• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Houhouhou, máme tu čtvrtý rozhovor, dnes s hráčem, který nikdy nebyl a zároveň ani není v AT! :D Nick není potřeba zminovat, stačí se kouknout na nadpis :D Dejme se do toho :O

Ahoj Jacobe, jsi první člověk, který je v mém rozhovoru a nebyl nebo není v AT. Jaké z toho máš pocity ?

Je to zaujimávé zážiť, a určite budem na to spomínať, že sa rozprávam s adminom môjho naj serveru.. a taktiež je to dobrá skúsenosť. Neviem koho zaujímam, keďže sú tu lepší ľudia ktorí spravili pre server viac ako ja.. ale určite som veľmi rád že sa práve teraz s tebou rozprávam.

Myslím si, že většina lidí tě moc nezná. Mohl by jsi se nám prosím představit ?
Ahoj, volám sa Jakub, kamaráti ma volajú Džejkob, mám 12 rokov a žijem na Slovensku. Veľmi rád si zahrám Minecraft ale nebránim sa ani športu: beh, futbal, basketbal.. a taktiež chodím s kamarátmi veľmi rád von. Som len prostý chalan ktorý sa snaží pobaviť ľudí a pri tom som len z obyčajnej dediny..

Přejdeme ke CM, kdy jsi se o ní poprvé dozvěděl ?

o Craftmanii som sa dozvedel pomocou YTbu, hľadal som nejaké Prison servery.. žiadny mi tak dobre nepadol ako Craftmania, hranie Prisonu na Craftmanii som si užil, od tohto serveru som sa nevedel odtrhnúť. Neskôr som si skúsil aj iné minihry a tie ma veľmi pobavili: napr. Bedwars. BuildBattle, UHC... Na tento server budem dobre spomínať keď sa povie slovo: Minecraft.

Jak vypadá tvůj klasický den na CraftMánii ?
Môj deň zaleží hlavne na komunite. Hneď ako otvorím Minecraft, prvý server čo otvorím je Craftmania. Hneď prve čeknem Prison a tam si trochu pokecám s ľudmi a trochu zahrám. Potom idem na skyblock, pozriem si či sa mojmu ostrovu darí, ak nie.. niečo dorobím, potom si zase pokecám s ľudmi ako sa majú a ako sa im darí. Ďalej prejdem na survival, tam si trochu pochillujem a porobím si svoje veci, ktoré by sa nemali odložiť. Potom napíšem hromadnú správu či si niekto nejde zahrať BedWars, ako stále pár ľudí sa nájde a spolu spravíme úžasný tím ktorý vždy sa dobre umiestni. A toto je asi koniec dňa na Craftmanii.

Pokusíš se někdy dostat do AT ?

Veľmi by som chcel ale zase nie som taký dobrý, viem že sa do AT dostanú len najlepší z najlepších, čiže ja sa tam asi nedostanem.. nie som moc dobrý na to aby som sa tam dostal.. Ale dobre viem že do AT ma netreba, pretože sú tam úžasní ľudia a plnia si svoje povinnosti a pritom sa vedia pobaviť.

Jaký máš názor na verzi 1.10 ?

Podľa mňa je táto verzia je hoci iná ako tie predošlé, podľa mňa by tam mala byť pretože je to stále súčasť Minecraftu, hoci to ovlivní hratelnosť kvôli novým mobom ale obohatí o niečo iné , napr. o možnosť používania Magma Blockov.. a určite nie je ľahké všetko naprogramovať..

Co by jsi dělal, kdyby jsi byl na zemi poslední člověk ? (né nemáš spawner na villagery :D)

Snažil by som sa obnoviť nejako civiláciu, akoukoľvek cestou. A taktiež aj prežiť, pretože by som bol asi jediná šanca pre ľudstvo ( iem že by bolo ťažké obnoviť ľudstvo, ale určite by sa to nejako dalo, napr. pomocou krvy vytvoriť novú bunku.)

Co si myslíš o VIP updatu ?

Prináša to hráčom určite veľa výhod, noviniek.. ktoré im určite pomôžu pri hraní, chvalabohu o EULE už nie je počuť.. Určite tento update podporujem

Kdyby jsi měl 2přání a mohl něco změnit na CM, co by to bylo ?

Na Craftmanii by som nemenil nič, bez jediných komplikácii, radšej tie priania využijem na GameTeam :D

Máš nějaké plány na prázdniny ?

Budem sa zabávať s kamarátmi, budem sa trénovať na Craftmanii.. Pôjdem k babke.. a tak.. typické leto, plné úžasných zážitkov.

Bleskový výslech:

Plavání / Opalování
Plávanie, vyšantím sa a je to taktiež šport. :D

Jídlo / Pití
Pitie, bez pitia vydržím 3 dni a bez jedla 2 týždne.. a ak v horúčave chodíte po Egypte tak je lepšie to pitie :D

Práce / Zábava
Jasne že Zábava! Práca je tiež dobrá a bez toho sa nič neurobí, ale na zábavu máte čas vždy.

Holky / Počítač
Holkyyy :D

Koukání na vodopád / Koukání z létajícího balonu
Pozeranie sa z lietajúceho balóna, tam uvidíte všetko, máte krásny výhľad a vietor veje do vlasov.. čiže asi toto.

Šunka / Sýr
Šunka, pravý muž miluje mäso.. a sýr nie je na zahodenie... prepáč @Eidan_Obecny :D

Já ti moc děkuji za rozhovor, je tu úžasné bavit se s někým, koho jsem dříve neznal. Máš ještě nějaká slova na závěr, která by měli hráči slyšet?
Ľudia čo si nezahrali Craftmaniu, tak nevedia aké to je, ja im prajem (teda nováčikom) aby zažili také isté spomienky a zážitky ako ja práve na tomto serveri, ako som spomínal, veľmi som sa pobavil. :)

Puntys

Veteran | President
A není jedno kolik člověkovi je? Záleží na tom, jak se chová.. Co víte, třeba mám 2 roky :O
Promin ale neridim se touhle stereotypni ,,myslenkou" (radeji pouzivam vymluvou) jako vsichni ostatni. Neni to vubec v zadnem pripade brano jako urazka (Pokud te to Jacobe nejak urazilo nebo se te to dotklo tak se omlouvam) ale vzdy se vek na osobnosti projevi. Takze v podstate ano. Je dulezite to jak se chova ale chovani je vzdy ovlivneno vekem (a je jedno jak vyjimecni si pripadate). Pokud jsou vyjimky tak potkavam jen ty smerem dolu.

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Promin ale neridim se touhle stereotypni ,,myslenkou" (radeji pouzivam vymluvou) jako vsichni ostatni. Neni to vubec v zadnem pripade brano jako urazka (Pokud te to Jacobe nejak urazilo nebo se te to dotklo tak se omlouvam) ale vzdy se vek na osobnosti projevi. Takze v podstate ano. Je dulezite to jak se chova ale chovani je vzdy ovlivneno vekem (a je jedno jak vyjimecni si pripadate). Pokud jsou vyjimky tak potkavam jen ty smerem dolu.
Chápem, každý sa pomýli.. je to ľudské
a taktiež..
Predsudky, to každý.. Sme len ľudia.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.