• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Radiko

ExHelperis
Včera nastala pre mňa koniec jednej kapitoly môjho života a to Helper vo virtuálnom svete minecraftu na jednom z najlegendárnejších serverov CZ/SK. Nič netrvá večne...

Prečo som skončil? So mnou boli už dlho problémy s aktivitou. Začalo to od prázdnin keď som dosiahol 2 roky na CM, pretože v realu som čoraz viac nabitý program a nemal takmer vôbec čas ísť na CM a tak sa mi napočítali body za neaktivitu a hrozil mi vyhazov. Nakoniec som si Wakom dohodol si kompromis a do Vianoc bola aktivita taká, že by mohla byť aj lepšia. Nakoniec sa mi v realu veľmi veľa vecí skomplikovalo a nebol som vôbec na serveru a nakoniec som už nemal nárok na dovolenku a Wake ma „vyhodil“ . Ja to rešpektujem, raz ma musela dobehnúť aktivita a navyše je to dobré jak pre Waka aj pre CM :emoji_slight_smile: Hlavne je to nefér voči tým čo sa snažia byť aktívny. Aby ste si nemysleli, že ma vyhodil aby mohol niekto z náboru ísť namiesto mňa to ne!

Udržal som sa v AT až 2 a pol roku! Rekord, ktorý zrejme niekto prekoná :emoji_smiley: ale som jediný Slovák, ktorý vydržal 2 roky v AT na CM :emoji_slight_smile: (dúfam, že sa nemýlim) Mojím posledným snom na CM bolo byť 3 roky v AT ale nevyšlo ale to nevadí 2 a pol roka je dlhá doba pre mňa.

Práca v zelenom mi veľa dala ale aj vzala. Ale stálo to za to! Naučil som sa lepšie češtinu, ovládať nervy, riešiť problémy, vedieť sa dohodnúť, písať slohovky a to najdôležitejšie priateľstvo s mnohými ľuďmi, ktorý mi ostanete navždy v spomienkach :emoji_slight_smile: Ale aj vzala a to čas a vyrobila zopár životných problémov v realu. Nechcem vás odraziť, že nechoďte do AT ale je to veľmi cenná skúsenosť a navyše, keď to robíte s láskou tak budete do konca spomínať aj keď niektorý to nepochopia ako sa dá mať z toho radosť :emoji_smiley:

Áno, všetko čo som v zelenej vykonal som vykonal s láskou. Doslova ma roztopilo každé slovo, ktoré mi hráč za pomoc povedal :emoji_smiley:. Tiež som sa cítil veľmi dobre keď som videl, že server je v poriadku a nejsú žiadne problémy, keďže som to mal doslova na starosti. Vyskúšal som si Helpera ranných počiatkoch aj na vrchole CM, admina tiež počas vrcholnej časti CM a nakoniec tento môj najobľúbenejší z postov doteraz Helper! :emoji_smiley: Každý z Vás môže byť člen AT len tomu treba veriť a nevzdávať to! aj keď vám nevyjdú 4 nábory tak treba stále veriť, že ten nasledujúci bude ten posledný :emoji_slight_smile: Takže držím vám všetkým palce!

Hráči vy ste to čo mi na CM vždy zahrialo srdce a robilo radosť celé 2 a pol roka. Za tú dobu som toľko ľudí spoznal, že už ani neviem kedy a ako som ich spoznal. Je vás veľmi veľa a som rád, že ste ma niečo naučili alebo som s vami zažil i zážitky :emoji_slight_smile: Na vás všekých mám svoj názor a vždy mi ostatnete v srdci :emoji_slight_smile: Ak chcete predsa len moj názor vedieť tak sa mi v kľude ozvite napíšem vám :emoji_wink:

Pre AT mám pre vás jednoduchú správu. Pokračujte v tom čo som robil doteraz a robte to srdcom. Každému z vás prajem všetko dobré na CM a v živote. V živote si splnte všetky svoje sny :emoji_slight_smile: Každý z vás pre mňa niečo znamenal aj keď som vás osobne nepoznal. Verím, že dokážete viac ako ja! To, že som moc nezapadol do vášho kolektívu si nemyslite, že som vás nemal rád ale holt ja som už taký trochu introvent :emoji_smiley: Ďakujem všetkým členom, ktorý ste tu pre mňa boli za 2 a pol roka a vydržali ma a znášali moje nálady, ďakujem :emoji_slight_smile:

