• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Dykol

Odpadlík
Zdravím všechny čtenáře u dnešního vánočního vydání rozhovorů. Dneska vyzpovídáme koho jiného než pana Kapra! Ještě než ho rozkuchají. Takže to nebudeme nadále zdržovat a jdeme na to!

Takže Kapře. Zdravím tě, přeji ti hezký den a doufám, že jsi připraven na rozhovor.

Taky zdravím, díky a jsem :)

Na začátek se tě zeptám, jaké pocity máš ty z Vánoc? Přecejen jsi už dospělý a ti z toho už nejsou tak rozvášnění :D

Tak mé pocity jsou takové neutrální, protože se z vánoc stál komerční svátek, který už není jen tak o rodině ale o dárcích. Je to pěkně když něco dostaneš nebo daruješ ale v poslední době jsou požadavky na vánoce náročné a není to už jenom o posezení s rodinou nebo s někým milovaným. :/ To mě docela štve.

Dobrá, jak jsi přišel na svůj nick Kapr20?

Tak nick je z mé přezdívky kterou jsem měl na ZŠ a ta byla kapr a číslovka byla asi tak náhodná :smile: To ani nevím kde jsem k ní přišel ale asi to bylo tím, že se dobře pamatovala :)

Jak ses dostal k Minecraftu a vlastně k serveru Craftmania?

Tak k minecraftu jsem se dostal na ZŠ kdy jsme to začali hrát s kámoši tu internetovou verzi. Dříve narození si jí určitě budou pamatovat kdo stal při začátcích MC kdy přicházel na svět. No a cesta na Craftmanii byla dlouhá.. nějakou dobu jsme měli s kámoši různé servery a to hlavně survival servery, byli i různé projekty kdy jsme se snažili rozjet vlastní server ve větším ale nebyli nějaké zkušenosti a jako starší generace nebyli ani různé návody a možnosti jak to rozjet, tak jsme všechno museli dělat s překladačem přes různé vyhledávání no a další věc byli finance... Potom jsem přešel hrát s kámošem na jeden z nejlepších serveru v té době a to byl AMK server (ti starší fanoušci FB skupiny "au moje koule") si ho možná budou pamatovat nebo o něm někde četli. Pak nastal úpadek serveru a konec a tím jsem přestal hrát MC na cca 2 roky. Pak nastali letní prázdniny roku 2015 kdy jsem dostal chuť znova zkusit rozjet "MC kariéru" a tak jsem začal hledat na czechcraft a jiných portálech nějaké kvalitní servery. Podíval jsem se na více serveru a zkoušel jsem štěstí jestli mě bude zajímat. Zkoušel jsem nějaké trochu rozjeté ale nechtěl jsem jít na server s málo sloty ani na server s několika stovkami lidi. No tak jsem zkoušel pár serveru ale žádný mě nenabídl to co jsem chtěl a to byla prima komunita a spolehlivý AT. Ztrácel jsem nadějí a myslel jsem, že se na to vykašlu tak jsem si řekl, že zkusím ještě od Gejmra jeho SG a tam jsem narazil... Někdo tam hrál za můj nick nebo jestli jsem kdysi tam byl? Co já vím? Nevěděl jsem heslo a tak jsem zašel na podporu kde na mě byli tak arogantní, že až mě to s prominutím nasralo...
Tak jsem je poslal do určitých míst a chvíli jsem hledal a uviděl jsem server Craftmanie. Řekl jsem si, že to zkusím...No tak jsem se připojil a viděl jsem pěkné lobby s možností více druhu her tak jsem si řekl, že to zkusím a jelikož pro mě byl survival srdeční záležitosti tak jsem se na něho připojil. Tak jsem začal hrát a seznamovat se serverem, postavil jsem první domeček z hlíny a jak se na to podívala jedná adminka tak se rozesmála ale což nějak se musí začit a tak jsme si začali psát a vysvětlila jak to chodí na CM a jaké jsou tady možností a tak jsem si řekl, že konečně solidní přístup AT k hráčům. Další věc co mě zaujala byla i komunita která nebyla nejhorší když vezmu ostatní servery a tak mi CM přirostla k srdci, že i přes určité problémy a nějaké skupiny hráčů kteří se snažili mě dostat ze serveru tak jsem tady do teď. A velký vliv na to má i majitel, že se o to stará tak jak by majitel měl a nebojí se prosadit své což je myslím i dobře protože vím sám co od toho čeká :) Omlouvám se, že jsem se rozepsal ale někteří chtěli vědět jak jsem se dostal na CM a jakou mám MC historii :D

Co tě vedlo si podat znovu přihlášku? A čekal jsi, že ti to výjde?

