• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Kdo dál ? c:

• Total voters
    21
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MercyCZ

Living meme
Ok, po delší době tu máme další rozhovor, tentokrát s naší milovanou helpeřicí @Amibaer_

Začneme pěkně zvolna; Ještě jednou děkuju za tvůj čas. První otázkou bude: Jak dlouho vlastně jsi v AT?

No, tak v AT som od vianočného náboru 2016 Je to už tých 6 mesiacov no

Pěkně :D A jaké to je být jako jediné děvče v AT, mezi námi, chalany? (Musel jsem se zeptat, promiň )

V AT je veľa fajn ľudí, osobne mi to nejak nevadí, keďže som na to zvyknutá no občas by sa zišla nejaká tá ženská spoločnosť že

Tomu věřím :D Můžeme vědět, z čeho vznikl tvůj nick? Sám si to nedokážu nijak odvodit :D

Nič zvláštne ešte pred tým, ako som mala ntb, som na CM hrávala za bratov účet Potom následne po kúpení ntb som si ako väčšina warez zašla na namemc a tam som hľadala nejaký vhodný nick pretože mať pekný skin s menom 123lala nie je nič extra Potom
následne ako som dostala origo, som si pôvodný nick nechala Takže tak „vznikol“ nick Amibaer_ xD

Mega dobrý :D Mohl bych tě poprosit o nějákou zajímavou historku ohledně tvého Helperkování?

No tak ak tým myslíš hlavne nejaké tie tresty, tak by sa tu možno niečo našlo

Tresty, nebo, když tě třeba někdo nazval "babochlapem"

Tento trest vznikol tak, že som sa raz strašne nudila, tak som si len tak forfun chcela skúsiť, či mi pôjde dať ban, keďže som ešte v tú dobu nevedela že mám H+ xD Nečakala som, že ma to zabanuje

:DDDDDDDDD
Ropacint přišel na pomoc?

No ano, Rop ma zachranoval :DD .. No skúsme, tak snad to nebude niečo veľmi osobné

Nu, můžeme přejít na osobní preference? Pár otázek o real životě, jestli nevadí

Nerada odpovedám na také otázky

Neboj se nic :D
Jelikož máme léto, tak se zeptám třeba na... Oblíbenou zmrzlinu (Jako jsem se ptal Kopiise, hrozně originální)

No, konkrétne obľúbenú zmrzlinu nemám Dám si takú, na akú mám práve chuť, nejak to neriešim

Zajímavé. Trochu odbočíme od zmrzliny, moje další otázka je, co mimo hraní Minecraftu a školy děláš? Hraješ sport, nebo hraješ na nějáký hudební nástroj?

Hmm, tak to je ťažká otázka, keďže mňa zaujíma furt niečo iné No ale väčšinou cez leto trávim čas na záhrade/chate v lese či niekde na výlete Čo sa týka športu, no.. To nieje nič pre mňa Taktiež nejaký hudobný nástroj.. Ja som v takomto strašný antitalent
Taktiež nejaký konkrétny koníček nemám keď tak, tak ma skôr baví niečo ako "paranormálne javy" a podobné

Dobře, nakonec ještě jednu otázku. Hodně z nás zajímá jediná věc... Máš chalana?

No, strašne to dôležitá otázka že Nie chalana nemám a snad ešte dlho mať nebudem

Aww :D Super, děkuju ti moc za rozhovor a za tvůj čas :) Můžu tě poprosit o jednu věc; nominuj jednoho dalšího, který má být v rozhovoru :)

"Volím si teba, Krocane!" xD

To by bylo pro dneska všechno, bylo to slabší, ale pro příště se polepším, děkuju za pozornost c:

-Mrcy 2017

iTzRewii

„Někdy i žít je statečným činem.“
Máš tam -Mrcy 2017 xD Nemá to bejt Mercy?

Jinak volím si tebe Wejku :eek:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.