• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ThomM_

No lifer (:
Uvod:

Ahoj , dneska je to přesně rok co jsem na serveru :O Jak to začalo? :D Myslím, že nějak v roce 2009, jsem zjsitil, že mám v PC hru ale né ledajkou byla to hra MC ( v té době jsem měl PC, který se sotva zapl.:D :D ) Po nějakých těch rejdžů jsem to konečně zapl, byl jsem štěstím bez sebe :D Můj kamarád (Matěj) mi jednoho dne řekl, že MC jde i hrát jakoo multiplayer což mě velice překvapilo :D Tak jsme s matějem začali hrát mc spolu ne nějakém nejménovánem serveru :D Roky ubíhali a já jsem začal objevovat jiné servery :D Poprvé co jsem tak zjistíl z mojich starých screenu jsem se dostal na tento server ‎16. ‎ledna ‎2015. Mým prvním kamarádem na CM byl hráč jménem petron22lp se kterým jsem se seznámil na anni :D Hrávali jsme pořát a pořát sb (Skyblok) :D Přibližně po pár měsích mi petron oznámil, že končí. :( Tak jsem zase hrával sem, ale jednoho jsem se zeptal hráče jménem " _Zeus_ jestli by nešel volat na skype, a kupodivu šel :D Tentokrát jsme hrávali survival a creativ :D Často jsme se hádali k vůli takovým blbostem, až jsem za to dostal ban.. :D Ano, dostal jsem ban na CM jenže jsem tehdy nevěděl jak to vlastně chodí a nevěděl jsem vůbec jak se zaregistrovat na forku... Trvalo mi 2 měsíce, než jsem zjistil jak se tady zaregistrovat :D :D :D :D viz. screen: http://prntscr.com/c5eg2u :D (Chtěl jsem se změnit, a nebýt takovým malým kidem) Okamžitě jak jsem dostal unban tak jsem se šel podívat na server, vypadala uplně jinak :D Ze zeusem jsme se usmířili, a tak to trvalo do prosince, nehorázně jsme se chytli a já dostal z moji blbosti ban http://prntscr.com/c5egr4 :/ :D Na Vánoce jsem dostal od mého Strejdy konečně originální mc :O :O :O Byl jsem štěstím bez sebe, konečně budu mít skin :3 a konečně si budu moc zahrat na Mineplexu :D Tímto jsem se ze zeusem navždy rozloučil. Tak a tady se dostávám do doby ledna :D Kde se všechno změnilo, a také to ovlivnilo dění na serveru :) Na jedné "bw" hře, jsem se seznámil s @Ajaa_CZ @Marv_CZ @Toby (čitak nějak :D ) a @Andyy_CZ. Zeptal jsem se andy, čí by někdy si nechtěla zavolat, a ona ku podivu chtěla, tak jsem se dohodli, že budeme další den volat :D :D Ale to nevyšlo, tak jsme volali až ten další :D Mno.. a to jsem se seznámil se všema 3 Andy, Aja, Jess :D Seznámili jsme se natolik, že jsem začali furt volat :D Ty hodinové hovory, někdy až do 2do rána :D nezapomenu :p :) Mno, a jak to tak býva tak jsem si zrovna nesedl z jednou osobou a to džesinou, začali jsme jí pomlopuvat :D Jak kluci tak i holky ;) Jednoho dne se k nám na BWéčko přisrala jedna osoba, a to Natt_CZ -.- :D Asi 1-2 týdny jsme se bavili normálně, ale pak to začalo.. Naskytla se mi možnost napsat na sprajta stižnost (která neprošla) . Natala se semnou přestala bavit, a jenom mě ponižovala :D Mno a tak jsme se rozdělili na 3 skupiny Andy a já , Natala a jess a 3 :D ája :D Ta byla tak nějak mezi :p Po hrozných (mych nejhorších) 3 měsícu Natala konečně odešla což vděčím lidem, kteří jí také nemají radi ;) Týden byl klidný, ale pak se z jessiny stala druhá natala :p Chtěl jsem jí za každou cenu zařídit ban.. a to se mi také podařilo :D Před 2 týdny dostala perma ban, který jí bohužel končí :( :D :D :D

