_R3pl1_
Repl pletl svetr #MLDKRF
Baf. Ani tak dlouho jsme nečekali a díky ochotě helpera marimra tu máme další rozhovor
Nebudu zdržovat a hned se do to pustíme.
Repli: Ahoj Mari, ze začátku bych tě poprosil, aby jsi se nám představil.
Repli: Ahoj Mari, ze začátku bych tě poprosil, aby jsi se nám představil.
Mari: Takže...Volám sa Martin.som helper na CraftMánii
Kamaráti ma volajú Mari. Mám 14 rokov a rád hrám hry, rád športujem lebo šport je vášeň ktorá ma láka už od malička. Sú to športy ako Hokej, Futbal a Florbal.
Repli: Hraješ jiné hry než Minecraft ?
Mari: Okrem MC hrám veľa rôznych hier ako sú NHL lebo ma baví Hokej nie len pozerať ale aj hrať.Potom sú tu rôzne strategické hry ako je Face of War ktorá je pomerne trochu stará ale aj napriek tomu vynikajúca.Ako už každý druhý hráč je u mňa aj CS:GO na zozname hier ktoré mám rád, ale CSko nehrám až tak aktívne.Raz za mesiac ho zapnem a zahrám si s kamošmi. Inak by som mohol menovať do haleluja keďže mám XBOX kde mám viac ako 150 hier
Repli: Jak jsi se dostal k serveru CraftMania?
Mari: Keď som dostal svoj prvý vlastný Notebook nevedel som čo mám robiť. A tak som si stiahol MC kde som hľadal nejaký ten server. Prešiel som cez GT,SG,Qplay kde som všade dostal ban
Repli: Šířily se tu řeči, že usiluješ o to, aby měli členové AT problémy. Co je na tom pravdy ?
Mari: Nič na tom nie je pravda. Ani neviem že niečo také som povedal alebo že som chcel niekomu urobiť napriek. Je to totálna blbosť. Prečo by som sa mal snažiť o to aby niekto z AT mal problém? Sme tu na to aby sme si pomáhali a nie robili zle.
Nech už to ktokoľvek povedal je to len klamstvo. A ja nemám rád ľudí čo klamú
Repli: Chtěl by jsi CraftManii vrátit třeba měsíc nebo rok dozadu? I komunitu?
Mari: Každé obdobie CraftMánie je unikátne. Či už to bolo pred rokom alebo pred mesiacom. Ja by som osobne nevrátil CM spať v čase. Mne sa páči taká aká je. Aj keď má svoje chyby tak nikdy nič nie je dokonalé. A komunita bola pre mňa vždy skvelá. Aj keď sa vždy nájde čierna ovca tak sa to dá prekonať. Ja mám rád CM ,vždy som ju mal rád a vždy aj budem. Nikdy ma neprestane udivovať tá komunita. Ona je podľa mňa unikátna. A na žiadnom inom servery som nevidel takú komunitu aká je tu na CM
Repli: Jak dlouho myslíš že přežije CraftManie?
Mari: Osobne dúfam že navždy. Na CM vždy rád prídem si zahrať BW,SW alebo nejaký PvP server ako je Survival,SkyBlock. Mám tu kamarátov ktorý sú fakt úžasný. Bola by to pre mňa aj pre ďalších škoda keby to všetko skončilo.
Ale keď mám byť realista tak si myslím že ešte dva roky to tu Wejk a jeho server vydrží. Ako server CraftMánia zažila všeličo od útokov DDoS až po úplne výpadky. CM je silný server a ja verím že na CZ/SK scéne bude dlho.
Repli: Co by jsi dělal, kdyby na tebe někdo podal stížnost a ty jsi měl poslední bod ?
Mari: To teda fakt neviem. Tú to otázku som teda nečakal....Tak pre mňa CM znamená veľa a to že som sa dostal do AT tak to by som len tak ľahko nerozdýchal keby ma mali vyhodiť. Bola to ťažká cesta sa dostať sem a zrazu len tak by to bolo preč. No určite by som nereagoval nejak prehnane. V každom momente sa snažím si zachovať chladnú hlavu aby som nedostal Rage a nerozbil všetko okolo mňa. Lebo ako každý vie je to len hra. Ale niektorý to prežívajú až moc osobne ....a ja medzi nich patrím
Repli: Na závěr rozhovoru. Jak vznikl tvůj nick ?
Mari: MARIMR008 je zložený z troch častí :d MAR-Martin,IMR-Priezvisko [moc tajné ._. ] a 008 Vzniklo tak náhodou keďže som chcel mať 007 ale zavolal mi Džejms Bond že ne ne :c Takže som si tam dal 008 aby to nebolo Copyright
Bleskový výslech
Rohlík / Chleba
Za mňa 100% Rohlík....je lacnejší a hlavne ho milujem keď má v sebe pomazánku [najlepšie syrovú :d ][/size]
Párty / Posilování
Párty
Ja som skoro nikdy moc neposiloval.....radšej si zájdem na Párty kde si rád zatancujem, keďže som viac ako tri roky chodil na tanečnú :d
Růže / Tulipán
Ruža...je to tak viac romantické a dievčatám v mojom okolí sa viac ľúbia ruže ako tulipány
Auto / Motorka
Tak určite Auto...je pre človeka viac praktické. A z môjho osobné hľadiska sa tam dá aspoň pohodlne sadnúť xd
Shady / Radiko
Radiko....poznám ho viac ako Shadyho. Aj keď obidvaja sú skvelý, tak ku Radikovi mám bližšie
Jídlo / Spánek
Tak na to som nikdy nepoznal odpoveď...Ja rád papám aj spím :ddd Ja stále musím mať niečo pri sebe aby som nebol hladný...aj keď stále jem som chudý ako vyžla
A ten spánok mám tiež rád, keďže spím viac ako 10hodín denne :ddd ale keby som si mal vybrať určite Jedlo
Rohlík / Chleba
Za mňa 100% Rohlík....je lacnejší a hlavne ho milujem keď má v sebe pomazánku [najlepšie syrovú :d ][/size]
Párty / Posilování
Párty
Růže / Tulipán
Ruža...je to tak viac romantické a dievčatám v mojom okolí sa viac ľúbia ruže ako tulipány
Auto / Motorka
Tak určite Auto...je pre človeka viac praktické. A z môjho osobné hľadiska sa tam dá aspoň pohodlne sadnúť xd
Shady / Radiko
Radiko....poznám ho viac ako Shadyho. Aj keď obidvaja sú skvelý, tak ku Radikovi mám bližšie
Jídlo / Spánek
Tak na to som nikdy nepoznal odpoveď...Ja rád papám aj spím :ddd Ja stále musím mať niečo pri sebe aby som nebol hladný...aj keď stále jem som chudý ako vyžla
Oukej. Takže to byla posední otázečka. Já ti moc děkuju za rozhovor, doufám že si ještě někdy takhle pokecáme. Máš na závěr nějaký vzkaz čtenářům ?
No po pravde mám :dd Nikdy si nevšímajte druhých ľudí čo vám chcú zle. Robte všetko pre tých ktorý vás majú radi a vy máte radi ich. Život je len jeden...tak urobte niečo preto aby si vás ľudia pamätali
Aj ja ďakujem za rozhovor, ktorý som si užil. To je odo mňa všetko :d