• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chcete i další rozhovory?

• Ano

Votes: 10 66.7%
  • Ne

Votes: 5 33.3%

• Total voters
    15
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

whereareavocqdos

i wanna end me
Ahoj! :emoji_grinning:

Už nějakou dobu dělají hráči na CM rozhovory a píší je na stránky. Tak jsem si řekl že to zkusím taky :emoji_smiley:! A jelikož se na Eventery často zapomíná, tak mi k tomu rozhovoru přímo hned pasovali Eventeři! Takže toto je dvojitý rozhovor s Eventerem Kubrastigem a COOLPLAYEm :emoji_grinning:. Doufám že se vám bude rozhovor líbit! Pokud tady budou dobré ohlasy, určitě udělám další!

Takže začneme EVENTEREM Kubrastigem!

Ahoj Kubro! :emoji_grinning:
Jsi připraven?

Zdarec palec :emoji_grinning: Já se řídím heslem "vždy připraven na vše" takže si to můžeš nějak odvodit :emoji_grinning:

1. Kdo vlastě jsi? Nějaký povídání o tobě..Krátký stačí

Nejspíš bych měl být člověk :emoji_grinning:... ale jsem 18 letý student stavební školy se zájmem v politologii, technice a fantasy. Ohledně serveru jsem ex-helper, ex-moderator, a stávající "Hl."Eventer, Prezident a tajné Vedení (ale o tom pšššt) :emoji_grinning:

2. Jak dlouho vlastě hraješ na serveru a jak dloho jsi v A-T? A jak si se do A-T dostal?

Na serveru hraji víc jak 2 roky od října (October) roku 2015 kde jsem (v tu dobu měl cca 500 subs) s hráčem PVNST dělali nábor do jedné frakce z jiného serveru a brali jsme je tam na minihry aby jsme viděli jejich PvP skillz :emoji_grinning:To bylo moje první setkání se serverem. Dál jsem se sem vrátil až tak k dubnu (april) 2016 kde jsem hrál na skyblocku a seznámil se s tehdejším helperem MARIMR008 který pořádal zpěváckou soutěž a tak jsem se přidal. Všichni po té co jsem dozpíval zůstali moment ticho a až pak se ozval on se slovy... "wow"...:emoji_grinning: To mi trošku zvedlo seběvedomí abych se přiznal když vám 10 lidí na teamspeaku začne tleskat :emoji_grinning: Soutěž jsem o VIP vyhrál a pak jsme se často scházeli na teamspeaku až byl v červnu (july) nábor na helpera. Tam jsem se přihlásil a voala.... vyšlo to :emoji_grinning:

3. Co obnáší taková práce Eventera? A baví tě to?

No eventer je celkem nejasnej pojem a všude se praktikuje jinak :emoji_grinning: Na CZ/SK scéně je dle mého názor tato pozice stále v plenkách a je to obrovská škoda :emoji_grinning: U nás to obnáší celkem dost a to se snažím dodržet a pohlídat u ostatních. Hlavně hledám na potencionálních eventerech nápaditost. Je to alfa a omega této pozice :emoji_grinning: Člověk co postaví event protože ho někde viděl a staví jen parkour, barvy a ano/ne není správnej eventer kterého bych chtěl vidět vedle sebe :emoji_grinning: Pak hlavně požaduji schopnost stavět. Nepotřebuji umělecká díla jaká by měla předvádět builder scéna našeho AT ale měli by mít vlastní vizáž. Pak aspon nějakou vyspělost aby nedělali blbosti jak se jim zachce (jako jediná pozice v AT dostane hned po nástupu právo na ban a podobné takže je to dost kontroverzní pro Waka vzít nováčka na eventera) a krizové myšlení aby když se na eventu něco přihodí tak to zvládl vyřešit jak nejlépe se dá. A ještě do hrníčku přihodíme nějakou tu profesionalitu pro komunikaci s hráči :3 Nejlépší je když se s nima nebavíte s tou nadřazeností jako admini ale spíš odlehčeněji :emoji_grinning:Ale furt musíte mít vlastní respekt ale ten se taky musí zasloužit xD Pozice mě baví a proto jsem eventer nejdéle za celou existenci CM :emoji_grinning: Nechtěl jsem být ten člověk který je od toho aby bud byl vázanej na hráče s pomocí nebo s trestáním :emoji_grinning: Jsem raději když můžu hráčům dělat radost a oživit celé dění serveru. A jelikož je to i mladá pozice tak se dá i formovat jak se mi zdá nejlepší takže je to jako bych si ten pojem "Eventer" na našem serveru sám budoval :emoji_grinning:

4. Stala se ti při eventech nebo tvé práci nějaká podivuhodná událost, se kterou se chceš s námi podělit?

Jednou mi na event přišlo tak 5 lidí z jednoho cizího AT že prej je na mě někdo odkázal :emoji_grinning:Všichni se účastnili eventu a já neměl páru o tom že mě hodnotí :emoji_grinning: Když event skončil tak mi to prozradili a pak mi řekli že ke mně začnou posílat na vyučení jejich eventera xD To mě v tu chvíli opravdu dostalo :emoji_grinning:

5. Jak se ti pracuje s COOLPLAYem? Jsi s ním spokojený? Shodnete se vždy nad vším?

COOLPLAY1 je zatím nováček :emoji_grin: Takže máme mezi sebou vztah spíš jako student s mistrem než jako spolupracovníky :emoji_grinning: Ale jsem s ním spokojený. Má do toho zapálení (občas až moc :emoji_grinning:) a staví parádně :emoji_grinning:Zatím si ho určitě chci nechat :}

6. Která je tvoje nejoblíbenější hra či server na CM?

No jestli se mezi hry berou i servery tak to bude rozhodně Skyblock :emoji_grinning: Začínal jsem na něm a stále je mím nejnavštěvovanějším místem :emoji_grinning: Ani nevím proč ale mám tu komunitu daleko raději než na survivalu a prostě stavění si celého ostrova od základů má něco do sebe oproti už předvyrobené a nutno říct i dost zničené krajině :emoji_grinning: Hlavně jsem vždy miloval možnosti interakce mezi hráči takže když ted hráči začali přicházet na různé automaty a podobně vychytávky na svých otevřených ostrovech tak se mi to mega líbilo :emoji_grinning:

7. Byl jsi někdy členem A-T i jiného serveru než CM? Popřípadě co jsi byl

Ano, to byl :emoji_grinning:před CM jsem byl helperem na jednom frakčním serveru (už o něm byla zmínka ohledně PVNSTa) ale tam bylo dost arogantní AT a celkově ten server dost upadal. A pak jsem byl builder na jednom stále fungujícím serveru i v průběhu eventerování na CM když mi to Wake schválil ale tam jsem taky dlouho nevydržel:emoji_grinning: Zase byl AT jen o tom urážet ostatní servery a nic jiného :emoji_grinning:

8. Máš nějakou otázku pro tvého spolupracovníka Eventera, která by tě zajímala? :emoji_grin:

Jestli by mě chtěl jako hlavního eventera :Đ

COOLPLAY1 odpověděl: Kubru bych jako hl eventera rozhodně chtěl
Klidně ho v tom podpořím :emoji_grinning:Je na serveru nejdéle a taky se o to hodně zajímá. S eventy to umí takže by měl být hl. Eventer.

9. Jaký máš názor na minulost serveru? Líbilo se ti něco více předtím?

V minulosti dělal serveru často problém AT. Stačilo aby tam byl jeden člověk špatnej a už se to táhlo dolů s celým AT. Nyní je dle mého AT snad nejlepší co si pamatuji. Jediné co mi dost chybí je aktivní vedení. Wake na to ted zpětně celkem nadává ale dle mého to bylo nejprogresivnější období CM když byl Krosta ve vedení. At už přešel kam chtěl nebo je s kým chce.... podle mého udělal pro server neuvěřitelnou spoustu a jestli to někdo tak nevidí tak musel být ovlivněn kecama jinejch nebo nesledoval co vše se za tu dobu dalo do pochodu k lepšímu.

10. Máš něco, co by jsi rád vzkázal hráčům CM?

Rozhodně :emoji_grin: Díky všem kdo tento server tvoří. CM má na CZ/SK scéně nejlepší a nejvyspělejší komunitu a to myslím někdo jen těžko vyvrátí :emoji_grinning:Jsem rád za to že náš server nedělá dobré jen nějaká minihra nebo tak ale
podílí se na tom všichni hráči. A kdyby vás bavilo moje tlachání tak tady máte odkaz na můj blog kde si můžete dočíst zajimavé info o mně, serveru ale i všem možnám okolo:
https://medium.com/kubrastig :emoji_grinning:

Děkuji ti za rozhovor Kubro! :emoji_grinning: Jsi fajn člověk!

Já děkuji tobě že jsem po wakovi jedinej kdo má už 2. rozhovor :emoji_grinning:

____
Toto byl Kubrastig! Ještě jednou děkuji za celý rozhovor! :emoji_grinning:

A teď přišel čas na dalšího fajn Eventera COOLPLAY1! :emoji_grinning:

Ahoj Coole!
Jsi připraven? :emoji_grinning:

Ahoj. :emoji_joy:
Ano jsem.

1. Kdo vlastě jsi? Nějaký povídání o tobě..Krátký stačí

Takže. Je mi 13 let. (To snad všichni ví :emoji_slight_smile:). Na CraftManii jsem 3 roky. V AdminTeamu jsem nováček, a doufám že na CraftManii budu dlouhou dobu a že se mnou budou hráči spokojení a hlavně že se na těch eventech pobaví. Momentálně jsem nejvíce na survivalu. Stavím tam eventiště a eventy.

2. Jak dlouho vlastě hraješ na serveru a jak dloho jsi v A-T? A jak si se do A-T dostal?

No v AT jak jsem psal jsem nováček. V AT jsem cca. měsíc. A jak jsem se do AT dostal? Tak hodně mi pomohl Kubra a také Kubra mě navrhnul. Takže za to dost vděčím jemu. Také mi pomohlo že jsem stavěl eventy na Vánoční eventiště na SkyBlocku.