Jsem rád, že jsem tohle mohl zažít.. některé zážitky dobré i špatné :) Doufám, že to nějak vydržím a vy to vydržíte se mnou, a budu tady ještě jeden nádhernej rok ;)

A teď, abych se vyjádříl k některým osobam a také AT :O :D

@Aziwen - Dobrý kamarád, dobrý admin :p dobrá veverka xddd Super se s ním hraje bw :D
@BH666 - Tebe ani neznám, hele :D Ale příjdeš mi jako fajn týpek ;)
@Brancesko - Áááá pan hobit :p Super helper, machr a také zavislak na sb :D :D
@CrazyShann_Cz - Super adminka :D Máš seksí hlas :Ddddddd (Btw, ještě jednou budeš tak moc řvát na ts, tak asi už zřejmě ohluchnu!!! :D :D )
@Delfik - Delfe, delfe, delfe... Kdy si se mnou zahraješ bw?!!!!!!!! :D :D Fajn, týpek :p
@Dykol - Ty šuldo :D :D Vždycky mě rozesměješ :}}}}}}}} #DykolJePán :D :D
@fikiplay - Byl jsi v poho, než jsem na tebe nenapsal stižnost.. :( Buď zase normální :D A nebuť furt na mě nasraný ;) :)
@Filip6_CZ - Fajn týpek, super se z tebou hraje bw :) :D
@Flafy_LP - Flafýýýýýý, moc si tě važím :O Super ve všem co děla :Dddddddddd Buď takový jaký jsi ;)
@Grumex - Celkem fajnýýýýý, někdy dáme bw :p :D
@JanusCZ - Super, bylder :D :D
@kapr20 - kapřííku, už nikdy tě nebudu provokovat :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Přísny, někdy na facku, ale jinak fajný člověk ;)
@Kopiis - Přinesl jsi nám super, boží web :p Děkujeme/Děkuji ;) :D
@KubrastigShowCZ - New helper, který mi dal KICK!!!! :c :D a který mě furt hlída :/
@MARIMR008 - Mari.. nepřál jsem si abys byl ty někdy v AT, ale mýlil jsem se, jsi opravový přínos pro server tak i pro AT ;) Fajný :)
@Marki35 - Dovolená? :O :O :D
@Misery96 - Miseroušku, jak pak se máme? :c Jsi kluk nebo holka?! Nikdy jsem to nezjistil :DDDDD Rozumný, fajný
@MrHolubin - Holoubku, jsi super helper :D Buď takový jaký jsi :)
@MrMikeCZE - Mikýýýýýý, fajný týpek :eek: :D
@MrWakeCZ - Wejkůů... já tě mám rád :D víš to ?!! :D
@MrZaky - člověk, který se zmizel a zase se vrátil, a také měnič niků -.- :D Jsi pro mě inspirací, zekouši :p Vážím si tě :) Jsi fajný super člověk ;)
@Murphyn - Typek, který se mi hrabal v PC ! :D :D Moc tě až tak neznám, ale jsi príííma :p
@Nedzdo - Pan nedzdííííííííík, fajný, super se s tebou hraje bw :D
@patule1215 - Kde si?!!!! Chybíš mi tu :/ Super, hráč bw :D
@Radiko - rádio c: furt se mi líbí tvůj is :D :D :D
@ShadyCZ - šejdé, mrzí mě ta stižnost ;) Fajn člověk :D
@Smexhy - neznám, nevidím, nevnímám :D
@Soony37CZE - žádny AK nemám!!!!!!! :D
@stefanbabiak - Příjdeš mi jako fajn člověk :O
@Trewish - už nikdy nic nepouštěj .. na discordu :D Ty tvoje vykopávky <3 Máš takový hrubý hlas, hele :D Kolik, že ti je? :O
@Zillzi - tebe ani neznám :D DDDDDD
@_AnNie - Ahoj, jak pak se máme? :O :D
@_MeTy_ - :} Metý, ty tvoje nadávky mi chybí :///////// Doufám, že vám to se Sendy dlouho vydrží :} :p
@_Mititi_CZ - tvoje farma na krávy :D Je gůůůt :p :D Fajnýý
@_R3pl1_ - replé, ahoj ne?!!!!!!!!! jsi závislák na frakcích C: :} Fajně se s tebou baví :D
@_Tizi0sCZE_ - ahojký :p :D