@MrWakeCZ môj šéf :3 Som rád ,že si si ma vybral a veril vo mne. Spolu máme zážitky ale inak sa moc nepoznáme, že? Na každého člena máš svoj názor a ja dúfam, že mám u teba len mám doteraz dobré názory. Hoci som dopadol tak, že si ma musel vyhodiť. Dúfam, že to pre teba na mňa zle názorovo nezaposôboilo. Ako šéf si bol veľmi dobrý a pritom, že máš samú robotu si si našiel čas vyriešiť so mnou problémy som za to vďačný. Tiež ďakujem za lekcie čo si ma naučil aj keď o nich netušíš :emoji_smiley: Bol by som rád, keby si o mne napísal „odporučenie“ :emoji_slight_smile: Chcem aby si vedel, že neľutujem nič vôbec nič, že som obetoval čas pre tvoj projekt :emoji_slight_smile:
P. S. Ďakujem za ten darček prekvapil ma, nečakal som ho :emoji_slight_smile:

Tak lúčim sa s vami, prídem niekedy na server a pozrieť ako sa má CM, keď sa ma niektorý budete pamätať tak verte, že ma prekvapíte :emoji_slight_smile:

Možno sa vrátim v plnej sile ale to iba vtedy ak to bude naozaj potrebné ale radšej to nechám pre mladšie generácie. Ja si už zaslúžim dochoď.

A ešte úplne posledné slová... Aj helper môže byť Legenda CM :emoji_wink:

Neľutujem nič, vôbec nič :emoji_slight_smile:

Váš Exhelperis

Gangyy_

Josef Vejs
Gl v rl no.. Celkem se divim, že někdo dokáže vydržet v AT 2 a půl roku. Já nejsem helper ani týden a už jsem z toho na prášky (ne dělam si srandu žejo) Každopádně, když jsem tě náhodou na serveru viděl či odchytnul (xd) tak si pusobil dost dobře. No nédá se nic dělat, vše jednou skončí (kromě cm)

PS: je to jedna z mála věcí co jsem dočetl do konce :emoji_smiley: gl v rl..

Zwixicek

Člen
Ahoj Rado, psal si že tě nemáme litovat, ale stejně mi je líto že odcházíš.. byl si pro mně nejlepší člen AT (sry Kwak xd) ..
Užili sme si toho dost spolu, hlavně na Vanille bylo to super :).. Byl si takový můj šéf :) (SLJ)
Pamatuji si jak si mně dostal na Build 3.. postavil jsem tam 1 důl Prison.. možná dokonce bude aji na CM xd ..
Prostě, chci ti poděkovat za vše!, užij si Rl, a někdy určitě přijď.. kdyby si se chtěl vrátit na tvrdo, u mně máš vždy otevřené dveře :)

Tak ahoj :) <3 PS: Byl bych rád kdyby ses k tomuto vyjádřil díky . :-3

NeonCreeperCZE

氖N E O N氖
Byl jsi skvělej.. Je vidět že jsi to miloval.. Jak si psal o tom že AT tě může připravit o věci jako je čast a taková ta "volnost" na serveru.. Každý chce dnes do AT.. Ale neuvědomujou si spousta věcí.. Že je to připraví o čas, o svobodu na serveru a dále.. I já jsem si někdy představoval že jsem členem AT na CM.. A chtěl jsem do něj.. Ale pak jsem se zarazil a přemohly mě negativy.. Samozřejmě taky nechci nikoho odrazovat ale daný člověk k tomu musí mít opravdovou lásku jako ty.. Denně se štvát s hráči, řešit problémy, civět do chatu na serveru a občas i na stránky.. Chtěl bych ti poděkovat za to jaký jsi byl.. Byl jsi jeden z nejlepších lidí v AT.. Přeju hodně štěstí do budoucna a samozřejmě nás navštěvuj.. Rádi tě uvidíme ! :emoji_slight_smile:

