• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Ahoj kedlubny, kedlubnátka a jiná potravo :D Dneska (po neděli -.-) jsem si pro vás připravim rozhovor s velice známou osobou :O Jde o hlavního admina Flafyho :) No, dejme se do toho :D

Ahoj Flafy, díky že jsi přijmul žádost o rozhovor. Jsi nervózní, nebo máš jiné pocity ?

No, tak přijde mi trošku divné psát si s někým se kterým jsem si nikdy takhle nepsal. :D Nejsem nervózní.. Ani nemám důvod. Kdybych byl v televizi nebo někde jinde, tak jsem nervózní, ale u tebe nikdy :p No jelikož jsem Hl.Admin, tak se ode mě budou čekat nějaké smysluplné odpovědi a také něco "odborného". Pokud si myslíte, že to bude takhle vypadat, tak nic no.. Ani jedno neumím :D Jsem trošku zvědavý, jak to celé bude vypadat :D

Mám pocit, že tě asi každý zná, ale i přes to nám o sobě řekni pár slov.

Jmenuji se Matěj, bydlím v praze u Otce. Je mi 16, narozeniny mám v lednu. Studuji střední průmyslouvou stavební. Nerad čtu knihy, nejoblíbenější film Hunger Games, nemám rád rock,starwars (HateMe)... Působím přes rok zde, na CM jako admin a půl roku jako Hlavní admin, také jsem eventer a rád stavím různé mapy pro CM.. :D Jsem prostě takový všehodruh. :p

Hraješ nějaké sporty ?

Nehraji, ale hrál jsem Tenis,Fotbal,Florbal :D Teď si jdu jen někdy zaběhat. :D

Co si myslíš o aktuálním dění ve světě ?

No tak co bych si měl myslet.. :D Něco muselo být vymyšlené dopředu a mají to dost dobře naplánované. Nejdříve se islámisti dostali snad do každého většího státu v EU a pak to mohlo začít.. Terroristické útoky ve Francii a bruselu.. Chtějí aby se EU rozpadla, poté se odpojila velká británie a myslím, že udělali dost dobře.. :D Islámisti jsou jako cikáni, prostě se zachvilku rozlezou všude a všude budou... A co z nich máme? Nic, jen je živíme a oni si můžou sedět a nic nedělat.. Njn, ta logika.. Ti co každý den pracují a vydělávají pak musí platit tyhle co sedí doma a koukají na televizi.. #Logic

No, pojďme k hrám. Kdy jsi se poprvé dozvěděl o minecraftu a jaké ještě hraješ?

No jak mě znáte, já vždy začnu vykládat nějaké příběhy, a tak vám povím celý příběh jak jsem se dostal k MC.. :D Jedno léto jsem jel ke kamarádovi spát domů a šli jsme něco hrát, hráli jsme sims a pak nějaké ty multiplayerové hry na internetu.. :D Když nás to začalo nudit, tak zapl minecraft, nevěděl jsem co to je, a tak jsem se o to začal zajímat.. Zapl creative svět s mírumilovným světem a já jsem si tam mohl stavět co chci, dělat co chci.. Když jsem přijel domů, neodolal jsem a hned jsem si to musel stáhnout.. To jsem byl ještě warez a nevěděl jsem že existuje i nějaký multiplayer.. Stavěl jsem si vlakové dráhy, různé stavby atd.. :D Když byla verze myslím 1.6.4 nebo tak něco, tak přidali koně, spoustu věcí a já si koupil originální minecraft.. Hledal jsem na internetu jak stáhnout launcher na 1.6.4 a nakonec jsem našel multiplayerové servery.. :D No a tak jsem si zapl minecraft, zadal IP serveru a tam jsem potkal svého prvního minecraft kamaráda, se kterým jsme se poté dostali na CM.. :D No her hraju celkem dost, ale zakoupených na steamu mám jen CS:GO,TheForest,GTA V pak jsem hrál KeepTalkingAndNobodyExplodes na telefonu hraji Pokemon Go a Stack. :D

Chtěl jsi být vždy hlavním adminem, nebo jsi byl zaražený, když ti přišla nabídka o tento post ?

No, tak ze začátku jsem vůbec netušil, že budu něco lepšího než admin.. Postupem času jsem šel do vyšších úrovní a když odešel bob, tak jsem si myslel, že by to mohlo vyjít a až tehdy jsem začal toužit po postu hlavní admin.. Jakmile uby napsal na forum "návrh na hl.admina", tak jsem byl rád, že to napsal.. Asi po dvou hodinách jsme si s wakem na skypu povídali a došla řeč na nového hlavního admina.. A wake mi napsal "Ty chceš hl.admina?".. To jsou slova které nikdy nezapomenu jako je to když jsem měl nastoupit jako admin.. :D Byl to super pocit, když ti to wake nabídl.. Ale zase jsem dlouho neusnul, protože jsem furt myslel na ty starosti, atd.. :D

Co by jsi dělal, kdyby jsi byl zloděj, který právě krade v domě a najednou by se tam objevil úplně neznámý loupežník, který si vybral stejný cíl pro krádež?

Ze začátku bych ho pozdravil a pak by jsme si pomohli otevřít sejf a každej by si vzal polovinu peněz.. Pak by jsme si rozdělili dům na poloviny a každej vykradl jednu polovinu.. Nic víc :D Možná bych si na něj vzal telefon aby jsme se mohli dohodnout na další krádeži :D

Chtěl by jsi spíše do budoucnosti, nebo zpět do minulosti? Pokud někam tak proč ?

Kdo by chtěl do minulosti? Aby si prožil zase roky základky atd?.. Nene radši do budoucnosti :D Proč? To ani sám nevím, prostě nechci prožívat zase ty roky školy, stačilo mi to jednou. Bude tam spoustu novějších věcí co usnadňují život a nebo svět ovládnutý a zotročený roboty :S

Jsi na pláži a najednou vidíš, jak se blíží obrovská vlna, co by jsi dělal ?

Oblíkl si plavky a šel do moře :D

Věříš v nadpřirozené jevy ?

Nevěřím :D

Myslíš si, že je reinkarnace skutečná nebo pouze mýtus ?

-__________________________________________________________- Mýtus, nikdy se to nepotvrdilo a myslím si, že je nemožné to potvrdit :D No uvidíme, můžeme si myslet co chceme, ale pravda může být jiná :S

Bleskový výslech

Skype / TeamSpeak
Američan
Psaní / Mluvení
Psaní :D
Brambory / Bramborová kaše
Brambory
Helper / Admin
Admin
Pozorování lenochoda z blízka / Pozorování krokodýlů z dálky
Pozorování lenochoda z blízka
Event / Nuda
Event
Kečup / Hořčice
Kečup

DÍÍÍÍÍKY za rozhovor :D My dva jsme se moc neznali :( a tohle mi u tebe objasnilo pár věcí :D Máš ještě nějaký vzkaz pro čtenáře ? :O
Taky díky.. :D Vzkaz pro čtenáře: Mějte rádi buřty :D Příští rozhovor musí být s wakem :D

Delfik

Člen
Super rozhovor :) Btw. Už jen čekám, kdy se tu objeví Menclik a Misery po té zmínce o SW xDDD

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.