@Katusska - Super se s tebou povída / píše :D Kdo je ten mafián?!!!! :D
@Pavouk - Kam jsi mi zmizel? :( :D někdy dáme bw :D
@omgmen - Kappa *omgman* :D :D Chci bíííít f dalšým bulvaruuuuu :((( :D :D
@Keyio - vytváříš suprové obrázky :p :D Fajně se s tebou povída na ts :)
@DianaSVK - Ahoj :p :D Jak pak se má brońa? :C :D
@MrZawiCZ - Super týpek :p :D
@DrozdLP - Perfektně hraješ anni a bw :p :D
@MrEliot - Někdy dáme bw!! :( :D
@Pepcaa_CZ - umři už prosím .___________. (kappa & kappa)
@BudoofLP - čůůůůz, bůůde :}
@Zymbex - chci aby měl omgman rage!!!! :p :D :D
@BranoSVK - Broňo :D :D :D
@Twixinka - Super jůtuberka :)
@AweSanDy - sendýýý ty smažko :DDDDD Přeju vám to s metýým :p :D
@micik10 - ahoj, zlato :D :D
@drkousek - ty, si ale rejdžovací týpek :D :D Bw hraješ suprově, ty lamko :D :D
@hihiji - Vrátil si se!!!! :O
@JacobSK_ - Jak můžeš twl umřít na eventu?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! btw díky :D :D
@iTzToky - ty si furt našranej :D :D a uraženej :D Maybe půjdu call :)
@BobmanCZ - Bobe, užili jsme si spolu hodně zaážitku :D zuzik a apod :D Děkuju ti .. přiď se taky někdy ukázat Bobmoči :D :D
@číp or @Cheap_ :DDD - Děláš užasné banery voe!!!! :D :D
@Ajaa_CZ - Mno, ještě si mě blokni na skajpu :DDD Nelituju co jsem udělal :)
@Andyy_CZ - Až se ti daří v hasičích :) Chovej se normálně -.- :D Díky.

( 14.8.2016.2:42)

A nakonec, ještě jednou @MrWakeCZ - Moc krát ti děkuji co děláš pro server, udělal si místo kde jsem prožil mnoho zážitků, děkuju ti . :)

14.8 2015 - 14.8 2016 - 14.8 2017! ;)

Misery96

Dark Lord of the Sith
@Misery96 - Miseroušku, jak pak se máme? :c Jsi kluk nebo holka?! Nikdy jsem to nezjistil :DDDDD Rozumný, fajný
Máme se dobře.. A ne nikdy nezjistíš :D

Jinak k tobě..Z mého pohledu jsi fajn a zábavnej jen to občas přeháníš se stížnostma :D :D..
Jinak ti přeji další rok na CM :)

_BeToky

Aktivní člen
Ale nie. Nie vždy no :D .. Tak môžme hneď dnes. DAk ujem za označenie a výdrž tu ešte 1 rok ;)

