• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Koho dál? c:

• Ropacint

Votes: 4 10.5%
  • MrProchyCZ

Votes: 6 15.8%
  • Amibaer_

Votes: 13 34.2%
  • Dykol

Votes: 2 5.3%
  • KopiisCz

Votes: 13 34.2%

• Total voters
    38
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MercyCZ

Living meme
Mílí hráči, milé hráčky.
S odchodem Brancesska neměl kdo dělat rozhovory... Až do teď! Mercy chytnul příležitost a udělal rozhovor se skvělým adminem @_yyySepii.
Takže vás poprosím o schovívavost vůči formátování a nezapomeňte napsat, co bych mohl zlepšit. Díky moc a užijte si rozhovor c:

Díky, že jsi si na mě vymezil čas při tvém plném rozvrhu
a začneme první otázkou; Jak ses dostal do AT a jak tě napadlo podat přihlášku?

No, takže, tuhle odpověď bych tedy rozdělil do dvou bodů;
1. Jak mě napadlo podat přihlášku,
nu, tato "konečná" přihláška, díky které jsem se dostal do AT nebyla mou první, takže důvod jsem přebral dle mých názoru v minulosti. Co se tak změnilo od podání 1. až této přihlášky bylo to, že jsem se začal trošku více věnovat fóru. Začal jsem více rozšiřovat své znalosti, obzory a také se více zajímat o ten celkový "chod" serveru.
To, co mě hlavně hnalo v této přihlášce jsem zmínil i v určitém bodů (dotazníku), jakožto odpověď, té dané přihlášky: Rád pomáhám lidem, rád se učím něco nového, mám rád tuto komunitu a jednoznačně mi vadí, když jí někdo nějak narušuje, nebo špiní. Také poslední dobou vidím, jak se hráči spekulují proti AT a šíří své názory o tom, že je AT neaktivní. V tomto případě bych se jim snažil ukázat opak. - Pro ty, kteří nevědí, tak v této době v AT vládla strašně velká neaktivita, která se časem zlepšuje. :emoji_astonished:
2. Jak jsem se dostal do AT,
nu, tak odpovědí tě nejspíše nijak nepřekvapím. Do AT jsem se nedostal nijak zvláštně, co by průměrný člen AT - prostřednictvím náborového řízení a posouzením samotného Wejka mé přihlášky.
[/color]

Takže, pokračujeme druhou otázkou: Jak dlouho jsi v AT a jak dlouho tam ještě chceš zůstat?

V AT budu 14.6. přesně 3 měsíce, což je celkem krátká doba, když si to porovnáme s nějakýma legendama CraftManie, ale nu což.
A jak dlouho tam plánuji být? Nu, řekl jsem si, že nikdy sám neodejdu. Baví mě to, bude bavit a nikdy jsem nechtěl, ani mě nenapadlo, že bych odešel. Takže odpověď na tuto otázku nehledej u mě, ale u Waka - tudíž do té doby, než mě vyhodí. :emoji_smiley:

Vypadá to, jako že svojí funkci bereš opravdu vážně... To je opravdová dedikace.
Pokračujeme jednou osobní : Má tvůj nick nějáký význam, třeba skrytý, nebo je to jenom random směska písmenek?

No, k tomu se trošku váže jedna historka.
Ono, dříve jsem se jmenoval "sepiyak", což bych zde normálně nezmínil, ale jelikož můj nýnější nick přebíra kořen slova od tohoto nicku, tak je třeba trošku zajít do "hlubší" historie.
Nick sepiyak vznikl jednoho dne, kdy jsem se totálně spálil s partou lidí a trollovali jsme různé lidi na skypu - tudíž jsme si museli založit nový skype, a tak jsme hledali profilovku. No, našli jsme tam dabujicího sepiaka a podle toho jsme pojmenovali i samotný účet. Následnýho rána jsem se probudil a zapomněl totálně na svůj minulý skype účet, tak jsem si tento nechal s tím, že jsem to po nějaké době začal uplatňoval všude, jako můj herní nickname.
No, a jak vznikl yyySepii? - "Sepi" bylo odvozeno od sepiyak, jakožto většina lidí mě spíše nazývala ve zkratce Sepi, tak jsem si tam ponechal ten "kořen" jména. Dodatečné i je jenom pro efekt, stejně jako "_". Nu, a yyy? Poslouchám YZO, takže tam mám tento "tag". :emoji_smiley:

(Mercyho poznámka: I troller se může stát adminem, když se polepší :emoji_wink: )

Nuže, Další otázka: Měl jsi někdy (nebo máš ještě) nějáký vzor v AT, nebo mimo něj?

