• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Líbilo se vám to alespoň trochu? :D

• Ano

Votes: 19 90.5%
  • Ne

Votes: 0 0.0%
  • Trochu ano

Votes: 2 9.5%
  • Vůbec

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    21
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Dykol

Odpadlík
Ano, ano. Je to celkem rychle vzhledem k včerejšímu tématu, ale chtěl bych to alespoň zkusit jak se to vydaří :D Kdyžtak od toho napoprvé moc nečekejte, děkuji :)

Takže Kitsiku, zaprvé tě zdravím a přeju příjemný pondělní večer. Pro mě a AT jsi celkem známý, ale mohl by ses nějak představit hráčům, kteří tě moc neznají?

Taky ti přeju příjemný pondělní večer. Nu, tak o mně toho není tolik co říct. Jmenuju se Dominik, což většina lidí neví (jen asi půlka survu ale pšt), je mi 14 let, nejradši hraju na survivalu, mám kočku (xd), jsem spíše tichý člověk, který nerad cokoliv říká, píše, radši se drží v ústraní (toho si už asi většina všimla). Víc mě toho už nějak nenapadá, ale kdokoliv se mě může na něco o mě zeptat. :D

Takže jsi spíše introvert. Nuže, jak ses dostal ke CraftManii jako takové?

Tam je to složitější, protože si to nějak nepamatuju. :D Bylo to někdy na konci února, hledal jsem nějaký warez server, na kterém bych mohl hrát. Ze začátku mě nejvíc zaujal Survival (nic jiného jsem podstatě nehrál xd). Tak to pokračovalo nějak do 7. března (nevím přesné datum, musel bych se podívat) , poté jsem si zakoupil origo. (Hlavně kvůli vlastnímu skinu, protože jsem hrával s Alex). Stále jsem však aktivně hrál na CM, jelikož mě velké servery typu Hypixel nezaujaly. Poté jsem si (nevím kdy xd) zakoupil GVIP na 30 dní a později DVIP navždy. Bavilo mě hlavně pomáhat hráčům, jelikož jsem nebyl typ, který by nějak extra stavěl. Pak to pokračovalo dál pár měsíců až myslím do srpna, kdy mě CM přestala bavit. Pak jsem měl pauzu (na webu jsem však byl každý den aktivní). Pak přišel ten onen osudový den (25. 9.), kdy mi Wake nabídl Helpera (vzal jsem ho jak domorodec kousek chleba). Poté co jsem na Helpera nastoupil jsem prvních pár dnů byl docela aktivní, pak se ta aktivita zhoršila a byla vzácnost mě vidět na serveru. (byl jsem málo aktivní jelikož mě MC prostě nebavil) Poslední dobou se to však zlepšilo a jsem na serveru celkem dost aktivní. (Hlavně díky Skywars)

Ses nějak rozepsal koukám.. Vzal jsi mi několik otázek, co jsem se chtěl zeptat.. Nuže. Plánuješ do budoucna třeba admina? Nebo chceš zůstat radši v zelené?

Admina rozhodně neplánuju, jelikož bych to určitě hned zkazil. :D Pokusím se však co nejdéle zůstat v zelené.

Je podle tebe něco, co by se mělo v AT změnit? Ať už členové či nějaké pravidlo, které ti nesedí?

Na AT bych nic neměnil. Je dobrý takový, jaký je a byl bych rád, aby to tak i zůstalo. Možná by to jen chtělo zlepšit aktivitu některých členů. (Já vím, já nám co říkat.. :D) Pravidla bych taky neměnil, našlo by se pár věcí, které by šlo zlepšit, ale i tak si myslím, že máme lepší pravidla, než některé nejmenované servery.

Dobrá, teď trochu odbočíme.. Co tak děláš ve volném čase, když netrávíš čas na CM?