ThomM_

No lifer (:
Já pokud si dobře pamatuju tak jsem tě na začátku neměl rád :/ nevím proč :D teď je to lepší a jsem rád, že mohu bavit :p
Dyků, zuzka :D :D Já taky :p
Jsme začali hrát úplně ve stejnou dobu ne ? :D:D Díky za označení pupku :D
To bylo samozřejmostí ;) :D
Ale nie. Nie vždy no :D .. Tak môžme hneď dnes. DAk ujem za označenie a výdrž tu ešte 1 rok ;)
Pokud nedostanu ban c: :D :D
A já nic :'c pypyk :'c
áha? :O
Nejsi sám
:( :D :D
Budeš tam za ten pohreb a za to že si tu rok :}
:O Děkuji :3
A budu nadále (troll)
Super no :D :D

Delfik

Člen
Pupíku, minule jsem tě potahal na SW ( tady si představ ten Ejwyho kappa smajlík ) :D
Ale někdy dáme BW, neboj :D

Fikiplay

Živá Legenda Craftmanie
Ok, podle mě si fajn :D ale nepiš stížnosti o ničem -.- Ale tak ok :D prominuto :D
Jinak ti přeji další krásný rok na CM ;) <3

iScipioX_

Velmi známý člen
Uvod:

Ahoj , dneska je to přesně rok co jsem na serveru :O Jak to začalo? :D Myslím, že nějak v roce 2009, jsem zjsitil, že mám v PC hru ale né ledajkou byla to hra MC ( v té době jsem měl PC, který se sotva zapl.:D :D ) Po nějakých těch rejdžů jsem to konečně zapl, byl jsem štěstím bez sebe :D Můj kamarád (Matěj) mi jednoho dne řekl, že MC jde i hrát jakoo multiplayer což mě velice překvapilo :D Tak jsme s matějem začali hrát mc spolu ne nějakém nejménovánem serveru :D Roky ubíhali a já jsem začal objevovat jiné servery :D Poprvé co jsem tak zjistíl z mojich starých screenu jsem se dostal na tento server ‎16. ‎ledna ‎2015. Mým prvním kamarádem na CM byl hráč jménem petron22lp se kterým jsem se seznámil na anni :D Hrávali jsme pořát a pořát sb (Skyblok) :D Přibližně po pár měsích mi petron oznámil, že končí. :( Tak jsem zase hrával sem, ale jednoho jsem se zeptal hráče jménem " _Zeus_ jestli by nešel volat na skype, a kupodivu šel :D Tentokrát jsme hrávali survival a creativ :D Často jsme se hádali k vůli takovým blbostem, až jsem za to dostal ban.. :D Ano, dostal jsem ban na CM jenže jsem tehdy nevěděl jak to vlastně chodí a nevěděl jsem vůbec jak se zaregistrovat na forku... Trvalo mi 2 měsíce, než jsem zjistil jak se tady zaregistrovat :D :D :D :D viz. screen: http://prntscr.com/c5eg2u :D (Chtěl jsem se změnit, a nebýt takovým malým kidem) Okamžitě jak jsem dostal unban tak jsem se šel podívat na server, vypadala uplně jinak :D Ze zeusem jsme se usmířili, a tak to trvalo do prosince, nehorázně jsme se chytli a já dostal z moji blbosti ban http://prntscr.com/c5egr4 :/ :D Na Vánoce jsem dostal od mého Strejdy konečně originální mc :O :O :O Byl jsem štěstím bez sebe, konečně budu mít skin :3 a konečně si budu moc zahrat na Mineplexu :D Tímto jsem se ze zeusem navždy rozloučil. Tak a tady se dostávám do doby ledna :D Kde se všechno změnilo, a také to ovlivnilo dění na serveru :) Na jedné "bw" hře, jsem se seznámil s @Ajaa_CZ @Marv_CZ @Toby (čitak nějak :D ) a @Andyy_CZ. Zeptal jsem se andy, čí by někdy si nechtěla zavolat, a ona ku podivu chtěla, tak jsem se dohodli, že budeme další den volat :D :D Ale to nevyšlo, tak jsme volali až ten další :D Mno.. a to jsem se seznámil se všema 3 Andy, Aja, Jess :D Seznámili jsme se natolik, že jsem začali furt volat :D Ty hodinové hovory, někdy až do 2do rána :D nezapomenu :p :) Mno, a jak to tak býva tak jsem si zrovna nesedl z jednou osobou a to džesinou, začali jsme jí pomlopuvat :D Jak kluci tak i holky ;) Jednoho dne se k nám na BWéčko přisrala jedna osoba, a to Natt_CZ -.- :D Asi 1-2 týdny jsme se bavili normálně, ale pak to začalo.. Naskytla se mi možnost napsat na sprajta stižnost (která neprošla) . Natala se semnou přestala bavit, a jenom mě ponižovala :D Mno a tak jsme se rozdělili na 3 skupiny Andy a já , Natala a jess a 3 :D ája :D Ta byla tak nějak mezi :p Po hrozných (mych nejhorších) 3 měsícu Natala konečně odešla což vděčím lidem, kteří jí také nemají radi ;) Týden byl klidný, ale pak se z jessiny stala druhá natala :p Chtěl jsem jí za každou cenu zařídit ban.. a to se mi také podařilo :D Před 2 týdny dostala perma ban, který jí bohužel končí :( :D :D :D

