• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Tolkyyy

Wdolkyyy
Zdravím vás dalšího rozhovoru tentokrát s Johnnem! :emoji_smiley:
Není co zdržovat a můžeme jít na to.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zdravím tě Johne. Jsi připraven na rozhovor?

Noo, nervozita hraje menší roli.. Ale samozřejmě jsem. :emoji_smiley:

Dobře. Nu tak začneme. Kdo vlastně jsi? :emoji_smile:

Jmenuji se pravým jménem Honza, a aktuálně jsem v at na serveru jménem Craftmania jako Builder..:emoji_blush:

Jak jsi se dostal k Minecraftu a serveru Craftmania?

Noo, bylo léto 2016, a v tu dobu jsem furt chodil ma koupaliště s kamarády, v tu dobu jsem věděl co je minecraft, ale nějak mě to nebralo si ho nejak zahrát.. Pak jsme se tam s jednou moji kamarádkou rozkecali o hrách, a tak jsme došli k minecraftu.. A tak jsme ho společně začali hrát.. Vždycky když jsme přišli, začali jsme volat na messengeru, a hráli jsme k tomu minecraft.. A tak to šlo dál - užívání venku a doma minecraft :grin:.. Nejdříve jsme začali hrát na minicraftu, kde jsem začínal s Minecraftem.. Pak jsme pár týdnů pařili na Cm, a nějak nás to tam přešlo, a toho celkem lituji, a začali jsme hrát na Gt.. Kamarádka pak přestala hrát mc a my jsme se pak uz spolu pomalu přestali bavit.. A nekdy na Konci ledna 2017 jsem se dostal zase sem na craftmanii, tentokrát sám. A hraji tu doteď.:emoji_innocent:

Hraješ i jiné hry než Minecraft? Jaké například?

No, občas si zahraji Roller coaster tycoon 3, Fortnite, Dříve GTA 5 a Tube Tycoon, a TheSims3.. Ale až budu mít nový Pc, tak začnu hrát zas víc. Mám takovou povahu, že nedokážu hrát 2 hry nebo více najednou, takže to střídám..:emoji_smile:

A Co děláš ve volném čase? :emoji_smile:

Rád plavu, takže nějaké ty Aquaparky, atd. Jinak rád objevuju nové místa... A když mám náladu tak si rád zahraji míčové hry :joy A jinak takové ty klasické věci, co baví skoro každého, hry, zábava s kamarády, atd . Moc mě nebaví jezdit někam, kde jsem už byl.. Jinak chodím taky do školy, ale ta zachvilku končí, takže si na plno budu užívat prázdniny <3

Co tě motivovalo k podání přihlášky do AdminTeamu?

No, Poslední dobou jsem si říkal, že by to nebyla špatná zkušenost si tu na Craftmanii zkusit být v At. No, stavět celkem umím, znám to tu, tak proč by ne? Podal jsem přihlášku s tím, že mě asi Wake nevezme, ale vzal mě :emoji_smiley:

Jaká byla tvá reakce když ti napsal? :emoji_smiley:

Noo, do prvního kola, jsme si tak nějak psali, a já jsem se ho zeptal, jestli teda mohu do druhého kola, a Wejk mi napsal že ano, že jsem připnutý. 2. kolo bylo o stavbě, a tak jsem postavil mapku, Přišel tam Sspeky a Wejk, po nějakých radách jak co zlepšit atd, tak mi napsal, Že mě bere, já jsem byl úplně v šoku, takový ten pocit, když si myslíš že ti vypadl žaludek z těla, jde to špatně popsat :emoji_slight_smile:

Až taak jo :emoji_smiley:
Na jakých serverech na CM se cítíš dobře a jakým se naopak vyhýbáš?

Nejlépe se cítím na Creativu, Skyblocku, Bedwarsech, a SW.. Naopak se vyhýbám Survivalu, a Vanille.. :emoji_smile:

Kdybys měl možnost něco na CM změnit, co se týče vedení, serveru, AT, změnil bys něco?

Lepší spolupráci s komunitou, nějak to oživit.. Přidat co nejdříve Prison, a ohledně At asi nic. :emoji_smiley:

V ATChatu jsem tě viděl psát že nechceš mít žadný prefix. Má to nějaký důvod?

Na co mi bude prefix? V této situaci mi nevadí, že nemám práva, prefix, atp. Nehlásil jsem se na Helpera. Wake mi radil, že by s tím byly pro mě jedině potíže, a já si i tak myslím, že je to pravda. Přistup mám, tam kam potřebuju, a to mi stačí.

Och tak to rád slyším :emoji_smiley: Jsem rád že to bereš takhle :emoji_blush:
Ode mě to bude vše. Díky ti za rozhovor a můžeš napsat cokoliv jen chceš. :emoji_blush:

Johnn.JPG

Tak a to by bylo z dnešího rozhovoru všechno. :emoji_smiley:.. Děkuju za poskytnutí rozhovoru @RainyJohnn.
Děkuju také vám že jste to sem dočetli.:emoji_innocent:
Do komentářu můžete psát lidi z AdminTeamu u kterých by jste chtěli rozhovor. :emoji_smiley:
Takže někdy jindy na jiném místě čáááukyy.:emoji_innocent:

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.