ItzMinotaur

Velmi známý člen
Rado.., tak sa maj, bol si dobrý Helper a veľa sme toho spolu zažili. Ty ako Slovák si ma chápal a vedeli sme sa normálne baviť. (Nie, že by som tým hovoril, že ostatní Helperi sú nechápaví.. :D) Spríjemnil si mi pobyt na CM, nech sa ti teda darí in real life atď, čau! :D

3rr0rCZ

Ex Builder
Radiko :(

Vydržel si hodně dlouho, 2,5 roků je hodně dlouhá doba.
Přeju ti velký úspěch v reálném životě a ať se ti daří.
Vím, že jsme se nemuseli, ale i přes to se za to všechno omlouvám.

ERR0R ;)

MercyCZ

Living meme
Každý z Vás môže byť člen AT len tomu treba veriť a nevzdávať to! aj keď vám nevyjdú 4 nábory tak treba stále veriť, že ten nasledujúci bude ten posledný :emoji_slight_smile:
@Zhofkaaa

Každopádně, Radiko... Budeš mi a nám všem v AT, moc chybět. Je mi líto, vidět veterána odcházet, ale už to tak bude.

Práce helpera je dost na prášky, takže chápu i tvůj občasný stres u toho všeho, stejně jako to zažil každý z nás, adminů.

Nakonec už ti dám jenom sbohem. Byl jsi významný člen AT a jako na takového na tebe budeme vzpomímat. Hodně štěstí v realu!

Radiko

ExHelperis
Držím palce v budoucnu, bylo mi ctí s tebou spolupracovat. :emoji_slight_smile:
Ďakujem aj tebe :) Hoci si bol krátko v AT veľa som toho s tebou prežil, tiež mi bolo potešením spolupracovat :emoji_grin: Veľmi ma potešilo od teba :)
kdo to bude takhle dlouho číst
Niekto ano, niekto nie je to na každom. Nečakám, že to bude všetkých zaujímať ale pre niektorých to rád urobím.
Gl v rl no.. Celkem se divim, že někdo dokáže vydržet v AT 2 a půl roku. Já nejsem helper ani týden a už jsem z toho na prášky (ne dělam si srandu žejo) Každopádně, když jsem tě náhodou na serveru viděl či odchytnul (xd) tak si pusobil dost dobře. No nédá se nic dělat, vše jednou skončí (kromě cm)

PS: je to jedna z mála věcí co jsem dočetl do konce :emoji_smiley: gl v rl..
dík :) bolestivá to práce je :D počkaj si ešte to je málo prídu extrémy, že ani nebudeš vedieť, že si to ty :D Poznám ta skôr ako buildera :) Máš výborný umelecký talent a prial som ti buildera. Škoda, že už ta neuvidím ako helpera kolegu preto prajem ešte viac úspechov ;) Btw prečo si helper? :emoji_sweat_smile: To posledné (P. S.) ma zahrialo :)
nič sa nedá robiť budiš. Dakujem za naše chvíľe spolu či ako hráč alebo eventer :)
Ahoj Rado, psal si že tě nemáme litovat, ale stejně mi je líto že odcházíš.. byl si pro mně nejlepší člen AT (sry Kwak xd) ..
Užili sme si toho dost spolu, hlavně na Vanille bylo to super :emoji_slight_smile:.. Byl si takový můj šéf :emoji_slight_smile: (SLJ)
Pamatuji si jak si mně dostal na Build 3.. postavil jsem tam 1 důl Prison.. možná dokonce bude aji na CM xd ..
Prostě, chci ti poděkovat za vše!, užij si Rl, a někdy určitě přijď.. kdyby si se chtěl vrátit na tvrdo, u mně máš vždy otevřené dveře :emoji_slight_smile:

