• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Tolkyyy

Wdolkyyy
Zdravím vás u dalšího rozhovoru!
Dnes bude rozhovor s HelperoEventéram! :emoji_smiley:
Tak není na co čekat a jdeme na to.:emoji_innocent:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zdravím tě Mimo. Jsi připraven na rozhovor?

Ahoj, áno som. :emoji_smile:

Představ se nám. Kdo vlastně jsi?

Nu, som len malý Minotaur z Labyrintu.. Ale nie. Som obyčajný človek ako ostatní. To je prekvapenie, čo? :emoji_smile: Rád hrám hry a objavujem nové veci.. Od 13.5. pôsobím v AT na CM. Je to asi taká najväčšia skúsenosť v mojom živote ohľadom PC a tak..

Jak jsi se dostal k Minecraftu a serveru Craftmania?

K Minecraftu som sa dostal už ako malý asi v 3. až 4. ročníku ZŠ.. :emoji_smile: Mal som mobil a tak mi jeden deň kamarát odporúčil MC. Hrali sme teda MCPE. Minecraft na PC som potom začal hrávať tiež. Samozrejme som bol Warez hráč. V tej dobe som ani nevdel čo je to Origo MC.. :emoji_smile: Neskôr, keď som dostal new PC som sa dozvedel, že existujú nejaké online MC servery, začal som hrávať tam. Hľadal som ich na nete a narazil som na server ClassicCraft, ktorý už teraz neexistuje, ale hrozne ma to tam bavilo. Potom prišiel týždeň, ktorý ukončil hranie tam. Pýtate sa prečo? Nu, objavila sa v chate správa, že vtedy a vtedy bude server končiť. Samozrejme ma to trošku zarazilo, ale čo sa dá robiť. A tak som nehral MC asi 4 dni. Prišiel som na ďalší deň do školy a tam bola nejaká téma o MC. Pridal som sa teda k rozhovoru. Tam som sa od kamaráta "TheLuky"/iTz_MadaraUchiha" dozvedel o CM. Prišiel som domov, zapol PC a pripojil sa. Od toho dňa, 28.10. 2016, hrávam teda na CM. Hrával som najprv ako warez. Potom som si kúpil Origo a s TheLuky vymysleli nick.

Dlouhý a zajímavý příběh :emoji_smile:
Hraješ i jiné hry než Minecraft? Jaké například?

No, hrám. Mám rád väčšinou hry s misiami, autami alebo zbraňami.. takže GTA V, CS:GO. Ďalej celkom obľubujem Battle Royale hry ako je Fortnite čo hrávam. Bola tu aj taká "sezóna" Who´s Your Daddy. To som hrával občas tiež. Zaujímavý príbeh má aj hra Assasin´s Creed Origins. Hrával som hrozne dávno aj World of Tanks, ale už to nehrávam.. Asi ma to prestalo baviť. :emoji_smile:

Tak to je taková klasika nu.
Jak vznikl tvůj Nick? Svk je jasné.

Ako som už tam hore niekde písal... Vymýšľali sme h s mojím kamarátom TheLuky. iTz podľa jeho bývalého nicku iTz_MadaraUchiha a Minotaur pretože moje irl meno M_l_n. vymysleli sme ho hlavne preto, že som si kupoval origo a chcel som zmenu.. :emoji_smile:

Co tě motivovalo k podání přihlášky do AdminTeamu?

Tak, neviem, ako to majú ostatní.. ale možno každý raz dúfa v ten AdminTeam. Chcel som raz pomáhať hráčom a tak. Do prihlášky na Helpera som si teda pripísal aj toho Eventera. Teraz s radosťou môžem povedať, že sny sa plnia.. :emoji_innocent:

Chtěl si být Helper nebo Eventer?

No, keď som podával prihlášku.. podával som ju s tým, že sa do AT nedostanem, a aj keď dostanem, tak aspoň Helper. v Eventera som nedúfal. Takže najprv Helper.. :emoji_smile:

Tak nakonec jsi Eventer. Chtěl jsi jim být? :emoji_smile:

Nu, chcel. Do prihlášky by som si to nepísal ak by som nechcel.. :emoji_smile:

Na jakých serverech na CM se cítíš dobře a jakým se naopak vyhýbáš?

Ako hráč SkyBlocku sa na SB cítim asi najlepšie.. Je tam celkom dobrá komunita a nie až tak veľa hráčov. Survival sa dá tiež celkom zvládať a teda sa vyhýbam teda Creativu #2.

Kdybys měl možnost něco na CM změnit, co se týče vedení, serveru, AT, změnil bys něco?

Na vedení by som nemenil nič. Nemenil by som dokonca nič okolo serveru. Server je dobre konštrukčne vybudovaný. Súčasný AT je podľa môjho názoru dobrý, opravte ma ak sa mýlim.

Máš z CM ohledně působení jako Helper/Eventer nějakou vtipnou příhodu?

Hm, určite hej len mám deravú pamäť.. xD

Ode mě to bude vše. Díky ti za rozhovor a nyní máš prostor říct cokoliv chceš :blush:

Minoo.JPG
Tak a to by bylo z dnešního rozhovoru vše. Děkuju @iTz_MinotaurSVK že se nechal vyzpovídat. Děkují též vám kteří si to přečetli.:emoji_innocent:
Někdy příště u jiného rozhovoru čááu!:emoji_nerd:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.