Tam je to složitější, protože jak už jsem ti psal, radši se držím v ústraní a ničeho se neúčastním. Jsem na vše takový ani talent a o cokoliv se pokusím, dopadne katastrofálně. :D Takže to většinou dopadá, že si někde sednu a nudím se. :D

Zeptal jsem se na pomoc s otázkami pár členů AT a hráčky. Jména zůstanou tajná, takže tak :p Nuže, jak ses cítil ve chvíli, kdy jsi dostal prefix a byl oficiálně helperem a členem AT?

No, to je na delší debatu, protože ani já sám nevím, jak ten pocit nazvat. :D Prostě si představ 6letou holku jak ji koupíš živého poníka s duhovým rohem. :D Byl jsem nadšený a hned jsem popravdě, chtěl všechno vyzkoušet.:D Ze začátku jsem byl celkem nejistý (což jsem do dnes), jestli mám tohle trestat, tohle ne.. pak to tak taky dopadlo.. mám historicky nejméně udělených trestů. :D (tohle byl i jeden z důvodu, proč jsem byl málo aktivní, "bál" jsem se že něco pokazím). Teď je to už trochu lepší, nebojím se tolik a snažím se, aby mi neuteklo ani jedno sprosté slovo.

Dále zde máme dotaz co zaskočil i mě, ale slíbil jsem, že se zde dostane. Proč jsi tak málo aktivní na serveru?

To už jsem tu několikrát zmiňoval. Prostě mě přestal bavit Survival (jinam jsem chodit ani nechtěl) a MC jako takový. Poslední dobou se to však snažím napravit, bohužel převážně jen na minihrách.

Dále tu máme dotaz, asice to, jak bys zhodnotil svůj "život" (tak se to ke mně dostalo) na CM?

No, tak to popravdě, vůbec nevím. :D Nic extra jsem nedokázal, čím bych se proslavil, nic extra špatného taky ne. Žádná stížnost na mě (zatím) nebyla. (alespoň ne veřejná) Ale asi bych to zhodnotil dobře. Zažil jsem tu spoustu skvělých (i nervy zabijících) okamžiků a rozhodně, ani 1 minutu stráveného času na CM nelituju. (Možná tak toho, když jsem ještě jako za warezáka, bez vip, ztratil celou dia výzbroj, protože jsem šel někam, kam jsem neměl)

Dále zde máme dotaz, zda bys chtěl vrátit zpět starou survival komunitu a ty staré časy?

Po pravdě, ano. Pár skvělých lidí ať už z AT nebo hráčů skončilo, odešlo, atp... Dříve nebyl Surv tak zkažený (alespoň si myslím) a celkově bych se nejradši vrátil v čase (xdd).

A nyní zde máme poslední otázku.. Jak ses dostal k vyznávání kultu EmojiPájů a kolik můžeš denně napsat maximálně slov abys tam zůstal?

To ví jen sám, mocný Dykeš.

Oh. A nakonec. Chceš něco vzkázat čtenářům?

Nu, tak chtěl bych hlavně říct, že ať už máte jakékoliv cíle, neříkejte že na to nemáte, prostě si stoupněte a jděte to zkusit. A taky Šťastné a v klidu prožité Vánoce.

Děkuji všem co to dočetli až sem a samozřejmě i Kitsikovi, že se mnou nechal vyzpovídat! Něco podobného dělám poprvé, takže to nebude hned všem lahodit, třeba se to i změní :) Dykeš.

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
Jinak chci ještě dodat, že nejsem zrovna slohovkový typ a moje gramatika, není taky úplně nejlepší :emoji_joy:

Naposledny upraveno:

MercyCZ

Living meme
Pokusím se však co nejdéle zůstat v zelené.
Poeta :D

K samotnému rozhovoru - Strukturováno skvěle, otázky na sebe jakžtakž navazovaly, sám Kit se taky rozepsal, prostě parádní... Těším se na další rozhovory, poněvadž to zatím vypadá slibně :)

Puntys

Veteran | President
A nyní zde máme poslední otázku.. Jak ses dostal k vyznávání kultu EmojiPájů a kolik můžeš denně napsat maximálně slov abys tam zůstal?

To ví jen sám, mocný Dykeš.
:emoji_fearful::emoji_disappointed_relieved:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.