• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Dykol

Odpadlík
Dobrý večer, Dobré ráno, Dobrý den a Nejlepší oběd! Zdravím vás po 6 dnech u dalšího rozhovoru a tentokrát to bude poprvé (v mém případě) co dělám rozhovor s někým, kdo není a ani nebyl v AT! Nebudu to nadále zdržovat a jdeme na to!

Zdravím pane ThomM_. Doufám, že ses pořádně napil, protože dokud s tebou neskončím, tak nemáš právo odejít.

Ahoooooooj, Tak to abych si proto pití šel :D

Jsi první hráč mimo AT s kterým dělám rozhovor. Nechceš se nám trochu více představit?

Dobře, takže jmenuji se Tomáš, je mi 15 let. Momentálně chodím na střední elektrotechnickou školu. (šel jsem si proto pití :D )

Máš nick ThomM_. Který logicky vychází z tvého jména. Ne każdý ale ví, že ses dříve jmenoval PupikCZ. Jak tě nick PupikCZ napadl?

Nick neboli "přezdívka" jsem já nevymyslel, vymysleli mi to kamarádí když jsem jako malý chodil na fotbal. Později mi tak začali říkat všichni.

Jak ses dostal k serveru CraftMania a obecně k Minecraftu?

Ježiši, tak se trochu více rozepíšu.. Vždycky jako malý jsem si přál hrát minecraft, jelikož můj kamarád ho hrál taky a svět kostiček v té době? Wow. Ale měl jsem takový velký problém, protože můj starý počítač sotva zapnul internet a nebo se vůbec zapnul. Tehdy jsem hrál na 5 fps xD což si teďka ani nedokážu představit.. S mým kamarádem Matějem jsme hrali na severu, který si už vůbec nepamatuji.. hrali jsem převážně survival, tehdy jsem vůbec nevěděl, že jsou nějaké minihry. No jak šel čas dál tak jsem na mé narozeniny dostal počítat, který mám do teď. Utáhl mi minecraft na krásných 60 fps. Tak jsem hledal servery našel jsem pár na kterých jsem vydržel jen krátce. A najednou jsem našel tenhle ten server.. server na kterém hraju už více než 2 roky. Začátky byly na serveru těžké.. nikoho jsem neznal hral jsem převážně anni a bedwars každému jsem psal "kid s ká" (někteří si určitě pamatují :D ) Hodně jsem nadával na každého a také jsem si vysloužil mnoho problému a stížností.. A pak jsem na to doplatil, dostal jsem ban za nadávky a nevěděl jsem jak ho zrušit, trvalo mi 2 měsíce než jsem se zaregistroval na forku :D hned jsem napsal wejkovi, a ten mi dal unban, od toho dne to považuji jako můj příchod na CM. Nakonec jsem si na anni našel jednoho kamaráda s nickem " Zeus " kterého jsem se zeptal jestli nepůjde volat, docela jsem se bál.. nakonec jsem zjistil, že je ve stejném věku jako já a hrávali jsme.
Každý den to volání a rejdže při anni a bw xD . Postupem času jsme se přesunuli na survival, kde jsme byli taková ta dvojce co vždycky týmovali :D Potom ani nevím proč jsme se nějak pohádali a já ho nahlásil za nějaký tpa kill a jelikož jsem byl svině xD tak jsem to poslal 2x členovi AT a dostal ban od wejka myslím že za "lhaní AT, posílaní starých screenu z tpa killem" Měl jsem mít ten ban na měsíc, ale nakonec po domluvě a prosení mi dal po týdnu wejk unban. No a já se vrátil na server a pak jsem je potkal partu se kterou jsem zažil tolik super zážitků, které kdybych napsal tak tu jsem ještě tak týden xD Pokud stále nevíte o koho jde tak vám napovím, byla to ,, moje CZ group ,, Ája, Andy, Jess, Natala (jo i ta xd), Marv, Toby.

Čemu se věnuješ dále mino Minecraft? Nějaký sport nebo koníček?

Jako malý jsem chodil na fotbal, který mě přestal bavit dále na základce jsem chodil na pingpong a do kroužku vaření :D. Sport me nikdy moc netáhnul i když jsem vždycky chtěl hrát florbal nějak závodně :D Můj oblíbený koníček, je čtení vezmu si knížku zapnu si nějaké písničky a čtu i několik hodin.

Teď se tě zeptám jako kamarád :D Oba víme, že ses dříve choval ne moc dobře. Myslíš, že ses už zlepšil?

Ne moc dobře je slabé slovo, choval jsem jako ko**t :'D Hm.. toť otázka, zlepšil? Ano i ne, chovám se tak nějak normálně abych nevyhledával "hádky" či nějakou nevyvolal, ale je to dost těžké se k některým chovat normálně i když si to vůbec nezaslouží. Je pravda, že se nechám snadno vyprovokovat a naserou me i normální věci xD Takže těžko říct, jestli se chovám lépe podle mé minulosti.. ale řekl bych, že se mé chování zlepšilo ale to také závisů na úhlu pohledu :D

Nedávno jsi odhalil veřejnosti svůj Discord server, kde máš přes 8000 screenů z CraftManie. Kolik času ti to zabralo? A splnil server tvá očekávání?

