• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Zdravim,
moje meno je Julia (volajte ma tak alebo len Myli). Som tu po dlhom čase späť (presnejšie 1 rok a 3-4 mesiace). Niekto si ma môže pamätať, ale skor nie. Na tom ale nezáleží. Vidím, že Wake stále pracuje na craftmanií, čo ma nesmierne potešilo že craftmania nie je len minulosť a že Wakovi sa to podarilo udržať a vylepšiť. Musím povedať, nepoznám nikoho z A-teamu (až na Waka :3) ale podľa fórka vidím že tam máte par típkov. Na serveri som nebola a neviem či tam pôjdem (nič osobne). Radšej to ukončím skôr, než to začne byť príliž osobné.

Wake, A-team, komunita CM, chcem vám popriať veľa sťastia a uspechov a dufam/prajem/džím palce aby Wake, A-team a hlavne komunita dotiaholi na samí vrchol a ešte raz. Veľa štastia. :)

Nj, spomienky, len sa pozrieď na liniu týchto spomienok. Ešte si pamätam jak včera CheapShotovú zmenáreň, keď som tam každý deň prišla nabalená s 40 enchant knižkami a vyslúžila si prezivku knihovníčka u ňho. Potom tie spory s ním atď... Tato linia, dlhá dobrých nezabudnutelných spomienok. Veľa priateľov som si vytvorila tu v CM komunite ale ľutujem jedného dňa, dňa kedy som odišla s komunity a zahrabala sa pod periny v bunkri svojho domova aby som sa skryla pred svetom.
Pár sa z vás pítalo prečo som odišla. Bolo to na starom fórku ale rada to zreplikujem. (prakticky)

Môj odchod a taký neskorý príchod späť ovplivnila jedna vec. Smrť blízkych. Moc ľudí si už asi nebude pamätať ale na starom fórku som dala ako jeden s hlavných dôvodov smrť mojho starého odca. Ano, bola sme si veľmi blízky a ja som bola najivná a myslela som si že nezomrie. (heh) Lenže jak som dostala túto ranu. Neskôr asi 3-2 mesiace na to (čo som odišla nadobro, chvilku som tu ešte bola ako Vip, hrala som ten Anihilation Turnaj ktorý bol spomináný vyšsie) mi zomrel môj otec pri autonehode. Táto vec ma zrujnovala kompletne, ako nepekný smutný príbeh kde hlavna postava pride o nakého blízkeho začala som s vecami ktoré tu nechcem všetky zmienovať. Ale pár poviem. Bol mi pridelený Psychológ. Do smrti môjho odca som alkohol ani nedržala v ruke, v ten výkend... no asi viete čo..., moje známky v škole sa zhoršili na toľko že čo som v 1 ročníku (strednej školy) mala 1-tky, a sem tam neaka 2. Na konci 2. ročníka mi hrozil prepad. 2 mesiace pred koncom školskeho roka som si dala otázku, čo by chcel starký a otec. Tak som sa neako spamätala s toho ale stále je to tažké, preto vám všetkým s vlastnej skúsenosti hovorím. Využite čas s blízkymi ako len môžete, lebo nebudú tu navždy.

Teraz, pomali, si skladam život späť dohromady. To je aj dôvod prečo som prišla sa pozrieť na tento užasný mc server. Ale na minecraft späť nejdem, aj keď tam mám pekné spomienky, nechcem žiť v minulosti ale chcem žiť pre budúcnosť.

S pozdravom Myli.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.