Jsem rád, že jsem tohle mohl zažít.. některé zážitky dobré i špatné :) Doufám, že to nějak vydržím a vy to vydržíte se mnou, a budu tady ještě jeden nádhernej rok ;)

A teď, abych se vyjádříl k některým osobam a také AT :O :D

@Aziwen - Dobrý kamarád, dobrý admin :p dobrá veverka xddd Super se s ním hraje bw :D
@BH666 - Tebe ani neznám, hele :D Ale příjdeš mi jako fajn týpek ;)
@Brancesko - Áááá pan hobit :p Super helper, machr a také zavislak na sb :D :D
@CrazyShann_Cz - Super adminka :D Máš seksí hlas :Ddddddd (Btw, ještě jednou budeš tak moc řvát na ts, tak asi už zřejmě ohluchnu!!! :D :D )
@Delfik - Delfe, delfe, delfe... Kdy si se mnou zahraješ bw?!!!!!!!! :D :D Fajn, týpek :p
@Dykol - Ty šuldo :D :D Vždycky mě rozesměješ :}}}}}}}} #DykolJePán :D :D
@fikiplay - Byl jsi v poho, než jsem na tebe nenapsal stižnost.. :( Buď zase normální :D A nebuť furt na mě nasraný ;) :)
@Filip6_CZ - Fajn týpek, super se z tebou hraje bw :) :D
@Flafy_LP - Flafýýýýýý, moc si tě važím :O Super ve všem co děla :Dddddddddd Buď takový jaký jsi ;)
@Grumex - Celkem fajnýýýýý, někdy dáme bw :p :D
@JanusCZ - Super, bylder :D :D
@kapr20 - kapřííku, už nikdy tě nebudu provokovat :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Přísny, někdy na facku, ale jinak fajný člověk ;)
@Kopiis - Přinesl jsi nám super, boží web :p Děkujeme/Děkuji ;) :D
@KubrastigShowCZ - New helper, který mi dal KICK!!!! :c :D a který mě furt hlída :/
@MARIMR008 - Mari.. nepřál jsem si abys byl ty někdy v AT, ale mýlil jsem se, jsi opravový přínos pro server tak i pro AT ;) Fajný :)
@Marki35 - Dovolená? :O :O :D
@MrHolubin - Holoubku, jsi super helper :D Buď takový jaký jsi :)
@MrMikeCZE - Mikýýýýýý, fajný týpek :eek: :D
@MrWakeCZ - Wejkůů... já tě mám rád :D víš to ?!! :D
@MrZaky - člověk, který se zmizel a zase se vrátil, a také měnič niků -.- :D Jsi pro mě inspirací, zekouši :p Vážím si tě :) Jsi fajný super člověk ;)
@Murphyn - Typek, který se mi hrabal v PC ! :D :D Moc tě až tak neznám, ale jsi príííma :p
@Nedzdo - Pan nedzdííííííííík, fajný, super se s tebou hraje bw :D
@patule1215 - Kde si?!!!! Chybíš mi tu :/ Super, hráč bw :D
@Radiko - rádio c: furt se mi líbí tvůj is :D :D :D
@ShadyCZ - šejdé, mrzí mě ta stižnost ;) Fajn člověk :D
@Smexhy - neznám, nevidím, nevnímám :D
@Soony37CZE - žádny AK nemám!!!!!!! :D
@stefanbabiak - Příjdeš mi jako fajn člověk :O
@Trewish - už nikdy nic nepouštěj .. na discordu :D Ty tvoje vykopávky <3 Máš takový hrubý hlas, hele :D Kolik, že ti je? :O
@Zillzi - tebe ani neznám :D DDDDDD
@_AnNie - Ahoj, jak pak se máme? :O :D
@_MeTy_ - :} Metý, ty tvoje nadávky mi chybí :///////// Doufám, že vám to se Sendy dlouho vydrží :} :p
@_Mititi_CZ - tvoje farma na krávy :D Je gůůůt :p :D Fajnýý
@_R3pl1_ - replé, ahoj ne?!!!!!!!!! jsi závislák na frakcích C: :} Fajně se s tebou baví :D
@_Tizi0sCZE_ - ahojký :p :D

