kapr20
rybiška
Bylo jedno odpoledne... 15.7.2015 a já se šíleně nudil a tak jsem si aktualizoval minecraft. Pak začalo něco těžkého najít server kde budu hrát a tak jsem hledal a hledal...projel jsem pár server ale většínou stal za dvě věci...AT tam nepracoval, lidi si dělali co chtěli a nebo když se AT ukazalo a ty si dál nějákou otázku tak po tobě vyjeli, že se na něco ptáš...po nějakem čase hledaní jsem objevil server Craftmania a tak jsem si řekl že to zkusím...připojím se a vidím v lobby že to má survival,creative... dokonce i minihry. Tak jsem se rozhodl, že zkusím jako první survival. První chvíle jsem byl zmatený kde co je a jak to funguje ale nakonec mi poradila jedná adminka a trochu mě seznamila se serverem. poradila jaké věci tady jsou a odpověděla na pár mých stupidních otázek Pozdějších dnech jsem potkaval další hráče i členy AT a uvědomil jsem si, že na tom serveru něco musí být...nějaké kouzlo...kouzlo jsem objevil po chvílce...Server byl stabilní bez lagu a poznal jsem, že má i pohodový AT, který je ochotný pomoct a poradit za ten čas co tu jsem poznal tisíce hráčů...někteří mě nemájí rádi, někteří neutralní a pak je tu pár lidi s kterými se dá normálně bavit o všem No doufám, že tady ještě nějákou dobu budu
Na závěr pár poděkování
Díky za začátky na serveru:
@zuzik92
@číp
@xero2000
Jedno velké díky patří i majitelovi, že vytvořil server, který mě tak baví a mohl jsem na něm potkat hodně dobrých lidi Šéfíku díky za CM @MrWakeCZ
PS: jestli tam najdete nějaké chyby nebo překlepy tak na ně kašlete Nejsem ten typ co má rád slohovky ale chtěl jsem jenom tak trochu sepsat co pro mě CM znamená
Na závěr pár poděkování
Díky za začátky na serveru:
@zuzik92
@číp
@xero2000
Jedno velké díky patří i majitelovi, že vytvořil server, který mě tak baví a mohl jsem na něm potkat hodně dobrých lidi Šéfíku díky za CM @MrWakeCZ
PS: jestli tam najdete nějaké chyby nebo překlepy tak na ně kašlete Nejsem ten typ co má rád slohovky ale chtěl jsem jenom tak trochu sepsat co pro mě CM znamená