Brancesko
Hobbit
Vianoce sú tu a s nimi aj ďalšie vydanie rozhovorov!
Dnes tu mám človeka, ktorý to za krátku dobu dotiahol na vrchol v "hodnosti" našeho AT. Tým človekom je @Krosta8.
*Na začiatok si môžte všimnúť, že rozhovor nerobí Repli ale ja. Je to menšia personálna zmena, ktorá Vám dúfam nebude vadiť. :emoji_slight_smile: No a môžme prejsť k otázkam!
Ako prvé. Máš nejaké pocity/očakávania pred týmto rozhovorom ? Predsa nie som Repli a možno to bude trochu iné.
Tak uvidíme.
Zatím to vidím celkem dobře, už jen z toho začátku tohoto rozhovoru. S Replim jsem neměl tu čest dělat rozhovor, takže nemohu posoudit, každopádně to bude s tebou jistě zajímavější, když to bude takový "multi-language" rozhovor, jelikož jsi Slovák.
Ubehlo 48 dní od toho ako si stal helperom a teraz sa rozpáravam s Hl. Adminom. Ako si sa cítil, keď si urobil taký veľký pokrok ?
Bylo to opravdu neočekávané. Od nástupu na helpera jsem chtěl být adminem a také jsem to po měsíci zkusil a dostal jsem ho. Zároveň také s odstupem Flafyho z postu Hl.Admina a návrhem Boba, se hlasovalo o tři hlavní adminy a ačkoliv jsem to nečekal, tak se pro mě také dost hlasovalo a tím jsem se dostal na tento post.
Všimol si si nejaké pozitívne alebo aj negatívne reakcie po zmene prefixu na Hl. Admina ?
Ano, samozřejmě. Také jsem to očekával, jelikož někteří, co zde působí delší dobu než já, z toho jistě nemuseli mít, oprávněně, radost. Někteří měli radost, protože mě zvolili, ale u některých je znát, že nemají radost z toho, že byli přehlédnuti předemnou, jakožto před někým, kdo je tu "nově".
Teraz si len tak tipni koľko banov si asi udelil :emoji_slight_smile:
Pokud se do banů počítají i tempbany, tak přes 100 určitě.
|ZAUJÍMAVOSŤ|
Krosta celkovo udelil 90 banov, 21 mute, 6 warnov a ani jeden kick
*Mute a warn, a kick je len po prechode na nový banlist.
Teraz prijde otázka, ktorú si asi čakal. Čo považuješ za najväčšie + a čo naopak za najväčšie - serveru ?
Největší + serveru je jistě komunita hráčů a způsob, jakým se tu velmi hojně využívá fórum.
Největší - serveru je občas právě občas Admin Team, jakým způsobem se staví ke svým povinnostem, ale to se jistě brzy zlepší, jelikož se na tom již pracuje.
Ktorý zo serverov (kľudne aj minihry) je tvoj najobľúbenejší a prečo ?
Nejvíce se mi líbí survival, asi z toho důvodu, že jsem zde začínal a já na ty minihry zrovna moc nejsem.
Od serveru sa posunieme trochu ďalej. Viem, že si písal čo študuješ a aj tvoje úspechy. No mohol by si to špeciálne pre rozhovory zopakovať ?
Studoval jsem obor Provoz a ekonomika dopravy (Průmyslový logistik) a nyní pokračuji na vysoké škole v oboru Podniková ekonomika a řízení provozu, logistiky a kvality.
Po dobu mého studia na střední škole jsem vedl projekt žákovského vozu pod oficiálním názvem Funstar a vycestoval jsem do Rakouska, Německa a Číny, kde jsem studoval místní logistiku provozu Škoda Auto.
Kedže už zajtra tu máme tie Vianoce. Čo považuješ za to najkrajšie na Vianociach ?
Nejkrásnější na Vánocích je asi to, že se všichni příbuzní sejdou a mohou společně strávit nějaký ten čas.
Áno v tom môžem súhlasiť. No k Vianociam patria aj darčeky. Radšej dávaš alebo prijímaš ? A druhá otázka - Stihol si všetky nakúpiť ?
Poslední dobou je mi to nějak jedno. Čm jsem starší, tím už nejsem nijak extra natěšený na přijímání dárků. Možná je to také tím, že už sám nějaké rozdávám příbuzným. Každopádně všechny dárky, které jsem chtěl nakoupit, jsem zajistil v čas.
Bleskový výber
Káva/Čaj - Káva
XBOX/PS - XBOX
Metro na Slovensku (kappa) /Metro v Česku - Metro v Česku.
Skyblock/Prison - Skyblock
Živý Vianočný stromček/Umelý Vianočný stromček - Umělý
Bobman/Misery(sympatie) - Bobman
Hot dog/Pizza - Pizza
"Ako dobre poznáš ..."
Dnes si Krosta otestuje ako dobre pozná svojho kolegu a admina Filipa6_CZ
*Vysvetlenie úplne dole :emoji_slight_smile:
Červená/Modrá
Filip:
Modrá
Krosta:
Modrá - správne
Bedwars/Skywars
FILIP:
Bedwars
KROSTA:
Bedwars - správne
Vianoce/Veľká noc (Velikonoce)
FILIP:
Vianoce
KROSTA:
Vianoce - správne
KFC/MCDonalds
FILIP:
KFC
KROSTA:
McDonalds - nesprávne
TeamSpeak/Skype
FILIP:
Discord - rebel :emoji_smiley:
KROSTA:
TeamSpeak - nesprávne
Gargamel/Šmolkovia
FILIP:
Gargamel
KROSTA:
Šmolkovia - nesprávne
No to bude asi všetko. Máš nejaký špeciálny odkaz pre hráčov ?
Jistě bych rád všem hráčům vzkázal, že se chystá spousta úžasných změn, které jistě ocení, jen to chce čas, protože nikdo z nás nemá čas pouze na hraní a správu serveru, ale snažíme se dělat to nejlepší, alespoň já určitě.
Ďakujem za rozhovor a prajem ti šťastné a veselé.
Tobě také štastné a veselé
*Vysvetlenie hry "Ako dobre poznáš...".Náhodnému hráčovi/členovi AT som položil otázky typu Jalbko/Hruška. Hráč mi na ne podľa toho čo má radšej.Následne ich dám aj človeku s ktorým robím rozhovor a musí odpovedať podľa toho čo si myslí, že by si vybral daný hráč. No a nakoniec uvidíme kto ako koho pozná :emoji_smiley:
Toto je pre dnešný rozhovor všetko. Ja už mám len jediné a to je zaželať vám všetkým šťastné a veselé. A po novom roku to poriadne odpálime! :emoji_slight_smile: