno odpoledne... 15.7.2015 a já se šíleně nudil a tak jsem si aktualizoval minecraft. Pak začalo něco těžkého najít server kde budu hrát a tak jsem hledal a hledal...projel jsem pár server ale většínou stal za dvě věci...AT tam nepracoval, lidi si dělali co chtěli a nebo když se AT ukazalo a ty si dál nějákou otázku tak po tobě vyjeli, že se na něco ptáš...po nějakem čase hledaní jsem objevil server Craftmania a tak jsem si řekl že to zkusím...připojím se a vidím v lobby že to má survival,creative... dokonce i minihry. Tak jsem se rozhodl, že zkusím jako první survival. První chvíle jsem byl zmatený kde co je a jak to funguje ale nakonec mi poradila jedná adminka a trochu mě seznamila se serverem. :) poradila jaké věci tady jsou a odpověděla na pár mých stupidních otázek :D Pozdějších dnech jsem potkaval další hráče i členy AT a uvědomil jsem si, že na tom serveru něco musí být...nějaké kouzlo...kouzlo jsem objevil po chvílce...Server byl stabilní bez lagu a poznal jsem, že má i pohodový AT, který je ochotný pomoct a poradit :) za ten čas co tu jsem poznal tisíce hráčů...někteří mě nemájí rádi, někteří neutralní a pak je tu pár lidi s kterými se dá normálně bavit o všem :) No doufám, že tady ještě nějákou dobu budu :)

Na závěr pár poděkování :D

Díky za začátky na serveru:
@zuzik92
@číp
@xero2000

Jedno velké díky patří i majitelovi, že vytvořil server, který mě tak baví a mohl jsem na něm potkat hodně dobrých lidi :D Šéfíku díky za CM @MrWakeCZ :)

PS: jestli tam najdete nějaké chyby nebo překlepy tak na ně kašlete :D Nejsem ten typ co má rád slohovky ale chtěl jsem jenom tak trochu sepsat co pro mě CM znamená :)

zuzik92

Aktivní člen
Super kapříku :D Pamatuji si, když jsi přišel a na tvůj první domek ze dřeva (kostka) :D Tak ať ti to vydrží i další rok a klidně i déle :) :)

Cheap_

(・∀・ )
To uz je to rok, co tu plaves? Pekne to leti :D Kazdopadne gratuluji k uspesnemu roku, tehdy jsi byl jeste jikra a nyni si uz muzes rikat Pan Kapr, nelitostny Admin. Ale ne, verim, ze budes stale fajn, jako tomu bylo doposud a preji Ti, abys tu i nadale vydrzel, dokud Te nekdo nevylovi. <><

kapr20

rybiška
A jak dlouho si v AT? :eek:
za 5 dní 11 mesíců :D

Super kapříku :D Pamatuji si, když jsi přišel a na tvůj první domek ze dřeva (kostka) :D Tak ať ti to vydrží i další rok a klidně i déle :) :)
úkolem je přežít a já jsem skromná ryba :D ale co mě potěšilo, že jste to brali s humorem :D

jinak jsem se k MC vratil po 2 roční přestavce a rovnou na CM :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.