To je trošku komplikovanější, no.
Když jsem se začal teprve rozhlížet po AT (což bylo začátkem nového roku), tak mi přišel strašně fajn jeden člověk (jméno zmiňovat nebudu). Ale když jsem se dostal do AT jakožto Helper, zjistil jsem nějaké věci, o kterých jsem předtím přehled neměl, což mi obrátilo celý moje domění o tom, že ten člověk je někdo, komu bych já měl vzhlížet.
Takže mou odpovědí je ano i ne. Měl jsem určitou osobu, kterou jsem považoval za vzor, ale po čase jsem zjistil, že nechci jako tento člověk dopadnout a chtěl bych si vytvářet svojí "historii", nebo spíše "postavení", které bych zde následně i zanechal.

Máš nějákou vtipnou historku, která se váže k trestu?

Ou, hele vtipnou? Nevím. Rozdal jsem celkem dost trestů, a když se zadíváš, tak tam uvidíš tresty, které jsem rozdal i AT jak nechtěně, tak i vědomě.

Tak třeba třeba nějákou historku, jakoukoliv...

Jednoho dne mě provokoval Kubra s tím, že mi lezl do inventáře, tak jsem mu hodil kick za "NELEZ MI DO INVETÁŘE".
Pak tady bylo to překřikování s tebou, kdy jsme si udělovali bany/tempbany/mute/kicky i warny za "bug". xD
Pak si pamatuju, jak jsem jednoho hackera před udělením banu 3x kickl za bug.

Jestli nám chceš o sobě něco málo povědět
tak můžeš teď :emoji_smiley:

Helee, tak obecnou mi nedáávej :emoji_smiley:

Takže, jelikož jsi mezi dívčí stranou CM velmi oblíbený, asi bude na místě otázka: Máš holku?

No, helemese, je to trošku komplikovanější. Né, že bych měl friendzonu, ale ani se to nedá považovat za vztah.

Takže jsi otevřen novým známostem?

To je těžke říci. Víš, já jsem hodně společenský člověk, což znamená, že se dokážu s kýmkoliv, jakkoliv bavit. :emoji_smiley: Klidně poznám nové lidi, ale vztah bych asi uplatnil jenom s určitou osobou, s kterou to mám v plánu. :emoji_smiley:

Chápu c: No, díky za tvůj čas a ahoj

Takže, to bylo všechno pro rozhovor se Sépim. Doufám, že vám pomohl Sepího poznat a třeba vám to dá základ pro konverzaci s ním.

Nezapomeňte vyjádřit svůj názor a můžete navrhnout otázky navíc, pokud vám to přišlo prázdné. Také nezapomeňte hlasovat koho mám vyzpovídat příště.

Mercyčus! :emoji_smiley:

dd

Naposledy upravil moderátor:

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Ahoj,

trošku mi tu chybí něco víc z reálu, takhle se bavíme jen o virtualitě, což je určitě škoda, protože nám toho _yyySepii může určitě mnoho říct. Asi by ani nebylo na škodu přidat něco víc, co by rozhovor osvěžilo. Na druhou stranu je to poměrně hezky zpracované, nekomplikované a zajímavé. Určitě pokračuj dál a dolaď jen pár drobností, držím palce ;)

Detektor

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
Pěkné počtení, určitě pokračuj dál! :emoji_upside_down::emoji_upside_down:

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Jeden z mála rozhovorů, co jsem dočetl až do konce.

Krosta8

Prostě Keighto
To by mě zajímalo, kdo byl ten jeho vzor.
Každopádně pěkně početní, jak píší ostatní :emoji_nerd::emoji_hugging:

MercyCZ

Living meme
Oukej, takže z důvodu remízy @Amibaer_ a @KopiisCZ jsem se rozhodl vyzpovídat oba dva, ovšem v pořadí 1) Kopiis 2) Ami

To znamená, že příští rozhovor nebude mít poll, tak se neděste!

(Rozhovor plánuji vydat někdy na konci víkendu, nebo v pondělí)

Peace out,
Mrcy

Chlachta

Queen of awkward moments
Jáj, konečně jsou rozhovory zase zpátky!
Možná bych přidala zpátky takový to "raději kafe x čaj" a pod..:)

Jinak čtení super, jsem ráda, že yyySepii je jeden z nejaktivnějších adminů :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.