MercyCZ
Living meme
Je to tady, rozhovor s naším oblíbeným graníkem je tu! Není to nejdelší rozhovor, ale snad se bude líbit a budete vyhlížet i ty další...
Vítám tě a děkuji za tvůj čas na tento rozhovor
Takže... Otevřeme to celkem klasickou otázkou... Jak se máš a jak bylo ve škole?
Mam se dobře a škola v pohodě
Skvěle
No, takže... Jako všech, zeptám se i tebe, jak jsi se dostal k minecraftu a jak na CM ?
K minecraftu jsem se dostal od kamarádů ze školy, k CM jsem jednou proházel seznam serveru a za líbil se mi a tak jsem tu
A považuješ Craftmanii za dobrý server? nebo hraješ i jinde a myslíš, že je to tam lepší? (Špatně zformulovaná otázka, ano)
Craftmanii považuji za nejlepší server z toho kde jsem byl.
aha, takže jsi spokojený hráč
Jsem spokojený :emoji_thumbsup:
Skvěle...
Hraješ převážně na Skyblocku, mám pravdu?
No jak kdy. Někdy na Skywars a někdy na Skyblocku, podle nálady.
A jak většina z nás ví, tak máš na CM svojí GrankoArmy
jak jsi k tomu nápadu přišel a kdo všechno v ní je?
Nápad jsem dostal, když jsem jednou prohledával své /fr a měl jsem nedostatek kamarádů. Tak mě napadlo udělat si team/army. Počet členů je asi 70. Do Grankoarmy se může přidat každý kdo chce zábavu a buildevent.
Takže i případní zájemci se můžou přidat, pokud ti napíšou... zajímavé. Máš nějáké podmínky pro přijetí? Nebo je to opravdu volné pro každého?
Stačí když mi donesou svoji hlavu na skyblok, pokud se jedna o pravidla ať mi napíše a dohodneme se.
Skvěle. Chceš nám ještě něco říct navíc, vzkázat, nebo snad popřát?
Jediné co mně napadá, aby se CM dařilo a bylo hodně hráčů.
Poslední dotaz... je někdo, koho chceš vidět v AT ?
Hráč Omacka
ok. díky za rozhovor
Také děkuji za rozhovor
Tak, to bylo všechno. Jak říkám, nebylo to nijak dlouhé, ale snad to postačí na záchodové čtení. Díky za počtení a ahoj!
Vítám tě a děkuji za tvůj čas na tento rozhovor
Takže... Otevřeme to celkem klasickou otázkou... Jak se máš a jak bylo ve škole?
Mam se dobře a škola v pohodě
Skvěle
No, takže... Jako všech, zeptám se i tebe, jak jsi se dostal k minecraftu a jak na CM ?
K minecraftu jsem se dostal od kamarádů ze školy, k CM jsem jednou proházel seznam serveru a za líbil se mi a tak jsem tu
A považuješ Craftmanii za dobrý server? nebo hraješ i jinde a myslíš, že je to tam lepší? (Špatně zformulovaná otázka, ano)
Craftmanii považuji za nejlepší server z toho kde jsem byl.
aha, takže jsi spokojený hráč
Jsem spokojený :emoji_thumbsup:
Skvěle...
Hraješ převážně na Skyblocku, mám pravdu?
No jak kdy. Někdy na Skywars a někdy na Skyblocku, podle nálady.
A jak většina z nás ví, tak máš na CM svojí GrankoArmy
jak jsi k tomu nápadu přišel a kdo všechno v ní je?
Nápad jsem dostal, když jsem jednou prohledával své /fr a měl jsem nedostatek kamarádů. Tak mě napadlo udělat si team/army. Počet členů je asi 70. Do Grankoarmy se může přidat každý kdo chce zábavu a buildevent.
Takže i případní zájemci se můžou přidat, pokud ti napíšou... zajímavé. Máš nějáké podmínky pro přijetí? Nebo je to opravdu volné pro každého?
Stačí když mi donesou svoji hlavu na skyblok, pokud se jedna o pravidla ať mi napíše a dohodneme se.
Skvěle. Chceš nám ještě něco říct navíc, vzkázat, nebo snad popřát?
Jediné co mně napadá, aby se CM dařilo a bylo hodně hráčů.
Poslední dotaz... je někdo, koho chceš vidět v AT ?
Hráč Omacka
ok. díky za rozhovor
Také děkuji za rozhovor
Tak, to bylo všechno. Jak říkám, nebylo to nijak dlouhé, ale snad to postačí na záchodové čtení. Díky za počtení a ahoj!