_R3pl1_
Repl pletl svetr #MLDKRF
Ahoj kedlubny, kedlubnátka a jiná potravo
Dneska (po neděli -.-) jsem si pro vás připravim rozhovor s velice známou osobou :O Jde o hlavního admina Flafyho
No, dejme se do toho 
Ahoj Flafy, díky že jsi přijmul žádost o rozhovor. Jsi nervózní, nebo máš jiné pocity ?
No, tak přijde mi trošku divné psát si s někým se kterým jsem si nikdy takhle nepsal.
Nejsem nervózní.. Ani nemám důvod. Kdybych byl v televizi nebo někde jinde, tak jsem nervózní, ale u tebe nikdy
No jelikož jsem Hl.Admin, tak se ode mě budou čekat nějaké smysluplné odpovědi a také něco "odborného". Pokud si myslíte, že to bude takhle vypadat, tak nic no.. Ani jedno neumím
Jsem trošku zvědavý, jak to celé bude vypadat 
Mám pocit, že tě asi každý zná, ale i přes to nám o sobě řekni pár slov.
Jmenuji se Matěj, bydlím v praze u Otce. Je mi 16, narozeniny mám v lednu. Studuji střední průmyslouvou stavební. Nerad čtu knihy, nejoblíbenější film Hunger Games, nemám rád rock,starwars (HateMe)... Působím přes rok zde, na CM jako admin a půl roku jako Hlavní admin, také jsem eventer a rád stavím různé mapy pro CM..
Jsem prostě takový všehodruh. 
Hraješ nějaké sporty ?
Nehraji, ale hrál jsem Tenis,Fotbal,Florbal
Teď si jdu jen někdy zaběhat. 
Co si myslíš o aktuálním dění ve světě ?
No tak co bych si měl myslet..
Něco muselo být vymyšlené dopředu a mají to dost dobře naplánované. Nejdříve se islámisti dostali snad do každého většího státu v EU a pak to mohlo začít.. Terroristické útoky ve Francii a bruselu.. Chtějí aby se EU rozpadla, poté se odpojila velká británie a myslím, že udělali dost dobře..
Islámisti jsou jako cikáni, prostě se zachvilku rozlezou všude a všude budou... A co z nich máme? Nic, jen je živíme a oni si můžou sedět a nic nedělat.. Njn, ta logika.. Ti co každý den pracují a vydělávají pak musí platit tyhle co sedí doma a koukají na televizi.. #Logic
No, pojďme k hrám. Kdy jsi se poprvé dozvěděl o minecraftu a jaké ještě hraješ?
No jak mě znáte, já vždy začnu vykládat nějaké příběhy, a tak vám povím celý příběh jak jsem se dostal k MC..
Jedno léto jsem jel ke kamarádovi spát domů a šli jsme něco hrát, hráli jsme sims a pak nějaké ty multiplayerové hry na internetu..
Když nás to začalo nudit, tak zapl minecraft, nevěděl jsem co to je, a tak jsem se o to začal zajímat.. Zapl creative svět s mírumilovným světem a já jsem si tam mohl stavět co chci, dělat co chci.. Když jsem přijel domů, neodolal jsem a hned jsem si to musel stáhnout.. To jsem byl ještě warez a nevěděl jsem že existuje i nějaký multiplayer.. Stavěl jsem si vlakové dráhy, různé stavby atd..
Když byla verze myslím 1.6.4 nebo tak něco, tak přidali koně, spoustu věcí a já si koupil originální minecraft.. Hledal jsem na internetu jak stáhnout launcher na 1.6.4 a nakonec jsem našel multiplayerové servery..
No a tak jsem si zapl minecraft, zadal IP serveru a tam jsem potkal svého prvního minecraft kamaráda, se kterým jsme se poté dostali na CM..
No her hraju celkem dost, ale zakoupených na steamu mám jen CS:GO,TheForest,GTA V pak jsem hrál KeepTalkingAndNobodyExplodes na telefonu hraji Pokemon Go a Stack. 
Chtěl jsi být vždy hlavním adminem, nebo jsi byl zaražený, když ti přišla nabídka o tento post ?
No, tak ze začátku jsem vůbec netušil, že budu něco lepšího než admin.. Postupem času jsem šel do vyšších úrovní a když odešel bob, tak jsem si myslel, že by to mohlo vyjít a až tehdy jsem začal toužit po postu hlavní admin.. Jakmile uby napsal na forum "návrh na hl.admina", tak jsem byl rád, že to napsal.. Asi po dvou hodinách jsme si s wakem na skypu povídali a došla řeč na nového hlavního admina.. A wake mi napsal "Ty chceš hl.admina?".. To jsou slova které nikdy nezapomenu jako je to když jsem měl nastoupit jako admin..
Byl to super pocit, když ti to wake nabídl.. Ale zase jsem dlouho neusnul, protože jsem furt myslel na ty starosti, atd.. 
Co by jsi dělal, kdyby jsi byl zloděj, který právě krade v domě a najednou by se tam objevil úplně neznámý loupežník, který si vybral stejný cíl pro krádež?