Tak ahoj :emoji_slight_smile: <3 PS: Byl bych rád kdyby ses k tomuto vyjádřil díky . :-3
Neľutujte ma prosím, už bol čas :) nj koľko nervov ste mi robili :D ale spomienky budú večnééé. To je to čo som chcel ako poslednú sen než skončím aby si bol fialovej tak mi urob láskovsť a sprav CM lepšou :) Čas plynie uvidíme čo bude ;) maj sa budeš mi chýbať <3
Byl jsi skvělej.. Je vidět že jsi to miloval.. Jak si psal o tom že AT tě může připravit o věci jako je čast a taková ta "volnost" na serveru.. Každý chce dnes do AT.. Ale neuvědomujou si spousta věcí.. Že je to připraví o čas, o svobodu na serveru a dále.. I já jsem si někdy představoval že jsem členem AT na CM.. A chtěl jsem do něj.. Ale pak jsem se zarazil a přemohly mě negativy.. Samozřejmě taky nechci nikoho odrazovat ale daný člověk k tomu musí mít opravdovou lásku jako ty.. Denně se štvát s hráči, řešit problémy, civět do chatu na serveru a občas i na stránky.. Chtěl bych ti poděkovat za to jaký jsi byl.. Byl jsi jeden z nejlepších lidí v AT.. Přeju hodně štěstí do budoucna a samozřejmě nás navštěvuj.. Rádi tě uvidíme ! :emoji_slight_smile:
Jej toto ma dosť prekvapilo aj zahrialo :)) vidieť, že vieš čo píšeš :) jak vieš? videl si ma niekdy v práci? :D Dakujem, uvidíme čo bude ;) P. S. pekná filozofická myšlienka ;)
Rado.., tak sa maj, bol si dobrý Helper a veľa sme toho spolu zažili. Ty ako Slovák si ma chápal a vedeli sme sa normálne baviť. (Nie, že by som tým hovoril, že ostatní Helperi sú nechápaví.. :emoji_smiley:) Spríjemnil si mi pobyt na CM, nech sa ti teda darí in real life atď, čau! :emoji_smiley:
Býček :( čo náš byznis s LSD? zažili ostane medzi nami :3 nj bratia Slováci :D maj sa :)
Radiko :emoji_slight_frown:

Vydržel si hodně dlouho, 2,5 roků je hodně dlouhá doba.
Přeju ti velký úspěch v reálném životě a ať se ti daří.
Vím, že jsme se nemuseli, ale i přes to se za to všechno omlouvám.

ERR0R :emoji_wink:
Errore minulosť je minulosť, buď proste lepší :) ostane mi iba tie dobré spomienky neboj :) a dakujem a odpustil som ti už dávno :emoji_blush:
Hodně štestí do reálného života! :emoji_grinning:
yeah, už sa tešímm :) dakujem :)
GL V Rl.......Bol si úžasný helper...
Ďakujem, cením si toho :)
@Zhofkaaa

Každopádně, Radiko... Budeš mi a nám všem v AT, moc chybět. Je mi líto, vidět veterána odcházet, ale už to tak bude.

Práce helpera je dost na prášky, takže chápu i tvůj občasný stres u toho všeho, stejně jako to zažil každý z nás, adminů.

Nakonec už ti dám jenom sbohem. Byl jsi významný člen AT a jako na takového na tebe budeme vzpomímat. Hodně štěstí v realu!
Naozaj? Ani som sa necítil, že budem vám chýbať veď som v poslednej dobe vôbec nezapájal do komunity ako kolega :emoji_pensive: Je na čase dať to mladým a tým čo si to už zaslúžia ja som si svoje už dosť spravil :) dakujem za pochopenie. Dakujem za všetky vety zahrali naozaj na srdci <3 a udrž sa, buď lepší ako ja :)

3rr0rCZ

Ex Builder
Ďakujem aj tebe :emoji_slight_smile: Hoci si bol krátko v AT veľa som toho s tebou prežil, tiež mi bolo potešením spolupracovat :emoji_grin: Veľmi ma potešilo od teba :emoji_slight_smile:

Niekto ano, niekto nie je to na každom. Nečakám, že to bude všetkých zaujímať ale pre niektorých to rád urobím.