Jsem asi jediný, kdo měl tolik screenu z CM a jelikož by mi to bylo líto někomu neukázat tak jsem se rozhodl udělat discord kde jsem ty screeny dal. Řeknu to upřímně vůbec me to nebavilo, i když trochu nostalgie neuškodí a připomenout si trochu té "staré CM". Discord server jsem dělal 2 měsíce a v posledním vánočním volnu jsem udělal 90%.. celé dny prosezení i do 3 do rána :D No prostě blázen. Server jsem uvedl před pár dny a prostě WOW, rozhodně jsem nemyslel, že bude tak velký ohlas, protože jsem to původně plánoval jen pro sebe.. :D

Co si myslíš o zdejším AT?

Poslední dobou se moc nestarám o AT, ale nemůžu říct že je nejhorší, tak nějak v pohodě, nemám žádny problém.

Jak se podle tebe CM změnila a je to dobře nebo ne?

Změnila se přimo k nepoznání, je sice škoda že pár dobrých lidí odešlo ale to je prostě život :D CraftMania se zlepšila jak organizačně tak i komunita se zlepšila a to o dost hodně, když si vzpomenete na rok 2016 .. :D

Hraješ i na jiných serverech než CM?

Noup

Napadlo tě někdy jít do AT? Popřípadě, dával sis přihlášku?

Napadlo :D Přihlášku jsem si dával tak 3x, ale ted už rok nic nepíšů, kdo by pak dělal na serveru bordel? :D

Nu, ode mě to bude vše. Máš slovo, můžeš napsat cokoliv chceš v rámci slušného chování.

Dykol je ňuňu kulička :D
xDXDXD

A ty jsi vyžraný prase! :D #KdoNeznáNatáluNepochopí

Díky @ThomM_ za poskytnutí rozhovoru a také vám, těm, kteří to dočetli :D Snad se něco nového dozvíte :D Pokud ještě nejste na ThomMově serveru, kde je přes 8000 screenů, tak neváhejte a připojte se. https://discord.gg/5Gmd9Z

Delfik

Člen
O tom Discordu jsem neměl ani páru, takže za to určitě veliký palec nahoru, jdu zavzpomínat na frakce.. :)

FireFighter11

Aktivní člen
Tak jsem hledal servery našel jsem pár na kterých jsem vydržel jen krátce. A najednou jsem našel tenhle ten server.. server na kterém hraju už více než 2 roky. Začátky byly na serveru těžké.. nikoho jsem neznal hral jsem převážně anni a bedwars každému jsem psal "kid s ká" (někteří si určitě pamatují :emoji_smiley: )
@ThomM_ Ano, pamatují :DDD. Jinak super počteníčko, jak psal déňa :)

Phum_

Velmi známý člen
Rozhovor s Phum? Dykol: Zdravím pane Phum.
Phum: L trash 1v1 coldnetwork? ez 15potted s f5

Phum_

Velmi známý člen
Ja som Phum ja som osoba sama o sebe rozhovor somnu plsky. Ale ne mne je to jedno dd

MercyCZ

Living meme
kdo není a ani nebyl v AT!
A ani nebude... (Ne, joke, neber si to k srdíčku, pupíku <3)

Dobrej rozhovor, akorát je mi teď Dykola líto, budou mu psát kiddies, že chtějí rozhovor, jelikož dělá rozhovory i s hráči... Vlastní zkušenost :D

Keep it up! Těším se na další členy AT a významné hráče...

NeonCreeperCZE

氖N E O N氖

Dobrej rozhovor, akorát je mi teď Dykola líto, budou mu psát kiddies, že chtějí rozhovor, jelikož dělá rozhovory i s hráči... Vlastní zkušenost :emoji_smiley:

Tak jistě, většina hráčů si dělá buď srandu nebo chtějí skutečně rozhovor... Kdybych já měl hledat sebe v čem sem byl významný na CM? Pchef... Možná tak jeden Diacord server jsem pro CM vytvořil, párkrát jsem zjišťoval info pro Wejka a udělal jsem rozhovor s tebou, tím ti nechci šířit takovou "reklamu" ale taky jsem nic extra neudělal... :emoji_laughing:

Dykol

Odpadlík

Dobrej rozhovor, akorát je mi teď Dykola líto, budou mu psát kiddies, že chtějí rozhovor, jelikož dělá rozhovory i s hráči... Vlastní zkušenost :emoji_smiley:

Zatím mi z hráčů napsali jen Rewii a Phum. Takže zatím se to přežít dá :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.