Ze začátku bych ho pozdravil a pak by jsme si pomohli otevřít sejf a každej by si vzal polovinu peněz.. Pak by jsme si rozdělili dům na poloviny a každej vykradl jednu polovinu.. Nic víc
Možná bych si na něj vzal telefon aby jsme se mohli dohodnout na další krádeži 
Chtěl by jsi spíše do budoucnosti, nebo zpět do minulosti? Pokud někam tak proč ?
Kdo by chtěl do minulosti? Aby si prožil zase roky základky atd?.. Nene radši do budoucnosti
Proč? To ani sám nevím, prostě nechci prožívat zase ty roky školy, stačilo mi to jednou. Bude tam spoustu novějších věcí co usnadňují život a nebo svět ovládnutý a zotročený roboty :S
Jsi na pláži a najednou vidíš, jak se blíží obrovská vlna, co by jsi dělal ?
Oblíkl si plavky a šel do moře
Věříš v nadpřirozené jevy ?
Nevěřím
Myslíš si, že je reinkarnace skutečná nebo pouze mýtus ?
-__________________________________________________________- Mýtus, nikdy se to nepotvrdilo a myslím si, že je nemožné to potvrdit
No uvidíme, můžeme si myslet co chceme, ale pravda může být jiná :S
Bleskový výslech
Skype / TeamSpeak
Američan
Psaní / Mluvení
Psaní
Brambory / Bramborová kaše
Brambory
Helper / Admin
Admin
Pozorování lenochoda z blízka / Pozorování krokodýlů z dálky
Pozorování lenochoda z blízka
Event / Nuda
Event
Kečup / Hořčice
Kečup
DÍÍÍÍÍKY za rozhovor
My dva jsme se moc neznali
a tohle mi u tebe objasnilo pár věcí
Máš ještě nějaký vzkaz pro čtenáře ? :O
Taky díky..
Vzkaz pro čtenáře: Mějte rádi buřty
Příští rozhovor musí být s wakem
No, tak přijde mi trošku divné psát si s někým se kterým jsem si nikdy takhle nepsal.
Mám pocit, že tě asi každý zná, ale i přes to nám o sobě řekni pár slov.
Jmenuji se Matěj, bydlím v praze u Otce. Je mi 16, narozeniny mám v lednu. Studuji střední průmyslouvou stavební. Nerad čtu knihy, nejoblíbenější film Hunger Games, nemám rád rock,starwars (HateMe)... Působím přes rok zde, na CM jako admin a půl roku jako Hlavní admin, také jsem eventer a rád stavím různé mapy pro CM..
Hraješ nějaké sporty ?
Nehraji, ale hrál jsem Tenis,Fotbal,Florbal
Co si myslíš o aktuálním dění ve světě ?
No tak co bych si měl myslet..
No, pojďme k hrám. Kdy jsi se poprvé dozvěděl o minecraftu a jaké ještě hraješ?
No jak mě znáte, já vždy začnu vykládat nějaké příběhy, a tak vám povím celý příběh jak jsem se dostal k MC..
Chtěl jsi být vždy hlavním adminem, nebo jsi byl zaražený, když ti přišla nabídka o tento post ?
No, tak ze začátku jsem vůbec netušil, že budu něco lepšího než admin.. Postupem času jsem šel do vyšších úrovní a když odešel bob, tak jsem si myslel, že by to mohlo vyjít a až tehdy jsem začal toužit po postu hlavní admin.. Jakmile uby napsal na forum "návrh na hl.admina", tak jsem byl rád, že to napsal.. Asi po dvou hodinách jsme si s wakem na skypu povídali a došla řeč na nového hlavního admina.. A wake mi napsal "Ty chceš hl.admina?".. To jsou slova které nikdy nezapomenu jako je to když jsem měl nastoupit jako admin..
Co by jsi dělal, kdyby jsi byl zloděj, který právě krade v domě a najednou by se tam objevil úplně neznámý loupežník, který si vybral stejný cíl pro krádež?
Ze začátku bych ho pozdravil a pak by jsme si pomohli otevřít sejf a každej by si vzal polovinu peněz.. Pak by jsme si rozdělili dům na poloviny a každej vykradl jednu polovinu.. Nic víc
Chtěl by jsi spíše do budoucnosti, nebo zpět do minulosti? Pokud někam tak proč ?
Kdo by chtěl do minulosti? Aby si prožil zase roky základky atd?.. Nene radši do budoucnosti
Jsi na pláži a najednou vidíš, jak se blíží obrovská vlna, co by jsi dělal ?
Oblíkl si plavky a šel do moře
Věříš v nadpřirozené jevy ?
Nevěřím
Myslíš si, že je reinkarnace skutečná nebo pouze mýtus ?
-__________________________________________________________- Mýtus, nikdy se to nepotvrdilo a myslím si, že je nemožné to potvrdit
Bleskový výslech
Skype / TeamSpeak
Američan
Psaní / Mluvení
Psaní
Brambory / Bramborová kaše
Brambory
Helper / Admin
Admin
Pozorování lenochoda z blízka / Pozorování krokodýlů z dálky
Pozorování lenochoda z blízka
Event / Nuda