dík :emoji_slight_smile: bolestivá to práce je :emoji_smiley: počkaj si ešte to je málo prídu extrémy, že ani nebudeš vedieť, že si to ty :emoji_smiley: Poznám ta skôr ako buildera :emoji_slight_smile: Máš výborný umelecký talent a prial som ti buildera. Škoda, že už ta neuvidím ako helpera kolegu preto prajem ešte viac úspechov :emoji_wink: Btw prečo si helper? :emoji_sweat_smile: To posledné (P. S.) ma zahrialo :emoji_slight_smile:

nič sa nedá robiť budiš. Dakujem za naše chvíľe spolu či ako hráč alebo eventer :emoji_slight_smile:

Neľutujte ma prosím, už bol čas :emoji_slight_smile: nj koľko nervov ste mi robili :emoji_smiley: ale spomienky budú večnééé. To je to čo som chcel ako poslednú sen než skončím aby si bol fialovej tak mi urob láskovsť a sprav CM lepšou :emoji_slight_smile: Čas plynie uvidíme čo bude :emoji_wink: maj sa budeš mi chýbať <3

Jej toto ma dosť prekvapilo aj zahrialo :emoji_slight_smile:) vidieť, že vieš čo píšeš :emoji_slight_smile: jak vieš? videl si ma niekdy v práci? :emoji_smiley: Dakujem, uvidíme čo bude :emoji_wink: P. S. pekná filozofická myšlienka :emoji_wink:

Býček :emoji_slight_frown: čo náš byznis s LSD? zažili ostane medzi nami :3 nj bratia Slováci :emoji_smiley: maj sa :emoji_slight_smile:

Errore minulosť je minulosť, buď proste lepší :emoji_slight_smile: ostane mi iba tie dobré spomienky neboj :emoji_slight_smile: a dakujem a odpustil som ti už dávno :emoji_blush:

yeah, už sa tešímm :emoji_slight_smile: dakujem :emoji_slight_smile:

Ďakujem, cením si toho :emoji_slight_smile:

Naozaj? Ani som sa necítil, že budem vám chýbať veď som v poslednej dobe vôbec nezapájal do komunity ako kolega :emoji_pensive: Je na čase dať to mladým a tým čo si to už zaslúžia ja som si svoje už dosť spravil :emoji_slight_smile: dakujem za pochopenie. Dakujem za všetky vety zahrali naozaj na srdci <3 a udrž sa, buď lepší ako ja :emoji_slight_smile:
To jsem rád, že jsi mi odpustil, já si uvědomuji své chyby a již se tak chovat nechci. Ještě jednou ti přeji hodně úspěchů a ať jsi šťastný! :emoji_blush:

Gunman4

Velmi známý člen
Nee Radiko :( budeš mi chybět kamaráde Co už no jeden z nejlepších členů A-T a taky nejdelší (Kromě Žvejka)

M

MissPepsi

Návštěvník
veľmi ťa nepoznám, ale šak to nevadí.:) nech sa ti darí a nech si šťastný.

NeonCreeperCZE

氖N E O N氖
Jej toto ma dosť prekvapilo aj zahrialo :emoji_slight_smile:) vidieť, že vieš čo píšeš :emoji_slight_smile: jak vieš? videl si ma niekdy v práci? :emoji_smiley: Dakujem, uvidíme čo bude :emoji_wink: P. S. pekná filozofická myšlienka :emoji_wink:
Ano viděl.. A můžu tu potvrdit že jsi byl jeden z nejlepších.. Že vím co píšu? Nevím.. Nemám tu zkušenost svou.. Ale dokáži si ji přebrat od ostatních.. Názory, fakta, příběhy.. I to.. Jen se snažím pochopit a myslet jinak a líp než myslí každý normální člověk co by chtěl do AT nebo i nechtěl ale chce vědět co to je..Tím nechci nikoho urazit.. Spousta lidí ví i daleko líp než já.. A beru v plnou úvahu, že to zní až moc egoisticky a namyšleně.. No nic.. Tak tedy naposled přeji hodně štěstí a rád tě zas někdy uvidím.. Však není konec jak píšeš :emoji_grinning:. (PS: Jo spousta lidí si teď bude říkat, no jasně.. Ty tak ty randome egoistickej.. Já vím no.. Jen jsem to chtěl napsat upřímně.. :emoji_grinning:)

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.