3. Co obnáší taková práce Eventera? A baví tě to?

Tak obnáší to aby člověk byl kreativní, klidný a také aktivní. Když to toho člověka nebaví neměl by to dělat. Také by se nedalo říct že to je práce. Pro mě je to zábava. No a baví mě to moc. :emoji_grinning: Rád stavím a rád pořádám eventy.

4. Stala se ti při eventech nebo tvé práci nějaká podivuhodná událost, se kterou se chceš s námi podělit?

Fascinují mě 2 věci. Ta 1. je ta, jak se někteří hráči snaží toho dotyčného eventera vytlačit z AT. (Tato situace se děje když ti hráči toho eventera nemají rádí nebo ho v AT nechtějí). To jsem měl ze začátku já, ale pak mě pomohli někteří hráči a také AT za což jim děkuji. No a 2. věc která mě také fascinuje je ta, jak se hráči snaží najít chybu na eventu. Zkouší jestli jde třeba /top nebo /fly a nebo jestli se náhodou nedá probugovat za mapu. Je to dobré v tom, že pokuď mi to nahlásí tak to budu moct opravit. Zase je to špatné v tom že pokuď toho hráči budou zneužívat, a já se to niják nedozvím, tak budou v nevýhodě ostatní co hrají na eventech. Většinou mi to hráči nahlásí nebo je vidím.

5. Jak se ti pracuje s Kubrastigem? Jsi s ním spokojený? Shodnete se vždy nad vším?

S Kubrou se mi pracuje výborně. Když mi něco nejde, rád mi pomůže nebo mi poradí. Jsem s ním spokojený na 100%. V 98% případů se shodneme a pokuď se neshodneme, je lepší přistoupit na Kubrův nápad/plán. Dost často to je nejlepší řešení.

6. Která je tvoje nejoblíbenější hra či server na CM?

Tak nejradši mám asi Speedbuilders. No a jako server mám rád Survival. Dřív jsem byl hodně na Creativu #2 a Vanille. Jelikož mám teď eventy a eventiště na Survivalu tak můj favorit je Survival.

7. Byl jsi někdy členem A-T i jiného serveru než CM? Popřípadě co jsi byl

Ano byl jsem na malém americkém serveru na který nechodili žádní lidé. Prvně jsem byl builder a následně po nějáké době i majitel. Ten server neměl budoucnost, protože ten majitel byl mladší než já a moc se o ten server nestaral. Na druhou stranu mi to pomohlo dost s příkazy a s angličtinou. :emoji_grinning:

8. Máš nějakou otázku pro tvého spolupracovníka Eventera, která by tě zajímala?

Tak zajímalo by mě, zda je se mnou spokojen a co mohu vylepšit popřípadě nějákou kritiku

Kubrastig odpověděl: No ohledně spokojenosti jsem psal už v jedné z předchozích otázek :emoji_grinning: Ale aby tam byla i kritika tak je ještě nerozkoukanej a nezvládne si dupnout když z něj hráči dělají s prominutím debila :emoji_grinning: A že je takovejch dost :emoji_grinning:

9. Jaký máš názor na minulost serveru? Líbilo se ti něco více předtím?

Tak server se pořád vylepšuje. To je +.
A mám rád vše takže to je tak stejné.
Líbí se mi to teď, protože CM je pokrokový server.

10. Máš něco, co by jsi rád vzkázal hráčům CM? :emoji_grinning:

Ať se snaží na všech nehledat chyby, nehádají se a nedělají si naschvály. Rád bych, aby si hru na Craftmanii užili jak oni, tak i ostatní. :emoji_grinning:

Děkuji ti za rozhovor COOLe! :emoji_grinning: Jsi fajn člověk! Doufám že v A-T vydržíš dlouho!

I já tobě děkuji!

To by bylo z ROZHOVORU s EVENTERY vše! Jestě jednou díky @COOLPLAY1 a @Kubrastig !
Jestli se vám budou rozhovory líbit, udělám určitě další! Zatím Ahoj! :emoji_smiley:

SilentSnajp

Aktivní člen
Nemám nic proti rozhovorům ale myslím že lidí co dělají rozhovory je tu už dost takže by si mohl zkusit něco originálnějšího. Jinak parádní rozhovor :)

whereareavocqdos

i wanna end me
Vím že rozhovorů je už dost, ale já bych se spíše zaměřil dělat rozhovory s lidmy na CM na které se zapomíná nebo jsou noví... Mám v plánu Developery, Moderátora a Správce Webu :D

Ahoj, skvěle kladené otázky a fajn rozhovor s lidma. Krásně se to čte a je přehledné. :emoji_innocent:

Při těch zmínkách a vzpomínkách na minulost co jsme hráli Kubro je fajn, že si to i tak krásně pamatuješ :O

,PVNST

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.