• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Radiko

ExHelperis
Tak ja ta podrzim v ťažkých situáciách a poradim, a pomohol som ty k prefixu a ty mi ani f o tomto nepovieš ďakujem pekne..

Kundros

Builderoušek
Tak ja ta podrzim v ťažkých situáciách a poradim, a pomohol som ty k prefixu a ty mi ani f o tomto nepovieš ďakujem pekne..
Víš jak pro mě bylo težke se rozhodnout do teď nevím jestli budu litovat prostě bylo to pro mě težký

Warheaf

Aktivní člen
Notak, hlavně neukvapte svá slova každý, který je ve zmatku řekne něco čeho potom následně lituje:)
Doufám, že se u vás nic takového nestane!:)
Kiru Warheaf

MARIMR008

ExAdmin
Budeš nám chýbať.Na CM si urobil toho veľa a len tak na teba nezabudneme tvoje meno niečo znamená a to sa len tak nestratí.Prajem veľa šťastia na tvojej ceste životom dúfam že sa ti bude dariť :)

Flafy_

Hladový Builder
Achjo..

To je to když někdo odejde.. Sice jsem chtěl také odejít, ale poté jsem si uvědomil, že CM má super komunitu, lidi které bych nechtěl opusit.. Také má suprového majitele, který je spravedlivý a vždy si umí poradit..

A jako ty.. Byl jsi super nebo spíše jsi super builder, který staví hezké mapy a chtěl bych ti poděkovat za celou CM, že jsi přiložil ruku k dílu.. :D

Přeji ti hodně štěstí do života a někdy mi napiš na skype :p Kdyby jsi něco potřeboval jsem tu vždy pro tebe.

,Flafy.

WoMenManner

Aktivní člen
Hmm... Vím že to je starší téma, promiň že jsem se na to nepodívala . Stavíš krásně a byl jsi pro mě best builder.. No jo.. kvůli prefixu se svět nezboří, a když budeš furt s námi (hlavně se SBT) Tak to pro nás tak špatné není.. Ale samozřejmě mi to je líto .. Já jdu kocour mě tu chce zabít xDD Přeji hodně úspěchů v realu :)
Cat ^^

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.