K historii se vracet nebudu... Tak to vezmu z pohledu posledních pár měsíců. Hlavní důvod proč jsem se chtěl vrátit do AT tak byl ten, že jsem chtěl naplno pomoct a to hlavně na survivale, kde AT skoro vůbec nechodilo a čest výjimkám ale prostě to bylo málo a tak jsem se snažil co nejvíce pomoct hráčům sám i bez prav a když řešit něco víc tak to řešit s pomocí AT a to hlavně se sepíkem, kterého jsem dost často spamoval s různými blbosti na které jsem neměl práva. No s přihláškou jsem to zkoušel ale vůbec jsem nevěřil, že mi Wake dá šanci díky mé historii... Snažil jsem se mu dokázat, že jsem se změnil a dalo to dost práce ho přesvědčit aby mi dál šanci a to klidně řeknu na rovinu a vím, že mě strach aby nenastali se mnou problémy co kdysi. Je to minulost a nehodlám se k tomu vracet, protože nikdo neví co se kolem mě dělo + do toho RL a nějak jsem to nezvládl. Teď jsem v AT a jsem rád za šanci kterou mi Wake dál a snažím se ji naplno využit a doufám, že se mi to docela daří :) Přiznejme si, že každý člen AT má nějakého rypalistu nebo skupinu hráčů kteří ho nemají rádi a s tím nikdo nic nezmůže :)

Jak bys popsal servery na Craftmanii? Na které chodíš rád a kterým se třeba obloukem vyhýbáš?

Tak každý server má své výhody i mouchy což o to ale momentálně se nevyhýbám žádnému serveru. Nejvíce času trávím na survivale, protože jak jsem AT tam moc nechodí a tak na to tam dohlížím aby se tam neděli nekalosti :D Praktický nulová šance je, že mě potkáte na minihrach z důvodu, že nemám na to stroj aby mi to utáhl :D Sem tam mě můžete zahlídnout na GD ale to je tak poslední věc která se dá alespoň trochu hrát s lagami :D

Myslíš si, že jsou tvoji kolegové schopní a mají tu co dělat?

Co jsem poznal tak si myslím, že každý něčím přispěje k serveru, takže určitě ano :)

Máš podle tebe dobrý vztah s hráči na serveru?

No jde o to s kým a jak hráč chce :) Ale myslím si, že ho mám docela dobrý a snažím se s každým hráčem vyjít ale sám víš, že ne s každým se dá vyjít normálně :D

Někteří si tě pamatuju kdysi jako admina. Plánuješ návrat na svou pozici?

No nevadilo by mi to, protože by mi to ušetřilo dost práce a nejen mě ale hlavní slovo má Wake tak uvidíme jak to bude :)

Jak se ti líbí být skoro po roce zpět v AT?

Až na pár změn které jsem se musel naučit, zopakovat a zvyknout si trochu na trochu jiné věci než byli před rokem tak se mi zatím líbí a nehodlám jen tak odejít :D Ale znáte to nikdy nevíš co bude zítra :)

Dneska mi to moc nemyslí, takže mám poslední otázku. Chtěl bys něco vzkázat na konec?

Tak pro hráče... Necheatujte, nedělejte problémy a nezlobte AT ani ostatní lidi kolem serveru a hlavně Waka když jsou ty vánoce. :p Jinak všem Veselé Vánoce :p

Opět musím poděkovat jak vám za přečtení, tak Kaprovi za poskytnutí rozhovoru. V dnešním vydání nebylo tolik otázek, ale Kapr to zachránil tím, že se krásně rozepsal! :D A na Vánoce to je schválně, jelikož Kapr.. Chápeme se :p Snad se vám tento rozhovor líbil a snad brzy u nějakého dalšího. Pokud si vzpomenu komu jsem to slíbil :D

CataClysm

Velmi známý člen
Kapře, interpunkce.. Hrubky se dají přehlédnout, ale toto se fakt číst nedá, nic ve zlém...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.