@Katusska - Super se s tebou povída / píše :D Kdo je ten mafián?!!!! :D
@Pavouk - Kam jsi mi zmizel? :( :D někdy dáme bw :D
@omgmen - Kappa *omgman* :D :D Chci bíííít f dalšým bulvaruuuuu :((( :D :D
@Keyio - vytváříš suprové obrázky :p :D Fajně se s tebou povída na ts :)
@DianaSVK - Ahoj :p :D Jak pak se má brońa? :C :D
@MrZawiCZ - Super týpek :p :D
@DrozdLP - Perfektně hraješ anni a bw :p :D
@MrEliot - Někdy dáme bw!! :( :D
@Pepcaa_CZ - umři už prosím .___________. (kappa & kappa)
@BudoofLP - čůůůůz, bůůde :}
@Zymbex - chci aby měl omgman rage!!!! :p :D :D
@BranoSVK - Broňo :D :D :D
@Twixinka - Super jůtuberka :)
@AweSanDy - sendýýý ty smažko :DDDDD Přeju vám to s metýým :p :D
@micik10 - ahoj, zlato :D :D
@drkousek - ty, si ale rejdžovací týpek :D :D Bw hraješ suprově, ty lamko :D :D
@hihiji - Vrátil si se!!!! :O
@JacobSK_ - Jak můžeš twl umřít na eventu?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! btw díky :D :D
@iTzToky - ty si furt našranej :D :D a uraženej :D Maybe půjdu call :)
@BobmanCZ - Bobe, užili jsme si spolu hodně zaážitku :D zuzik a apod :D Děkuju ti .. přiď se taky někdy ukázat Bobmoči :D :D
@číp or @Cheap_ :DDD - Děláš užasné banery voe!!!! :D :D
@Ajaa_CZ - Mno, ještě si mě blokni na skajpu :DDD Nelituju co jsem udělal :)
@Andyy_CZ - Až se ti daří v hasičích :) Chovej se normálně -.- :D Díky.

( 14.8.2016.2:42)

A nakonec, ještě jednou @MrWakeCZ - Moc krát ti děkuji co děláš pro server, udělal si místo kde jsem prožil mnoho zážitků, děkuju ti . :)

14.8 2015 - 14.8 2016 - 14.8 2017! ;)
Dodko záse nikde :( Zlý pipik xd

AweSanDy

Aktivní člen
Pupkoslave ♥ Děkuju za všechno :p I ten pul rok s tebou za něco stál :D zustaň tu ještě dlouhou :p a to s Mattym děkujeme (poop):3(inlove)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.